Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem Milan Růžička,

Zdravím, chtěl bych vědět, jaký se montuje do yetiho (TDI 103 4x4) akumulátor - jeho velikost, kapacitu a případně, jestli někdo třeba nezkoušel výdrž. Dík

2. Zahájeno uživatelem osobne,

Predpokladam, ze Skodovka v nizsich verzich nektere priplatkove funkce umele SW deaktivuje, i kdyz by je vozidlo umelo a ma pro to prislusne HW vybaveni. Co vsechno jde softwarove aktivovat, kdybych si koupil Yeti v zakladni nejnizsi verzi? Jake vsechny funkce na něm jdou aktivovat? Napr.: - Driver Alert - Asistent rozpoznání únavy - Asistent rozjezdu do kopce - Light Assist - Light Assist představuje hned několik užitečných pomocníků: „Coming Home“ obohacený o možnost osvětlení cesty i při příchodu k vozu (tzv. Leaving Home) a dále „Tunnel Light“, který samočinně rozsvítí světla při poklesu intenzity vnějšího světla. - SmartGate ... ?

3. Zahájeno uživatelem Luďa,

Vše o chybovejch hlášeních a co znamenají

4. Zahájeno uživatelem HTP,

Zdravím, měnil někdo žárovku předních blinkrů? Musí se demontovat celé světlo? V manuálu nic nemůžu najít a nemůžu se k žárovce nějak dostat, díky za radu...

5. Zahájeno uživatelem Claw,

Zdravím pánové, prosím o radu YETI 1,2 TSI mi hlásí "Slabá baterie". Je to vždy po popojíždění po dvoře při přeparkování, motor startuje be problémů, chcípnu to, vystoupím a za pár okamžiků mi naskočí tato hláška. Podotýkám, že vše je vypnuté, auto je nové od listopadu. Ptal jsem se v servisu, prý je to normální, je potřeba to občas dobít. Setkal jste se s tím někdo ? Díky.

• 9 odpovědí
    • 8,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem osobne,

Mám ten nejzákladnější displej mezi budíkama v Yeti Active, když strčím klíč do spínací skříně, tak se mi rozsvítí displej a začne tam uprostřed párkrát blikat hodnota venkovní teploty, poté přestane blikat a místo teploty to ukazuje dojezd (počet km). Dá se to nějak jednoduše změnit, aby to místo dojezdu ukazovalo stále tu venkovní teplotu?

7. Ahoj všichni! Škoda Yeti 1.8 2017 Mám tuto chybu v bloku 17: 13654544 - datová sběrnice U1121 00 [00001000] - žádná zpráva [Steuerger t f r Telefon keine Kommunikation]. Co je to za chybu? jak to mohu deaktivovat? Nemám nainstalovaný telefon. Dík

• 0 odpovědí
    • 300 zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Peter8,

Zdravím, potreboval by som poradiť. Yetiho mame od začiatku max. Spokojnosť ale vzhľadom k veku auta začínajú vyskakovať chybičky. Prestal fungovat zadný stierač, ostrekovač funguje. Skontroloval som poistky, sú ok. Rozobral som plast na kufri, skontroloval kontakty pri zadnom stierači. Rozobral vyčistil a nič stále nefunguje. Objednal som novy vymenil a nefunguje iba ostrekovač. Takze chyba bude niekde od páčky pod volantom k stieracu. Dakujem za každý nápad, pomoc,hint kde by mohol byt problém.

• 3 odpovědi
    • 512 zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Smolicek20102010,

Zdravím. Mám problém s flexi kabelem u displeje na škoda yeti rok 2011. Je zde někdo kdo by vyměnil 64 pinovy flexi kabel, nebo dokázal jinak opravit tento displej. Chybí zde několik čárek, flexi kabel je poškozený, foto zašlu video_20250223_090641.mp4

10. Zahájeno uživatelem ajutata,

Ahoj lidi, mám dotaz Při zamčeni vozu mi 8x bliknou varovná světla PROČ?

