Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....
173 témat v tomto fóru
-
Ahojte mam Yetika 2.0 TDI 140k, Experience, rozmyslam nad nezavislím kurenim, nemate s tym niekto skusenosti?Ma Yeti bufíka?Na nete som nasiel nieco taketo-vid obrazok, myslite že to stači k nezavislemu kureniu?Asi nie vsak?Díky
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
-
Pozdravujem vospolok, dnes poobede sadnem do mojho Yetika, pootocim kluc z polohy 1 do polohy 2, kontrolky sa rozsvietia, maxidot tiez. Vsetko je v poriadku az do chvile ked pootocim kluc do polohy 3... motor nastartuje, ukazovatel otacok sa zacne dvihat a priblizne po sekunde az dvoch zhasne komplet cela pristrojova doska vratane maxidotu... Motor bezi, vsetko je funkcne no pristrojovka je absolutne mrtva... Vypnem motor, opat pootocim kluc do polohy 2, pristrojovka funguje... akoby sa nic nestalo, no ked nastartujem, tak opat zhasne... a takto stale dookola. Stretol sa uz niekto s niecim podobnym? Stalo sa mi, ze pristrojovka este minuleho roku raz preblikla, no potom b…
-
- 7 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
-
-
Potreboval by som dobiť batériu, ale mám trochu dilemu. Priamo v aute sa to bojím urobiť, aby som niečo neodpálil pri dobíjani a taktiež neviem či ju môžem odpojiť doma a po nabití pripojiť ,skrátka či nebude po pripojení problém s central,alarmom a riadiacou jednotkou? (u niektorých aut sa batéria nesmie odpojť, inak už auto nenaštartujete len v servise - to mi povedal jeden mechanik, ale nevie ako je to u Yetiho), tak preto sa pýtam aby som nebodaj nemusel volať odťahovku. (1.2TSI, central s DO a alarmom od výroby)
-
- 4 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
-
-
Ahoj,máte někdo zkušenost s dodatečnou montáží dálkového ovládání centrálního zamykání?Třeba tohleto : http://www.rakso.cz/detail/skoda-yeti-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-systrelovaci-klice/ Díky Pavel
-
- 4 odpovědi
- 15,2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, chystám se na delší cestu a chtěl bych mít sebou náhradní zdroj pro startování, kdyby by se mi totálně vybila baterie (např. omylem nechám něco v zásuvce, která se nevypíná se zapalováním). Našel nějaké náhradní zdroje různých velikostí, něco mají o v obchodech typu Bauhaus, ale to ve mě nebudí moc důvěru - např. rádio na takovéto věci skutečně nepotřebuji Ale náhodou jsem narazil na tento výrobek: StartMonkey 200 http://www.sunnysoft.cz/zbozi/999BAL-4184528/startmonkey-200-ac-zdroj.html Nemáte s tímto někdo zkušenosti? Když jsem nedávno startoval kolegovu Fábii (auto-auto), tak byly startovací kabely pořádně rozpálené. Nějak se mi nezdá, že ty tenké kabl…
-
- 6 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Trochu jsem pátral na webu a objevil jsem odkaz na alarm , nabízí ji česká firma Flajzar (nemám s nimi nic společného) a vyhráli s tímto alarmem na Prague Fire & Security Days Award 2011– mezinárodní přehlídce nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb, já něco podobného zvažoval pořídit do auta cca před rokem a dvěma, tehdy však byly k mání pouze sady připojitelné ke klasickému mobilnímu telefonu, celá sada byla v nejlevnějším provedení dražší než tato novinka a navíc + cena staršího telefonu + čidla + montáž někam do systému vozu natvrdo, tohle šoupnu do zásuvky v kufru a je to, mě se to líbí, máte někdo nějaká proti ne…
-
- 4 odpovědi
- 7,1tis zobrazení
-
-
Nemá niekto skúsenosti s autoalarmom s GSM modulom. Za tú cenu sa mi to zdá ako zaujímavý "doplnok". Odkaz tu: http://www.dstechnik.cz/autoalarmy-gsm-moduly/bladox-turbo-gsm-autoalarm-gsm-hlasic-880.html?qkk=ac
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Mám problém (asi) se zobrazením rádia (Bolero) na maxidotu. Skoro trvale mám na maxidotu zobrazený info z rádia (stanice nebo skladba), ale občas po nastartování (cca každé 5) se to samo přepne na zobrazení provozních hodnot (rychlost, dojezd...). Což mi docela vadí. Nemá někdo radu jak to odstranit? Než půjdu na reklamaci tak si chci ověřit jestli je to chyba nebo vlastnost. PS.: nemyslím přepnutí na dojezd při rozsvícení rezervy.
