Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....
173 témat v tomto fóru
-
Popíšu nepříjemnou skušenost, mám centrál bez dálkového ovládání asi před 1/2 rokem přestal reagovat zámek u řidiče, mám garáž tak jsem moc neřešil a zamykal zámkem na dveřích spolujezdce. Bohužel v tu nejnevhodnější dobu se porouchal i tento zámek a do auta jsem se nedostal, musel přijet zámečník a jenom díky tomu, že nemám elektrické stahování zadních okýnek tak auto otevřel. Od zámečníka jsem se dozvěděl, že jsou u zamknutého auta i zablokovaný mechanický táhla od klik? To je asi proti krádežím, ale představa že v autě zamknu dítě a při poruše systému musím rozbíjet okna tak opravdu klobouk dolů všem vývojářům, kteří v podstatě motoristů znepříjemńují život.
-
- 2 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
-
Dnes jsem si všiml, že mi nefouká vzduch z mřížek přístrojové desky. Nastavení teploty vzduchu ale funguje. Ventilátor topení nefunguje ani na jednu z rychlostí, zkontroloval jsem pojistku v pojistkové skříni (č. 5 na levé straně přístrojové desky) a ta přepálená není, je tam hodnota 30A. Čím by to mohlo ještě být? Yeti 1,2 kW TSI Active MR2017, klimatizace pouze manuální. Vozidlo mám ještě v dvouleté záruce, mám v takovém případě právo na náhradní vůz zdarma, kdybych to reklamoval v autorizovaném servisu a musel tam své vozidlo nějakou dobu nechat? Potřebuji ho nyní nutně každý den na cesty do zaměstnání.
-
-
- 2 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
V manualu jsem se docetl, ze pri zarazeni spatecky se sklopi prave zrcatko, aby bylo videt na hranu chodniku. A pak se po rozjeti do predu vrati zpet. Me to nefunguje. Nevim zda to je jen ve vybave elektrickych sedacek s pameti. Zkousel jste to nekdo? Je treba to nejak aktivovat?
-
- 4 odpovědi
- 5,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny Yeťaky mám dotaz na displej se mi po nastartování objeví nápis tlačítko asistenčních systémy řidiče vadné. Nevíte někdo o jaké tlačítko se jedná nebo co je třeba opravit ať se to nezobrazuje
-
- 2 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
-
-
Yeti-Offroad4x4, rv2015 Nevíte jestli se přisvícení mlhovek při odbočování dá i vypnout?
-
-
- 11 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, tak po snad šťastné výměně celého motoru se mi dnes objevila další závada - tentokráte drobná. Přestalo fungovat automatické stáhnutí okna u řidiče (druhá poloha na ovládací páčce). Zkoušel jsem všechno možné i sjetí/vyjetí okna pomocí klíčku ve dveřích. U spolujezdce ok. Nemáte nikdo tušení zda na to není nějaký fígl? Jinak jdu do servisu a nechám to opravit (mohl by to být modul ovládání). Díky!
-
- 7 odpovědí
- 28tis zobrazení
-
-
Ahoj chtel bych se zeptat zdali nekdo v Praze dokaze nakodovat ledky na DLR stale me sviti na palubce zarovka. Zkousim ruzne ledky a stale sviti. Moc dekuji Petr
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Máte niekto skúsenosti s parkovacím senzorom v kombinácii s ťažným zariadením? Budem si dávať montovať ťažné zariadenie a uvažujem aj o zadných parkovacích senzoroch a tak by som rád počul vaše poznatky, či skúsenosti.
-
- 39 odpovědí
- 23,1tis zobrazení
-
-
Vyhrievanie zrkadiel vyriešené.Potreboval som vyhrievané zrkadlá i elekrickú schému.Podľa schémy som zistil,že všetky vodiče od zrkadla k riadiacej jed.dverí vod.sú zapojené,len nie tak ako bolo potrebné.Oranžový vodič zo zrkadla bol zapojený na kon.č.1 v16pol. svorkovnici preložil som na kon.č.15. Z kon.č.1 nie je na riad.jednot.žiadny kolík. Vymenenie bolo jednoduché.V zrkadle som použil ten oranžový vodič na zapoj.vyhrievania zrkadla +, mínusový je spoločný z- zap.smerovky. Ten oranž.vodič bol zapojený v svorkovnici smerovky ako tretí a vôbec k ničomu.Pripojil som mín.pol s toho spolčného zo smerovky.Na záver som prekódoval riad.jednotky dverí a zrkadlá vyhrievajú bez …
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám dotaz jaký typ transpondéru použit pro přidání nového klíče pro škoda YETI r.v.2012 můžu tenhle: Transpondér immobilizéru Škoda ID48 - CAN 48SKcip01
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, chtel bych se zeptat jestli na Yetim face lift 2015 budou fungovat xenony s tim led prouzkem a nebudou hazet chybu kdyz je vymenim misto tech obycejnych. Moc dekuji za odpoved
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo zkušenost s osvětlením SPZ těmito originálními LED? http://www.obautodily.cz/led-osvetleni-zadni-spz-skoda-original-1-kus-6983cz328/ Jsou za hubičku. Mám v osvětlení SPZ noname LED a ikdyž deaktivuji hlášení, tak někdy hlásí chybu. Půjdou mechanicky vyměnit? Nemají jiný rozměr?
