Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem Michal Petschke,

Dnes jsem zjistil že když výměním olej po 15 tis a resetuju na maxidotu tak se mi automaticky změní příští výměna po 15 tis a nemusím nic nastavovat ve VAGu. To je jednoduchý.

• 2 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem ave123456,

ahoj ,potřeboval bych poradit jaký barvy kam ? Koupil jsem airbag jako celou sadu na yeti ,ale airbag spolujezdce přesněji řečeno pod palubkou ,měl jiný konektor tedy i barvy ,muj konektor byl spálený ,takže mi nedělá problém ten konektor dát aby pasoval k airbagu ,jen na airbagu je hnědá ,žlutá a černá barva a na konektoru hnědá ,bílá a šedá . Chápu asi že hnědá půjde asi na hnědou ale co ty zbylé dvě barvy ? děkuju moc za radu Pavel

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Toshibman1,

Zdravím, Prosím Vás, nemůžete mi někdo říci, jak silná pojistka má být v kabině na pozici č.9 ? Mělo by to být "Centrální řídící jednotka-osvětlení interiéru" Popř. přidat fotku ? Díky moc!

• 3 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem yetifan,

Zdravim, zaujima ma, ake mate skusenosti s PARKOVACIM ASISTENTOM - v SK je to u Expierence za 238€ ale u Advantage uz za 567€... Stoji nad tym za tie prachy vobec uvazovat? Dik za kazdy nazor... YetiFan

5. Zahájeno uživatelem Confusum,

Zdravím, teprve dnes jsem zjistil , že nesvítí při zapnutí knoflíkem kontrolka potkávacích světel na palubovce. Při přepnutí páčkou na dálkové svítí modrá kontrolka. Je to chyba nebo to skutečně tak má být. Podle mě má kontrolka svítit. Mám aspoň nějakou jistotu, že snad světla svítí :-) . Ještě mám Yetka od března 2014 Děkuji. C

• 5 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem enriko.8,

Nevíte někdo kudy protáhnu u Yetiho kabel z kabiny do motorového prostoru k baterii.

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem hadak11,

Tohle není reklama, ale dobrá zkušenost, sice Yeti je ještě mladý model, aby se u něj začali projevovat chyby s počítačema, ale může se to stát. https://ecude.cz/ teď mi tam dělali škrtící klapku na Volvo a super práce.

• 0 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem fero-feri,

Ahoj, nedávno jsem zahlédl Yetiho jak večer svítil všemi čtyřmi světly zároveň. Vím, že to nemá, vzhledem ke zvýšení viditelnosti, žádný efekt, Přes to se mi to docela líbilo. Rád bych se dozvěděl, jak to nastavit a jestli je to, vzhledem k vyhlášce přípustné.

• 4 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem yetifan,

Zdravim vsetkych stastnych majitelov Yetikov - vybavenych xenonami... Prosim, napiste vase postrehy a skusenosti s nimi - obzvlast ma zaujima rezim natacania AFS v navaznosti k rychlosti... Spolupracuje to aj s dazdovym senzorom? Ako doplnok - oplati sa priplatit za Corner funkciu hmloviek? Da sa nastavit, aby zbytocne nesvietil cez den? Dik YetiFan

10. Zahájeno uživatelem shaolin,

Zdravím, chci se zeptat, jestli nevíte, jak vypnout funkci souběžného nastavování el. zpětných zrcátek? Když chci nastavit polohu levého zrcátka, tak se mi automaticky nastavuje i poloha pravého zrcátka. V návodu je, že se to dá v maxíkovi vypnout, ale já nemám maxíka, pouze MFA. Dík za radu.

