Zdravím potřeboval bych poradit mám octavia 2 rs 2007 2.0tdi 125kw bmn. Dříve se mi stávalo že po zatočení do leva tak vypadla elektrika do motoru a vypadli kontrolky a zdechl motor musel jsem vypnout a zapnout klíček a hned to zase šlo no předevčírem jsem jel a vypadlo mi to asi 10 během 8km a musel jsem zastavit a otáčet třeba 10x než se to zase chytlo a šlo nastartovat a před tím než to vypadne tak se rozsvítí dpf abs a ještě jedno a zhruba 1s po tom zdechne. Takže bych byl moc rád za nějaké rady nevím co s tím děkuji
Kolem dalšího BMW M3 se objevilo mnoho spekulací. Víme, že bude elektrické s 800voltovou architekturou a výkonem až 700 koní. BMW ale vedle elektromobilu postaví i verzi s benzínovým pohonem a nové podrobnosti nám prozradí, co by ji přesně mohlo pohánět. Na co se můžeme těšit? Šéf BMW Neue Klasse Dr. Mike Reichelt se s pořadem Top Gear podělil o více podrobností o připravovaném modelu M3. Reichelt uvedl, že tato nová M3 bude nejen „dynamicky nejlepším vozem M všech dob“, ale bude mít i benzínový motor, který se u současného modelu liší. „Nabídneme také M3 s novým typem šestiválcového motoru,“ […]
Článek Další BMW M3 bude mít „nový typ“ benzínového motoru se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Takze iba pre info.....ten,kto ma na scale predlzene zadne okno,potrebuje stierac dlhy 360mm.....katalogy vsak u vsetkych vyrobcov uvadzaju chybne 400mm,takze pozor na to pri objednavani...
Scala s kratkym oknom potrebuje stierac dlzky 330mm,ten uvadzaju katalogy vyrobcov spravne