-
- 1 odpověď
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj nevite někdo nahodou jaky trasporder do klicku k imobilizeru ma byt na Yetika 2015 ID48-can me pise při kodovani klcek nenalezen. Tak ze asi nejaky jiny ale nemohu za boha najit jaky
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Prosím, neviete niekto ako sa dájú nakódovať, alebo prispôsobiť vonkajšie zrkadlá tak aby sa odklápali pri otvorení dverí a nie až po zapnutí zapaľovania. Pri OII som sa dočítal, že to ide cez VAS a TPI 2023814/1 alebo zmenou eprom na adresah 189, 206, 223 na D7. Ale s dvernou jednotkou SW: 7N0 959 793 A HW: 7N0 959 793 A som to nikde nenasiel.
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím vás, mám yetiho bez palubního pc a ovládání na volantu. Co všechno budu potřebovat na přestavbu? Je mi jasný že multi. volant, ovládací páčku a asi nějaké kabeli. Co budíky? Dělal jste to někdo?
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nerobil niekto dodatočnú montáž vyhrievaných zrkadiel na Yety,bez vyhrievaných zrkadiel z výroby? Ja mám Yety 1,2 TSI 77kW,r.v.2014.V dverách je riad.jednotka 7NO 959 793 F. Ak to niekto robil prosím poradiť.Alebo schému zapojenia.
-
- 3 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Podařilo se mi "rozbít" a pak následně "opravit" hlasové ovládání, tak bych se o to rád podělil. Jedná se o hlasové vytáčení jmen z telefonního seznamu povelem "Volat" + "Pampeliška Josef" po stisknutí levého rolovacího tlačítka na multifunkčním volantu. V případě, že máte uloženo více telefonních čísel, tak se paní zeptá třeba "Řekněte domů nebo mobil", řeknete "mobil" a volá se... Je so super vychytávka, jména nemusíte dopředu namlouvat, jména jsou syntetickou řečí automaticky namluvena dost přesně, funguje to i při puštěném rádiu na dálnici. Rozbít se mi to podařilo, když jsem chtěl zamachrovat na kolegyni a ona mi při namlouvání příkazu do toho začala kecat. Tím se t…
-
- 2 odpovědi
- 6,5tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny a mám dotaz. Nesvítí mi žárovka v zavazadlovém prostoru. Měřil jsem ji a OK. Ani přívodní kabely nejsou pod napětím. Někde je spínač. Má s tím někdo zkušenosti? Díky, Miki53
-
- 6 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Chtěl bych si "zautomatizovat" zapínání světel. Potřeboval bych zjistit kde vzít "impulzy" o pohybu vozidla. Tedy to co jde do tachometru, nebo impulzy z ABS. Denní svícení mě nezajímá to jsem okamžitě deaktivoval, protože to považuji za zcela špaté řešení, které nemělo nikdy vzniknout. Uvažoval jsem o akcelerometru (Arduino) ale to se mi moc nezdá. Naprogramovat nějaký procesor není problém. s pozdravem "mikroprocesor je nejlepším přítelem člověka" Miloš :-)
-
- 10 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Jaký podporuje Yeti OBD protokol? Bude tam fungovat některá z těchto diagnostických jednotek a tento VAG kabel? USB VAG OBD II kabel ELM327 diagnostická WIFI jednotka pro OBD II ELM327 bílá diagnostická jednotka pro OBD II s Bluetooth ELM327 modrá diagnostická jednotka pro OBD II s Bluetooth
-
-
- 2 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj našel by se někdo, pokud možno z Prahy, kdo by dokázal na kódovat systém, tak aby led žárovky denního svícení nehlásily chybu. Ještě mám objednané Ledky na SPZ, počítám, že tam taky bude chyba tak nakódovat i tyto. Je to na škodě yeti 8/2012. Děkuji
-
- 7 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravim vseci, potreboval bych nejak vypnout pipani nezapnuteho pasu jak na to? Nekde jsem cetl, ze pres kodovani se vypne jen kontrolka na displeji ale pipa to stale :-( Takze nejak rozpojit konektor? Kdyby mi nekdo hodil navod byl bych moc vdecny. PS: nepripoutany lidi bych pokutoval co to jde a ja osobne se poutam, ale chce to po me tchan a ten se nepripouta a nepripouta tak bych to potreboval nejak poresit :-) diky
-
-
- 37 odpovědí
- 31,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mame vyhliadnuteho jedneho Yetiho..z roku 8/2009,2.0 TDi CR 103 kW kod motora CBDB, ide o to ze Superb z 12/2010 ma fuknciu ukazvania teploty oleja.A yeti to nema.Chcem sa spytat ci tohorocny modelovy rok to uz ma alebo ci sa to da nejako dorobit.Lebo ide pre nas o dost dolezitu funkciu...
-
-
- 42 odpovědí
- 18,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chcem sa opýtať ci sa dajú dodatočne namontovať predné parkovacie senzory so zobrazením vzdialenosti na displeji. Mám tam navigáciu AMUNDSEN a zadné senzory na aute sú. Je to Yeti Outdoor Style Plus r.v. 2016. ďakujem pekne
-
- 1 odpověď
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Yeti 1.2 pozoruji na volnobeh hodne znatelne blikani zarovek interieru testoval jsem i hlavni svetla proti zdi a problikavaji take jak je brzo tma tak jsem si toho vsimnul ... pozorujete nekdo stejny jev
-
-
- 7 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-