Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem Ivana Oldřichová,

Popíšu nepříjemnou skušenost, mám centrál bez dálkového ovládání asi před 1/2 rokem přestal reagovat zámek u řidiče, mám garáž tak jsem moc neřešil a zamykal zámkem na dveřích spolujezdce. Bohužel v tu nejnevhodnější dobu se porouchal i tento zámek a do auta jsem se nedostal, musel přijet zámečník a jenom díky tomu, že nemám elektrické stahování zadních okýnek tak auto otevřel. Od zámečníka jsem se dozvěděl, že jsou u zamknutého auta i zablokovaný mechanický táhla od klik? To je asi proti krádežím, ale představa že v autě zamknu dítě a při poruše systému musím rozbíjet okna tak opravdu klobouk dolů všem vývojářům, kteří v podstatě motoristů znepříjemńují život.

• 2 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem osobne,

Dnes jsem si všiml, že mi nefouká vzduch z mřížek přístrojové desky. Nastavení teploty vzduchu ale funguje. Ventilátor topení nefunguje ani na jednu z rychlostí, zkontroloval jsem pojistku v pojistkové skříni (č. 5 na levé straně přístrojové desky) a ta přepálená není, je tam hodnota 30A. Čím by to mohlo ještě být? Yeti 1,2 kW TSI Active MR2017, klimatizace pouze manuální. Vozidlo mám ještě v dvouleté záruce, mám v takovém případě právo na náhradní vůz zdarma, kdybych to reklamoval v autorizovaném servisu a musel tam své vozidlo nějakou dobu nechat? Potřebuji ho nyní nutně každý den na cesty do zaměstnání.

• Negativní
    • 2 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem zzdeny,

V manualu jsem se docetl, ze pri zarazeni spatecky se sklopi prave zrcatko, aby bylo videt na hranu chodniku. A pak se po rozjeti do predu vrati zpet. Me to nefunguje. Nevim zda to je jen ve vybave elektrickych sedacek s pameti. Zkousel jste to nekdo? Je treba to nejak aktivovat?

• 4 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Zvíře 77,

Zdravím všechny Yeťaky mám dotaz na displej se mi po nastartování objeví nápis tlačítko asistenčních systémy řidiče vadné. Nevíte někdo o jaké tlačítko se jedná nebo co je třeba opravit ať se to nezobrazuje

• 2 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem neptun63,

Yeti-Offroad4x4, rv2015 Nevíte jestli se přisvícení mlhovek při odbočování dá i vypnout?

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Jz73,

Ahoj, tak po snad šťastné výměně celého motoru se mi dnes objevila další závada - tentokráte drobná. Přestalo fungovat automatické stáhnutí okna u řidiče (druhá poloha na ovládací páčce). Zkoušel jsem všechno možné i sjetí/vyjetí okna pomocí klíčku ve dveřích. U spolujezdce ok. Nemáte nikdo tušení zda na to není nějaký fígl? Jinak jdu do servisu a nechám to opravit (mohl by to být modul ovládání). Díky!

• 7 odpovědí
    • 28tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Domovnik79862,

Ahoj chtel bych se zeptat zdali nekdo v Praze dokaze nakodovat ledky na DLR stale me sviti na palubce zarovka. Zkousim ruzne ledky a stale sviti. Moc dekuji Petr

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem vadi58,

Máte niekto skúsenosti s parkovacím senzorom v kombinácii s ťažným zariadením? Budem si dávať montovať ťažné zariadenie a uvažujem aj o zadných parkovacích senzoroch a tak by som rád počul vaše poznatky, či skúsenosti.

• 39 odpovědí
    • 23,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem evmalu,

Vyhrievanie zrkadiel vyriešené.Potreboval som vyhrievané zrkadlá i elekrickú schému.Podľa schémy som zistil,že všetky vodiče od zrkadla k riadiacej jed.dverí vod.sú zapojené,len nie tak ako bolo potrebné.Oranžový vodič zo zrkadla bol zapojený na kon.č.1 v16pol. svorkovnici preložil som na kon.č.15. Z kon.č.1 nie je na riad.jednot.žiadny kolík. Vymenenie bolo jednoduché.V zrkadle som použil ten oranžový vodič na zapoj.vyhrievania zrkadla +, mínusový je spoločný z- zap.smerovky. Ten oranž.vodič bol zapojený v svorkovnici smerovky ako tretí a vôbec k ničomu.Pripojil som mín.pol s toho spolčného zo smerovky.Na záver som prekódoval riad.jednotky dverí a zrkadlá vyhrievajú bez …

10. Zahájeno uživatelem Andrej,

Mám dotaz jaký typ transpondéru použit pro přidání nového klíče pro škoda YETI r.v.2012 můžu tenhle: Transpondér immobilizéru Škoda ID48 - CAN 48SKcip01

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Domovnik79862,

Ahoj, chtel bych se zeptat jestli na Yetim face lift 2015 budou fungovat xenony s tim led prouzkem a nebudou hazet chybu kdyz je vymenim misto tech obycejnych. Moc dekuji za odpoved

• 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Hugo007,

Nemáte někdo zkušenost s osvětlením SPZ těmito originálními LED? http://www.obautodily.cz/led-osvetleni-zadni-spz-skoda-original-1-kus-6983cz328/ Jsou za hubičku. Mám v osvětlení SPZ noname LED a ikdyž deaktivuji hlášení, tak někdy hlásí chybu. Půjdou mechanicky vyměnit? Nemají jiný rozměr?

