Ani jeden z uvedených uvažuji o tomto : DPF indikátor pro motory Dxxx, provedení: standard
A uvažuji, že bych to dal na ten plast pod přístrojovku jak jsou ovládací páčky stěračů a blinkrů - no já opravdu ještě nevím oskenoval jsem fotku , ale není to superb, naa tom nezáleží, ale je tam vidět místo, kam uvažuji to nějak umístnit.
Vcds ukazuje Tam jednu možnosť čo sa týka denného svietenia ale neviem ako to prehodiť . Lebo aj keď som odškrtával tak sa nič nestalo . Áno som z východného Slovenska . Skoda že Fabia je tak ochudobnená o takéto veci .
Ahoj, prosím o pomoc a radu. Mám škoda Octavia 1 1,9 TDI 2001 rok.
Zničeho nic mě zhasl climatronic jako že úplně ani podsvícení nefunguje. Prošel jsem pojistky a vše ok. Může mě někdo poradit co s tím mám dělat? Je to na výměnu climatronicu nebo může být závada ještě někde jinde. Děkuji moc za radu.
Ahoj, mám problém zhasnul mě climatronic na škoda Octavia 1 nefunguje ani podsvícení. Čím by to mohlo být ? Už jsem prošel pojistky všechno a nikde nic. Je nějaká pojistka přímo v climatronicu? Setkal se s tím tady už někdo ?