Interiér
258 témat v tomto fóru
-
Zdravím, jak správně zapínat topení, musí se i s klimatizací? Nebo můžu i bez klimatizace. O3 tdi 81kw. Děkují za rady.
-
- 1 odpověď
- 658 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli už někdo se pokusil přehodit volant z nové O4 do O3?? Dnes jsem koukal že se tento dvojramenný volant montuje do nových Scal i Kamiqa a nevypadá to vúbec špatně. Tak jestli někdo má nějaké zkušenosti tak napište. Děkuju.
-
-
- 70 odpovědí
- 32,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Dobrý den už rok mám problém se zatýkáním přes střešní okno čištění knálku výměna těsnění až se zjistilo po sundání stropnice že je prasklý rám přesně nad A slupky kde jsou takové výstupky které praskly už asi na montážní lince ve škoda auto řešilo se lepením epoxidovým lepidlem nepomohlo už nevím co s tím dál mám dělat ve škodě mi vyčíslily výměnu panoramy na 70 tisíc prý jenom ty plastové rámy stojí 40 tisíc nevím co si o tom mám myslet když příplatek za toto okno byl 20 tisíc auto bych si rád nechal je skvěle vybavené s nízkým nájezdem a nebýt té střechy naprosto v pořádku prosím o pomoc už sem za to dal 10 tisíc a uplně zbytečně
-
- 12 odpovědí
- 31,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám škoda Octavia 3 1.5 TSI 110 kW , manuál. Při zařazení 4 a 6 stupně se ozývá zvuk - připomíná mi jak zvuk mikrotlačítka (neumím to k ničemu jinému přirovnat). Nemá/neměl někdo podobný problém? Případně co by to mohlo být?
-
- 2 odpovědi
- 1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, setkal se někdo s tím , že mu netopí na režim( Auto) prostřední výdechy nad rádiem? Při spuštění na manuální režim s tlačítkem ( režim foukání na obličej) vše fungule normálně. Díky předem za odpovědi;)
-
-
- 1 odpověď
- 1tis zobrazení
-
-
Zdravím, mam takový problém.. koupil jsem Octavií 3, combi. Včera jsem přišel na takovou věc, že mam roztrhnutý/říznutý koberec u řidiče ten hlavni co je na podlaze celého auta. Mohu se zeptat, zda se to stává, nebo pokud to někdo nařízn jaký mohl být důvod? pokud by řešil výměnu celého koberce, je výměna nějak hodně náročná? děkuji
-
-
- 3 odpovědi
- 1,2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, zapadla mi malá věc do oblasti zapínání pásů na zadních sedačkách a nelze jí nahmatat prsty a vytáhnout. Existuje nějaká možnost jak se dostat do tohoto prostoru? Děkuji moc.
-
- 1 odpověď
- 700 zobrazení
-
-
Zdravím, mám škodu octavii 3 generace, combi, rok výroby 2017, facelift, motor 1.6tdi 85kw, nájezd 202 000km Před měsícem se mi po startu motoru začal ozývat něco jako zvuk tekoucí vody, zvuk šel od středu palubní desky. Auto jsem zavezl do autorizovaného servisu škoda, kde mi zjistili, že je zanesený výměník tepla a taktéž že u něj utíká chladící kapalina, taktéž pravá půlka auta netopila. Řekli mi, že mi výměník tepla vymění a celý okruh propláchnou/vyčistí. Dnes jsem auto ze servisu přebíral s tím, že mi řekli, že ten zvuk už není tak znatelný, nicméně ho lehce půjde slyšet vždycky, protože je to prý normální, teď nevím jestli nezmiňovali n…
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám dotaz, zda jste se někdo pokoušel instalovat plastový kryt ovladače oken u spolujezdce nebo vzadu, případně krytu ovladače sklápění zrcátek ve dveřích řidiče. Vyndal jsem starý poškrábaný kus a chci dát nový, ale ten kryt má po celém obvodu dost tvrdé packy, a absolutně se mi nedaří tam ten kryt dostat. Předem díky.
