Škoda 1201-1203 - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Škoda 1201-1203

15 témat v tomto fóru

1. 1203 1 2 3

• 58 odpovědí
    • 118.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 15.7k zobrazení
  2. Taz 1500

• 1 odpověď
    • 39.3k zobrazení
  3. Škoda 1203 5q

• 1 odpověď
    • 8.5k zobrazení
  4. problém so štartérom

• 0 odpovědí
    • 82.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 86.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 96.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 20k zobrazení
  5. 1203-posilovač brzd

• 0 odpovědí
    • 42k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 35.5k zobrazení
  6. Příprava směsi

• 6 odpovědí
    • 20k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 117.2k zobrazení
  7. 1203-diferencial

• 2 odpovědi
    • 22.6k zobrazení
  8. kostra motoru 1203

• 6 odpovědí
    • 20k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravim pani viete mi poradit kupil som kameru navitel a dal som ju cez USB-C -USB-C kabel 60w 3A - neslo ju vobec nastartovat rozbehla sa az ked som ju zapol v druhoma ute cez 12V napajanie takze som junisiel vratit nakolko vo svojej skode tento konektor nemam viete mi poradit ako to vyriesit ? 
    • Ahoj, mám O4FL combi s řeším jak zapojit zadní dashcam. Neřešil jste někdo? Díky za případné nasměrování, tipy.
    • Zdravím, můj problém začal s vrzajícím pedálem spojky při ohřátém motoru, absolvoval jsem hrozné kolečko servisu a dokumentování. Nejdříve výměné ložisko na spojce, problém pretrtvaval. Poté vyměněna komplet spojka, problém byl stále, poté vyměněn pomocný a spojkový válec, kdy problém zmizel. (Díky bohu).  Ted mam problém jiny, ve spojkovém pedálu cítím vibrace při jakýkoliv otáčkách motoru, chování pedálu je takové všelijaké. Tento projev je i za studena. Mohl by tento problém vyřešit například výměna brzdovky ? Autorizovaný servis, ale občas mi to tak nepřijde. Děkuji předem za názory. Vim, že se říká, že litr má svoje mouchy, ja kromě tohoto si nemohu na nic stěžovat, občas nějaké vibrace do kastle od klimatizace, ale jinak celkem spokojenost. 
    • Ano, moc jsem nehledal, tak "někde dole, malým písmem" nějaká chybičky být může. Ale kdyby to byla závažná CHYBA jak uvádí ŠA, tak by někde měla svítit červená kontrolka s velkým vykřičníkem. Nesvítí - nevěřím.
    • Diky, diky za navedeni! Otestovano. Vetraky se toci. Tak uz budu v kolonach klidnejsi.
  • Vytvořit nový...