Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Zdravím potřeboval bych poradit mám octavia 2 rs 2007 2.0tdi 125kw bmn. Dříve se mi stávalo že po zatočení do leva tak vypadla elektrika do motoru a vypadli kontrolky a zdechl motor musel jsem vypnout a zapnout klíček a hned to zase šlo no předevčírem jsem jel a vypadlo mi to asi 10 během 8km a musel jsem zastavit a otáčet třeba 10x než se to zase chytlo a šlo nastartovat a před tím než to vypadne tak se rozsvítí dpf abs a ještě jedno a zhruba 1s po tom zdechne. Takže bych byl moc rád za nějaké rady nevím co s tím děkuji 
    • Kolem dalšího BMW M3 se objevilo mnoho spekulací. Víme, že bude elektrické s 800voltovou architekturou a výkonem až 700 koní. BMW ale vedle elektromobilu postaví i verzi s benzínovým pohonem a nové podrobnosti nám prozradí, co by ji přesně mohlo pohánět. Na co se můžeme těšit? Šéf BMW Neue Klasse Dr. Mike Reichelt se s pořadem Top Gear podělil o více podrobností o připravovaném modelu M3. Reichelt uvedl, že tato nová M3 bude nejen „dynamicky nejlepším vozem M všech dob“, ale bude mít i benzínový motor, který se u současného modelu liší. „Nabídneme také M3 s novým typem šestiválcového motoru,“ […] Článek Další BMW M3 bude mít „nový typ“ benzínového motoru se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ak by niekoho zaujimala tato varianta za cca 15 eur,ktoru som kupil a instaloval...
    • Ten clovek je snad uplne mimo 🤣
    • Takze iba pre info.....ten,kto ma na scale predlzene zadne okno,potrebuje stierac dlhy 360mm.....katalogy vsak u vsetkych vyrobcov uvadzaju chybne 400mm,takze pozor na to pri objednavani... Scala s kratkym oknom potrebuje stierac dlzky 330mm,ten uvadzaju katalogy vyrobcov spravne  
  • Vytvořit nový...