-
- 0 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Dnes jsem stál na parkovišti a všiml jsem si že mam v přístrojovce,přesněji v budíku rychlosti několik kontrolek které nejsou funkční a ani nejsou v návodu.. Jedná se o kontrolku (předpokládam) kontrola jízdního pruhu, soudím podle toho že je to vlastně znázorněna vozovka.. a další asi hlídání mrtvého uhlu , který najdete přesně nad ((kloubem??)) ručičky... Nevím jestli kluci ze škodovky počítaj do budoucna tyto funkce přidat třeba faceliftem nebo že by od roku 2012?? Pokud to tu už někde je tak se omouvám...
-
- 4 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
chci namontovat hf parrot 9000 (měl jsem ji ve fabii a bylo to bez problémů), ale zjistil jsem, že na konektoru pro radio není nikde spínané + Redukce mám, takže problém není, jen z jednoho konektoru redukce je vyveden růžový drát pro 12+ Power - spínaných, ale kam jej připojit? Je na pojistkovce vlevo na palubce nějaké volné místo právě s 12+ ??? Díky moc.
-
- 4 odpovědi
- 5tis zobrazení
-
-
-
Zdravím . Táta si koupil Yetiho v loni v létě výbava Ambiente s autoradiem za příplatek Swing.Chtěl bych se zeptat jestli je v autě příprava na cd měnič a jaká koncovka tam je jestli 8-pin nebo 12-pin.V mém Toledu byl již připraven kabel ,který vedl až ke kastlíku spolujezdce.Chtěl bych koupit toto http://cgi.ebay.de/DMC-USB-Adapter-MP3-Wechsler-Skoda-Fabia-Oktavia-Superb-/250747421837?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item3a61b6048d nebo toto http://cgi.ebay.de/DMC-USB-Adapter-MP3-Skoda-Fabia-Oktavia-Superb-12-Pin-/250747428548?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item3a61b61ec4 záleží na koncovce.Kdyby někdo chtěl poradit lepší alternativu tak sem s ní.
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, je to možný, že tam není tahle kontrolka v základu ? Vidím v příručce hvězdičku u této kontrolky a nechce se mi tomu věřit !!!! Tohle měla i moje stará služební Fabka Docela důležitá věc si myslím. Jel jsem v tomhle počasí z delší cesty večer domů a zrovna pumpa široko daleko žádná a najednou bez varování přestaly fungovat ostřikovače. Na zadní okno to ještě trošku stříkalo. Nejdřív jsem nechápal co se děje, jestli něco neodešlo v předních ostřikovačích, když na zadek to ještě trochu stříká. No přední okno od ostatních aut hned celý zasr... a stěrače to akorát rozmatlaly, takže takhle v noci i dost nebezpečný. Na první pumpě jsem zkusil dolít a opravdu to bylo t…
-
- 12 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, svieti mi kontrolka vypálenej žiarovky. Zapálil a vypol som všetky možné svetlá, všetky svietili dobre. Stalo sa to aj vám? Ako sa to dá riešiť?
-
- 12 odpovědí
- 8,6tis zobrazení
-
-
Ahoj. Chcem si dať namontovať dvojcestný alarm Magicar, no obávam sa straty záruky na auto, predsa sa zasahuje do elektroniky auta. Viete mi poradiť, ako je to v takomto prípade so zárukou? Viem, že u predajcu majú všeobecný problém s montážou neorigo alarmov, preto to chcem dať namontovať u predajcu alarmu. Vďaka za radu.
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mám služební Yeti 2.0TDI 81kW, poprvé jsem se setkala s Climatronicem. Teď je zima, tak zapínám topení. Současně s topením se aktivuje i AC, což jsem zjistila po pár jízdách, tak je teď vždy manuálně vypnu a nechámpuštěné pouze vytápění. Problém je ten, že když jsem AC dříve nevypínala, tak po ukončení jízdy a vypnutí motoru byla slyšet dojíždějící klimatizace (takový ten rachot z motoru), což je obvyklé, ALE neobvyklé bylo, že to doprovázel puch jak ze spálené gumy. Auto je fungl nové, najeto má teď 1600km, z čehož 1300 jsem najela já, prvních 300km šéf. Je mi to divné, máte někdo zkušenosti podobného charakteru?Děkuji za info.
