Přejít na obsah

Elektrika

378 témat v tomto fóru

1. Centrál 1 2 3

• 55 odpovědí
    • 51.1k zobrazení
  2. Alternátor 1 2 3 4

• 85 odpovědí
    • 107.6k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 43.2k zobrazení
  3. Nestartuje 1 2 3

• 69 odpovědí
    • 65.2k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 22k zobrazení
  4. Airbagy

• 2 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 22.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6.1k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 56.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 8.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  5. Stále napätie

• 1 odpověď
    • 3.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 47 odpovědí
    • 63.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.9k zobrazení
  6. Montaz LED rampy

• 0 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
  7. Vadný alternátor?

• 3 odpovědi
    • 5.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tam nejde o ten standartni zvuk TSI, to je normalni. Ale je tam takovy smajdavy zvuk na pozadi, slysitelne hlavne u rozvodu
    • No ja to udelal podle navodu na update portale, stahnul, rozbalil, nshral na 64GB usb, zapichl a nic, uz s tim jezdim dva mesice a furt nic. Skoda connect zaplacenej a taky prd... MIB3 amundsen
    • predne odtoky su pomerne lahko dostupne, staci otvorit strechu a dobre sa pozriet zhora do rohov a opatrne ich precistit nejakym lankom ked som ho tam cele strcil, videl som, ako vyslo pod tou mriezkou pod stieracmi k zadnym som sa nedostal ani zhora, ani zdola udrzba (cistenie a mazanie) panoramy sa ma robit kazdy rok
    • Mám 5. novou škodovku v řadě a nestalo se mi, že by v ní nebylo něco, co bylo v objednávce. Ale opravdu myslím, co bylo v objednávce v konkrétní konfiguraci, ne co třeba nabízel konfigurátor na webu nebo bylo v ceníku. Ty položky v objednané konfiguraci by měli dodržet. Ostatně, to je důvod, proč se kolikrát dodání zdržuje, jelikož se čeká na nějaké chybějící díly. No, uvidíte a já taky, ale nečekám, že by sportline neměl akustická skla, jelikož tam byly od počátku ve výbavě, na rozdíl od exklusive, kde s tím šachovali v čase.
    • To si nemyslím, jsem zákazník, který očekává určitou kvalitu. Já ta skla chtěl z určitého konkrétního důvodu. Tento obchodní model se mi nelíbí. Opravdu "nechci slevu zadarmo" Kupuji si nová auta pravidelně a po letech jsem se vrátil ke Škodovce. Je to jednoduché, pokud u objednaného vozu nebudou, ztratí moji důvěru.
  • Vytvořit nový...