11. Zahájeno uživatelem tove,

Na elektricky nastavenem sedadle řidiče mam nastavený dvě polohy / 1 a 2 / ale nejsem k tomu schopen přiřadit dálkový ovladače, fungují až na každý druhy pokus po otevření dveří, buď to dělam blbě, nebo je chyba jinde

12. Zahájeno uživatelem Viktor Koska,

Mám problém s ventilátorem u climatiku.Funguje jen na 4 stupeň, jede na plno.1,2,3 nejdou vůbec.Co jsem si tady vyčetl, měl by být problém s předřadným odporem ventilátoru s pojistkou proti přehřátí N24.Víte o tom někdo víc, řešil jste někdo tento problém.Rád bych věděl nějaké informace.Děkuji.

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  13. Dobrý den, mam Yetiho najetzo 11000Km, rad pouzivam klic ke stahovani ke zavirani oken a ke sklapeni zrcatek . Vcera z niceho nic chci sklopit zrcatka a nejde. Dale se mi s odemknutim auta okamzite stahuji i okenka cili je pak musim zavrit mela by tam byt prodleva. Okna se zaviraji OK. Dalsi problem kdyz klicem chci stahnout okna tak se mi stahne pouze 3 okna, okno za ridicem se ani nehne ... NEvite cim to je ? Elektrika ? Díky

• 4 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem cilda1,

Ahoj,pridam par obrazku o zmene podsviceni a pridani zobrazeni ukazatelu v budikach,autor je Ferda25.Umí toho hodně.Tady je odkaz kde je to vic popsane:http://forum.skodahome.cz/topic/120612-podsvit-budiku/ Jeste mam nastaveno protoceni rucicek budiku a provedena aktualizace softu radia Bolero.načítani tel,seznamu aSDkaret.Takze dik Ferdovi

15. Tak se mi začalo stávat, že po rozjezdu a automatickém uzamčení dveří cvakají zámky - jakoby se znova zamčely dveře, zatím jsem nevypozoroval nějaké souvislosti, ale děje se to převážně v nižších rychlostech. Netušíte někdo čím by to mohlo být? Mikrospínač, voda, porušená izolace? U auta které má lehce přes 3 roky? Lze automatické zamykání po rozjezdu nějak vypnout? Předem díky za radu . .

• 3 odpovědi
    • 7,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem voda13,

Zdravím pánové a prosím o radu. Koupil jsem podprdelník s výhřevem, před 3 týdny poprvé baterka ráno 4V mrtvo, říkám si vidíš vole tak tě to vytrestalo, že už nikdy nezapomeneš ten konektor vytáhnout no a včera zase . Dá se teda nějak jednoduše udělat, aby tam nešlo napětí po vypnutí zapalování a vytažení klíčku jako to je třeba v WV nebo MB? dík mirek

• 3 odpovědi
    • 7,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem cilda1,

Ahoj ,nechal jsem si aktivovat tuto funkci.Více info od Ferda25.Večer přidám foto. http://www.skoda-auto.cz/models/HotspotDetail?HotspotName=Syst%C3%A9m%20detekce%20%C3%BAnavy%20%C5%99idi%C4%8De%20%C5%A0KODA%20Yeti&WebID=d1f4fb41-aae7-4dca-a69d-862171fd576e&Page=technology

18. Zahájeno uživatelem sulda1,

Zde je stručný návod jak si aktivovat test ručiček při otočení klíčkem. http://briskoda.net/forums/topic/167070-vcds-and-yeti-5l/

• 16 odpovědí
    • 8,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem magura,

Zdravím všechny příznivce Yetíků, měl bych dotaz na přítomné odborníky zda by mi někdo pomohl objasnit příčinu textových hlášení: 1/ "Tlačítko asistenčních systémůřidiče je vadné" které tlačítko? Textová hláška je nepravidelná, zřejmě se nuluje po vypnutí a znovu zapnutí spínací skříňky. 2/ "Zobrazeí nastavení klimatizace není nyní možné" na radiu Bolero, opět se resetuje klíčem zapalování. Nevím jestli není souvislost s další, sice nepodstatnou závadou, totiž vypadává mi tempomat. Popíši závadu - při jízdě na dálnici při zapnutém tempomatu vše funguje jak má, do doby, kdy staší malé drcnutí, např, dilatační spára ana mostu, tempomat se vypne a dále není možno je…

• 2 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem big,

Zdravím všechny mám dotaz ohledně potvrzování zamknutí a odemknutí klaksonem.Dá jse ta to funkce nakodovat? Nemám alarm ale při procházení lcode tam nějaké možnosti jsou viz.obr.