• 0 odpovědí
    • 332 zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Janess,

Dobrý den. Prosím da se dodělat palubní počítač na autě Škoda yeti 2.0 tdi 81 kw 4x4 .Auto má tempomat ale nemá palubní počítač. Děkuji

12. Zdravím, včera během večera jsem se díval u Škoda YETI 2011 na chybové hlášky co hlásí palubák, díval jsem se na kódování apod. Zjistil jsem, že nefungujou zadní mlhovky ale to je nyní vedlejší. Přestal fungovat dálkový ovladač na zamykání / odemykání auta. Do nastavení dálky jsem se vůbec nehrabal. Klíč jsem zkoušel podle návodu strčit do zámku dveří stisknout libovolné tlačítko a otočit dle jejich popisu směrem odemknutí. Bohužel klíč stále nefunguje a nefunguje ani starší klíč, který byl uklizený ve skříni. Kontroloval jsem pojistky, žádná se nezdála špatná. Když jsem se chtěl podívat nakonec ještě znovu do jednotky centrální elektriky, tak už mě tam diagnostika nepust…

• 4 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Tygrik,

Po dohodě s jedním nejmenovaným kumpánem, zakládám nové téma, i když se prolíná s Topením a klimou, tak doufám, že mě neukamenujete. Prosím, aby jste sem stáhli příspěvky o PTC, které se řešily na různých vláknech, případně sem dali vše, co se týká PTC (především 1,2TSI a 1,4TSI). Rádi bychom si udělali celkový pohled na problém, hlavně s dodatečnou montáží PTC.

14. Tak už taky patřím do rodiny snežných mužů. Ale na jednu věc jsem ještě nepřišel. Když mi prodejce chtěl ukázat, že jde v MFD nastavit automatické sklápění zrcátek po zamčení vozu, tak jsem ho odbyl, že to přece zvládnu. Ale nezvládl. Nikde jsem to nenašel. Mohl by mi některý ze zdejších expertů poradit jak na to? Láďa PS: Jde mi přesně o to, že když zaparkuji vůz někde na parkovišti a zamknu vůz, tak aby se mi zrcátka sklopili automaticky tzn. i na krátké stisknutí zamykacího tlačítka. O možnosti držet ho na dvě sekundy vím.

• 12 odpovědí
    • 52,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem drawtt,

Problém – nefunkčné xenóny Mám taký problém na škoda yeti 2014, asi pred dvomi týždňami mi prestal svietiť pravý xenón. Mechanik objednal nové. Keď ich chcel vymeniť vynuloval závadu o kontrole žiarovky a nahodil nové. Lenže už sa nerozsvietil ani jeden a písalo to závada - skrat na kostre. Skontroloval všetky poistky. Žiadna nebola zničená. Xenóny ale nesvietia. Elektrina do nich ide, lebo pri prepínaní svetelnej húkačky sa ozvú aj zvukovo aj sa zapnú diaľkové. Nevie niekto kde hľadať chybu? Ďakujem za prípadné odpovede.

• 3 odpovědi
    • 852 zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem batas,

Ahoj prosím o radu. Neví něko jak opravit chybu 01044 - ridici jednotka chybne kodovana? Může to být tímto - 69-Funkce přívěsu -- stav: Neregistrováno! 0001 Neděle,09,Červen,2024,09:14:41:00009 VCDS -- Windows VAG/VAS Emulator Běží na Windows 10 x64 VCDS verze: SVO 19.6.2.1 Verze dat: 20191020 DS308.0 www.vag-com.cz VIN: TMBJF75L9B6051530 Výrobní štítek: CCC Kilometry: 247020km Číslo zakázky:: -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Model: 5L-SK35 (7N0) Sken: 01 03 08 09 10 15 16 17 …

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Toshibman1,

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jak jsem na tom Chtěl bych dodělat DO, mám jen klasický obyčejný klíč. Z diagnostiky jsem vyčetl toto... Mám to chápat tak, že řj tam je a stačí jen dokoupit klíč s vysílačem ?? Popř. co mám dokoupit, aby to mohlo fungovat ? chci jen origo. ne žádné neorigo řj a podobné blbosti... jak poznám, jestli tam mám antény na příjem DO ?? Díky moc.

