Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI

350 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
  1. Klepanie motora

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
  2. Vakuové čerpadlo

• 2 odpovědi
    • 712 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 17.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  3. Budík tlak turba

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  4. Kryt motoru a myši

• 5 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  5. 2.0 Tdi 125kw CBBB 1 2 3

• 57 odpovědí
    • 91.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 28.2k zobrazení
    • 65 odpovědí
    • 67.3k zobrazení
  6. Syčeni od dpf

• 16 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 73 odpovědí
    • 45.8k zobrazení
  7. Kondice vstřiků

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
  8. Zhavici svicky

• 7 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 29.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Vyměnili mi v práci Fabii za novou Scalu. Když vystoupím, zabouchnu dveře a zmáčknu na dálce zamknout, tak se nic nestane. Resp. je tam prodleva, auto reaguje až tak 1-2s po zabouchnutí dveří. Na to nejsem zvyklý. Budu to nechávat asi nechtěně odemčený. Fábia to určitě nedělala. Je to chyba nebo vlastnost? Dost otravné a nebezpečné. Dá se to prodlení nějak eliminovat?
    • Na krátke trasy je bezdrôtové AA/ACP v pohode, ale musíš mať v telefóne baterku, ktorá je v dobrom stave. Tiež treba rozlišovať, či si iba pripojený a počúvaš hudbu, alebo máš zároveň pustenú aj navigáciu (Waze, Google Maps, atď.). V tom druhom prípade je totiž spotreba telefónu o dosť vyššia.
    • Zdravím, poměrně nedávno se mi u mojí fabie 1.2 HTP 40 KW BMD občas začalo ozývat takové pískání od motoru. Někdy to dělá když jede motor na volnoběh (jen tak to pokvikává), někdy to dělá když je motor v zátěži (potichu kvílí když jede třeba do kopce) a někdy to nedělá vůbec. Prvně jsem si myslel že to kvílí klínový řemen ale mám takový pocit že ten zvuk vychází od vaček. Nevíte někdo co by to mohlo být, co s tím dělat a jak vážné to je? 
    • náprava na Scale je skrátka hlučná, rany sa ozývajú celý čas.   Jazdné vlastnosti sú podľa mňa ok, ani to veľmi neodskakuje (v porovnaní s korejcami s viacprvkovym zavesenim), len ten komfort je slabší.   Nafúkanosť pneu na to nemá vplyv.
    • celý problém je nekvalitný materiál a odmietanie škodovice uznať zodpovednosť. Ja som kúpil disky a platničky od číňana, celkom za asi 60 € a prehodil som si to sám. Môžem osrať celú škodovicu.   Jo a tie čínske brzdy už prešli viac ako originál, vrátane STK.
  • Vytvořit nový...