• 4 odpovědi
    • 4,6tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Honimír99,

Zdravím, kuna mě donutila utratit nemalý peníz ,pořídil jsem Kanaco M180(novinka) odpuzovač kun a nevím kam přesně zapojit( u Yeti 1.2tsi ) ten mínusový po'l který se má připojovat podle návodu na "svorky15"??? tak aby se automaticky zapnul při vypnutém motoru.

• 1 odpověď
    • 4,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Jirka67,

Dobrý den, mám nový Yeti Fresh II (viz Váš Yeti) a měl bych takový "divný, možná hloupý" dotaz. Na horním displeji radia Swing se zobrazuje několik informací kromě naladěných radií - teplota venku, čas a pak vlevo a vpravo nastavená teplota z Climatronicu. Chtěl bych se zeptat, zda by se nějak nedalo naprogramovat, aby se na tomto displeji místo nastavených teplot zobrazovaly údaje z MaxiDOTu - např. okamžitá rychlost a průměrná spotřeba. Vím, že to není podstatné, ale spolujezdkyně prostě nemá v Yetim možnost podívat se na budíky. Takže by mi vyhovovalo, abych pořád nemusel odpovídat - kolik jedeme, jaká je spotřeba . Díky za případnou radu

• 2 odpovědi
    • 5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem ivanpav,

Ahoj. Už dávnejšie som sa zaoberal zaobstarať žiarovky PIAA Plasma GT-X, no včera som objavil žiarovky značky XENESIS, ktoré podľa zahraničných fór nesvietia o nič horšie ako PIAA a k tomu ponúkajú záruku výmeny kus za kus. Má niekto s nimi skúsenosti? U nás stoja 30Eur/pár.

• 2 odpovědi
    • 8,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem h2o,

Zdarec, nechal jsem si namontovat do auta CANový alarm Magicar M871A a narážím na dva trouble. Jeden beru, že je asi vlastnost. Při otvírání kufru mi vždy zablikají blinkry, díval jsem se všude ale nikde jsem funkci pro vypnutí nenašel, jen pro dveře a kapotu. Druhý troubel ale ten je horší, pokud zamykám auto normálně klíčem se mi občas stane, že se alarm zaaktivuje ale na displeji alarmu mi svítí že je auto odemčené :-) Když zmáčknu tlačítko IV., kterým se kontroluje stav vozidla tak se zámek na displeji zamkne. Zatím mám pocit, že to blbne když lezu i do kufru. Auto jsem dal na reklamaci alarmu, ten mi vyměnili ale po týdnu se chyba začala sporadicky opakovat. P…

25. Obdržel jsem toto upozornění z MB: Až budete mít čas a cestu kolem, prosím, zastavte se u některého z našich servisů. U Vašeho vozu by bylo potřeba nově naprogramovat řídící jednotku servořízení (u vozů vyrobených v období jako ten Váš "prosinec 2011" se sporadicky vyskytuje mylná signalizace chyby posilovače řízení – ten ale funguje správně) a řídící jednotku elektricky nastavitelného sedadla (v klidovém stavu odebírá více proudu z baterie, než by mělo...). Nejedná se o svolávací akci, tudíž není nutné, abyste do servisu vyrazil ihned, jedná se spíše o drobnosti, ale v rámci péče o vozidlo bych Vám doporučil servis navštívit. Pokud máte Yeti ze stejného období doporuč…

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.