Přejít na obsah

Elektrika

3367 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 997 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 994 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 985 zobrazení
  1. zapalování

• 3 odpovědi
    • 983 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 980 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 979 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 979 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 973 zobrazení
  2. průchodka

• 1 odpověď
    • 972 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 971 zobrazení
  3. Schéma komfortu

• 0 odpovědí
    • 970 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 966 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 957 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 957 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 952 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 947 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 941 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 939 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 937 zobrazení
  4. změněné rádio

• 0 odpovědí
    • 933 zobrazení
  5. Chyba

• 1 odpověď
    • 931 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 913 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 912 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 909 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 906 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• šel bych hodit dotaz do autoskel 👍 tam to dělaj denně Xx
    • Ahoj, tak po 5 rokoch mi odišiel spínač ovládania okna u šoféra na S3 FL L&K.   Musím teraz poriadne zatlačit oboma rukami aby sa okno ako tak otvorilo. Neviem či ide vymenit len samotný spínač - keby šlo, tak super. Medzitým som ale našiel dve kompletné dosky so spínačmi - 3G0 959 857 B WHS vs. 3G0 959 857 C IHA. Vizuálny rozdiel je asi ten, že ten druhý ma galvanizované okraje tych spínačov a ten prvý nemá, a na moje prekvapenie druhovýroba u toho ne-galvanizovaného je drahšia. Má s týmto niekto skúsenosť a može mi potvrdiť, že stačí vymeniť len túto dosku? Vyzerá to ako plug-and-play, súdiac podľa toho konektoru...   Díky všetkým za akékoľvek info.  
    • Superauta jsou drahá a častěji jste omezeni na jednu možnost pohonu a jeden styl karoserie, s velmi malým prostorem pro plnohodnotnou úpravu. To ovšem platí, pokud nejste ochotni utratit za společnost jako Ferrari nebo Lamborghini nesnesitelnou sumu peněz. Britská strojírenská firma však chce tento proces trochu zjednodušit, a doufejme, že i trochu zlevnit. Zakázkové supersporty Společnost s názvem Dash Bespoke – odštěpný závod Dash, inženýrské firmy, která se v oblasti závodů pohybuje od roku 2006 – vám postaví zakázkový supersport prakticky od základů. S využitím karbonového monokokového podvozku TR01, který debutoval v roce 2023, si kupující budou moci vybrat z […] Článek Chcete si pořídit vlastní superauto na míru? Tato společnost vám ho postaví se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Uz na svojom r.v. 2021 to tak mam - vzdy 30tkm/2roky. 
    • Ahoj, tak dnes mám za sebou první servis po 2 letech/30 tis. km. Cena 8 317 Kč.  Co mě ale hodně překvapilo jsou servisní intervaly vždy 2 roky/30 tis. km. Od kdy to tak je? Potěšilo mě to.
  • Vytvořit nový...