13. Zahájeno uživatelem Domovnik79862,

Ahoj nevite někdo nahodou jaky trasporder do klicku k imobilizeru ma byt na Yetika 2015 ID48-can me pise při kodovani klcek nenalezen. Tak ze asi nejaky jiny ale nemohu za boha najit jaky

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem polacek10,

Prosím, neviete niekto ako sa dájú nakódovať, alebo prispôsobiť vonkajšie zrkadlá tak aby sa odklápali pri otvorení dverí a nie až po zapnutí zapaľovania. Pri OII som sa dočítal, že to ide cez VAS a TPI 2023814/1 alebo zmenou eprom na adresah 189, 206, 223 na D7. Ale s dvernou jednotkou SW: 7N0 959 793 A HW: 7N0 959 793 A som to nikde nenasiel.

15. Zahájeno uživatelem lesapan79,

Zdravím vás, mám yetiho bez palubního pc a ovládání na volantu. Co všechno budu potřebovat na přestavbu? Je mi jasný že multi. volant, ovládací páčku a asi nějaké kabeli. Co budíky? Dělal jste to někdo?

16. Zahájeno uživatelem evmalu,

Nerobil niekto dodatočnú montáž vyhrievaných zrkadiel na Yety,bez vyhrievaných zrkadiel z výroby? Ja mám Yety 1,2 TSI 77kW,r.v.2014.V dverách je riad.jednotka 7NO 959 793 F. Ak to niekto robil prosím poradiť.Alebo schému zapojenia.

• 3 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Frikulín,

Podařilo se mi "rozbít" a pak následně "opravit" hlasové ovládání, tak bych se o to rád podělil. Jedná se o hlasové vytáčení jmen z telefonního seznamu povelem "Volat" + "Pampeliška Josef" po stisknutí levého rolovacího tlačítka na multifunkčním volantu. V případě, že máte uloženo více telefonních čísel, tak se paní zeptá třeba "Řekněte domů nebo mobil", řeknete "mobil" a volá se... Je so super vychytávka, jména nemusíte dopředu namlouvat, jména jsou syntetickou řečí automaticky namluvena dost přesně, funguje to i při puštěném rádiu na dálnici. Rozbít se mi to podařilo, když jsem chtěl zamachrovat na kolegyni a ona mi při namlouvání příkazu do toho začala kecat. Tím se t…

• 2 odpovědi
    • 6,5tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem miki53,

Zdravím všechny a mám dotaz. Nesvítí mi žárovka v zavazadlovém prostoru. Měřil jsem ji a OK. Ani přívodní kabely nejsou pod napětím. Někde je spínač. Má s tím někdo zkušenosti? Díky, Miki53

• 6 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem acetat,

Chtěl bych si "zautomatizovat" zapínání světel. Potřeboval bych zjistit kde vzít "impulzy" o pohybu vozidla. Tedy to co jde do tachometru, nebo impulzy z ABS. Denní svícení mě nezajímá to jsem okamžitě deaktivoval, protože to považuji za zcela špaté řešení, které nemělo nikdy vzniknout. Uvažoval jsem o akcelerometru (Arduino) ale to se mi moc nezdá. Naprogramovat nějaký procesor není problém. s pozdravem "mikroprocesor je nejlepším přítelem člověka" Miloš :-)

• 10 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem osobne,

Jaký podporuje Yeti OBD protokol? Bude tam fungovat některá z těchto diagnostických jednotek a tento VAG kabel? USB VAG OBD II kabel ELM327 diagnostická WIFI jednotka pro OBD II ELM327 bílá diagnostická jednotka pro OBD II s Bluetooth ELM327 modrá diagnostická jednotka pro OBD II s Bluetooth

21. Zahájeno uživatelem enriko.8,

Ahoj našel by se někdo, pokud možno z Prahy, kdo by dokázal na kódovat systém, tak aby led žárovky denního svícení nehlásily chybu. Ještě mám objednané Ledky na SPZ, počítám, že tam taky bude chyba tak nakódovat i tyto. Je to na škodě yeti 8/2012. Děkuji

22. Zahájeno uživatelem Buxisek,

Zdravim vseci, potreboval bych nejak vypnout pipani nezapnuteho pasu jak na to? Nekde jsem cetl, ze pres kodovani se vypne jen kontrolka na displeji ale pipa to stale :-( Takze nejak rozpojit konektor? Kdyby mi nekdo hodil navod byl bych moc vdecny. PS: nepripoutany lidi bych pokutoval co to jde a ja osobne se poutam, ale chce to po me tchan a ten se nepripouta a nepripouta tak bych to potreboval nejak poresit :-) diky

23. Zahájeno uživatelem Frenky990,

Mame vyhliadnuteho jedneho Yetiho..z roku 8/2009,2.0 TDi CR 103 kW kod motora CBDB, ide o to ze Superb z 12/2010 ma fuknciu ukazvania teploty oleja.A yeti to nema.Chcem sa spytat ci tohorocny modelovy rok to uz ma alebo ci sa to da nejako dorobit.Lebo ide pre nas o dost dolezitu funkciu...

24. Zahájeno uživatelem kuriss,

Zdravím, chcem sa opýtať ci sa dajú dodatočne namontovať predné parkovacie senzory so zobrazením vzdialenosti na displeji. Mám tam navigáciu AMUNDSEN a zadné senzory na aute sú. Je to Yeti Outdoor Style Plus r.v. 2016. ďakujem pekne

25. Zahájeno uživatelem Kolicek,

Yeti 1.2 pozoruji na volnobeh hodne znatelne blikani zarovek interieru testoval jsem i hlavni svetla proti zdi a problikavaji take jak je brzo tma tak jsem si toho vsimnul ... pozorujete nekdo stejny jev

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.