-
- 2 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Ahojte, chci se zeptat. Přemýšlím nad koupí yetíka ve verzi champion. Bohužel nemá parkováky. Chtěl bych si je nechat dodělat. chci se zeptet, zobrazuje swing obrázek auta při couvání, nebo jenom zvukový signál? Díky moc. LL
-
- 21 odpovědí
- 8,1tis zobrazení
-
-
V navode na obsluhu sa spomina funkcia doporucenia prevedoveho stupna, ktora by sa mala zobrazovat na display. Ja mam v prvom riadku len hodiny a svetovy stranu na, ktoru je auto momentalne otocene. Takze otazka znie, je tato funkcia aktivna len u aut bez navigacie? A da sa to nejako aktivovat? Mne je uplne jedno na, ktoru svetovu stranu som momentalne otoceny
-
- 8 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Chci se zeptat jak se da udelat aby při nastartování vozidla šli budiky až na konec a hned zase spatky tak jako to ma nova fabia rs
-
- 0 odpovědí
- 3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny. Mám Yeti 1.2. Absolutní spokojenost. Průměrná spotřeba 6.4 město a venku. Ale mám dotaz. Občas mi problikne palubka a to tak, že otáčkoměr a rychloměr spadnou a zhasne komplet celý střed mezi nimi. Trvá to tak asi setinu vteřiny. Možná to nic neznamená, ale auto je v záruce, tak by se to dalo řešit. Pokud by nešlo o závadu, tak by mě to netrápilo.Díky za odpovědi. Miki
-
- 1 odpověď
- 3,2tis zobrazení
-
-
Chci se zeptat - kdyz zapnu vyhrivani zrcatek, tak se nikde nerozsviti kontrolka a castokrat na to zapomenu - nevadi to necemu, nespali se neco napr.? U meho predchoziho auta se to zapinalo spolecne s vyhrivanim zadniho okna kde byla samozrejme kontrolka tak jsem to po urcite dobe vypnul.
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny yeťáky. Může mi někdo poradit ? Zobrazilo se mi, že mám jet dotankovat palivo. tak jsem natankoval asi 10 litrů. Ručička se posunula skoro na půlku ukazatele. Po ujetí asi 8 km jsem auto odstavil asi na 10 min. Po opětovném nastartování se mi opět zobrazilo, že mám jet natankovat a ručička spadla skoro úplně dolů. po nějaké době jízdy začala opět stoupat, ale asi jen dva dílky nad červenou výseč. Poradí mi někdo co stím ? Nebo mám jet rovnou do servisu ? Dík. Banicek
-
- 6 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
PRO MAJITELE ALARMU JABLOTRON ATHOS. Pro informaci, aby jste taky netápali jako já. Nevím zda to to je problém kusu, typu auta, nebo problém obecný. Po reinstalaci (byl předtím na předchozím autě a fungoval OK) alarmu Jablotron Athos a jeho zapojení na centrál ( neměl jsem originál DO Škoda)s DO Jablotron dodané k alarmu docházelo k tomu, že při zamykání ( a to pouze a jen u zamykání ?!) přes DO centrál zamkl/nezamkl v poměru cca 1:3. Alarm byl aktivován, ale zamčení se muselo provést "ručně" klíčkem přes zámek. Ve spoplupráci s firmou, která montáž alarmu prováděla byl nakonec problém vyřešen. Jednalo se o to, že impuls z alarmu na centrál je "kostra", ale protože jde z…
-
- 1 odpověď
- 4,1tis zobrazení
-
-
Chtěl bych se zeptat těch co maj v Yetim autorádio s GPS navigací (Columbus, Amundsen apod.) zda se pro GPS instaluje na Yetiho nějaká druhá venkovní anténa a nebo je anténa instalovaná někde uvnitř vozu ? Pokud se jedná o druhý případ (vnitřní anténu), jak je to s rychlostí zachycení satelitů a s přesností navigování (zda se např. navigace neopožďuje za skutečnou polohou vozu) ?
-
- 8 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-