18. Zahájeno uživatelem hadak11,

vybila se baterka, tak jsem ji odpojil nabil a po připojení svíti kontrolka ESP(autíčko ve smyku) a hlásí to závadu na ESP stabilizace podvozku a taky že jsou špatně nafouknutá kola a nejde to zkalibrovat....

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 27,8tis zobrazení
  19. Ahoj, prosím o radu. Jde nějak nastavit, aby při denním svícení svítila i zadní světla? Např. pomocí funkcí v Maxidotu? Vím, že třeba Roomster to tak má. Jde mi o to, že vzhledem k tmavší barvě chci být vidět i bez toho, abych svítil vepředu velkejma světlama. Navíc s přisvětlováním do zatáček je to pro denní svícení ne zrovna praktické. Děkuju za případné rady.

20. Zdravím všechny Mám otázku ohledně xenonů na Yetině.Po bouračce měním obě lampy,protože se vysypaly a chtěl jsem vědět,jestli si při koupi nových musím dávat pozor na to,aby měly naklápění do zatáček nebo to má každá lampa.U rozbitých originálů to fungovalo a bylo to supr. Předem díky za rady.

• 0 odpovědí
    • 995 zobrazení
  21. Svítí kontrolka předních mlhových světel a serva při zapnutí potkávacích svetel zkontrolovány kostry L a P světla a servořízení

• 1 odpověď
    • 1,7tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Ota Rákosník,

Téma jsem nenašel, tak se předem omlouvám pokud už je někde vytvořeno, ale nemáte někdo zkušenost z přechodem z H4 osvětlení na LED? Jak jsem se dočetl, tak od 1.1.2023 se LED žárovky dají použít místo klasických H4 žárovek. Např. tyto: https://www.elancar.cz/osram-h4-led-night-breaker-230-64193dwnb-6000k-6062033.html Píší, že na Yetiho před FL, kterého mám, to jde bez úpravy řídící jednotky. V podstatě se pouze vymění žárovka, nalepí homologační štítek, seřídí světla proti oslnění a může se vyrazit. Mám hlídání žárovek, tak nevím nevím... Nemáte někdo zkušenost případně i jestli to stojí za změnu, co se svícení týče? Přeci jen nejsou úplně levné a…

23. Zahájeno uživatelem LS08,

Ahoj, potřeboval bych poradit jak u Yetiho z roku 2015 vymazat (resetovat) inspekční prohlídku. Samozřejmě jsem na netu našel spoustu návodů kdy v Menu -> Nastavení -> Servisní interval se dá interval resetovat. Ovšem to platilo pravděpodobně na Yetiho před faceliftem, tady se na interval lze jen podívat. Nulovat lze jen interval na výměnu oleje postupem: při vyplém zapalování zmáčknout a držet nulovací tlačítko na pravé straně budíku a následně otočit klíčkem. To nabídne vynulování servisního intervalu a nastaví interval 15000km/1rok. To ale neřeší inspekční prohlídku která se při tomto postupu neznuluje. Nějaké další nápady?

• 5 odpovědí
    • 43,4tis zobrazení
  24. Ahoj ..Škoda jeti rok 2011 103 kw Problém s topením topí jen levá strana auta a pravá fouká studená .. klimatizace je jedno zonová Děkuji za radu

• 2 odpovědi
    • 4,8tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem miki53,

Jak vám topí 1.2 TSI? Je to hrůza. Motor ohřátý po 10 km. To auto pořádně netopí. Za ty peníze to auto nestojí. Matiz mi topil daleko dříve.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.