-
- 2 odpovědi
- 957 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý deň! Prosím Vás, je tu niekto, kto to už robil. Kúpil som nové kožené madlo, ale neviem ako to vymeniť. Viete my dať nejaký návod? ďakujem vám
-
-
- 28 odpovědí
- 29,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, chci se zeptat, hlavně majitelů OIII RS TSI, jestli Vám při sport režimu okolo 4000-5500 nerezonuje tne sound generátor až do takové podoby jakoby to nechutně pištělo. Takový vysoký zzZzzZZz zvuk Jelikož zatím auto zajíždím, tak mu nechci dávat čočku abych to pořádně odzkoušel jestli je to úplně v háji a kdy přesněji to dělá, takže s tím zatím nepojedu do servisu ať pak nejsem za debila. Tak kdyžtak díky za info a můžeme tady z toho udelat Topic ohledne všeho čeho se sound generátor týká.
-
-
- 35 odpovědí
- 15,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím všechny, netuším jestli někdy někdo něco podobného řešil (nic podobného jsem nenašel) tak to zkouším s novým dotazem. U mého Scouta (3gen Oct.) pod sedačkou řidiče jsou z jednoho kusu plastu 2 mřížkové výduchy. Směřují směrem nahoru a spíš k řidiči než dozadu. Z nějakého důvodu se plast jako takový zahřívá a netuším proč. Koukal jsem do stažené díl. příručky co by tam mohlo z klimy být, ale o tomhle tam není ani zmínka. Jen kudy vede přívod vzduchu směrem dozadu. Netuší někdo čím by to mohlo být? Za možnosti budu vděčný. Díky moc
-
- 2 odpovědi
- 776 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, asi tak dva dny jsem se snažil najít vanu do kufru na mou Škodu Octavia III CNG, která by tam pasovala. Nikdo mi nedokázal říci jestli tam bude nějaká pasovat. Dokonce ani ve Škoda Auto. Až jsem objevil jednu, která má něco jako pravé ucho a je z takového plastogumového materiálu za super cenu 420kč a sedí naprosto dokonale. A dokonce i ČR výroba. Dám sem odkaz i foto. Tak doufám že Vám to pomůže. https://www.cc-autodily.cz/koberec-zavazadloveho-31
-
- 15 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Hezký den, měl bych dotaz nevíte prosím někdo co dělat s tím, když jsem na koberečku u řidiče našel toto ozubené kolečko? Po dlouhém hledání se mi podařilo najít, že by to mělo být asi z větráku (topení), ale nevím jestli je to velký problém či zdali bych si to nedokázal "opravit" sám, nezdá se totiž porušené. Případně jak by se to dalo opravit doma? Moc děkuji
-
- 1 odpověď
- 727 zobrazení
-
-
VID-20240426-WA0001.mp4 VID-20240426-WA0000.mp4
-
- 0 odpovědí
- 848 zobrazení
-
-
Zdravím, jsem po totálce se svou Octavií 3 fl 2018, a rád bych zachránil její sedačky z DYNAMIC paketu, protože aut s nimi moc není a chtěl bych si je dát do nové.. nehoda ale způsobila poškození odjišťování zadních opěradel viz. foto. Sedadla nešla uvolnit ani pákou nahoře, ani z kufru.. Je u toho nějaká šance na záchranu? Předem děkuji za cokoliv.. Jezděte opatrně. L.K.
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, viete mi poradiť ako mám dať dole tie plasty pri riadiacej a ručnej páke ? Potrebujem sa dostať k 12v zasuvke a rozšíriť si ju, paralerne k GPS. Ďakujem
-
- 2 odpovědi
- 689 zobrazení
-
-
Neví někdo zda u verze Laurin a Klement lze interier vybret v té černé? V konfigurátoru zkouším vložit černou, ale zobrazuje se hnědý interier... Má někdo o tom info? Díky
-
-
- 5 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, akurát včera som išiel z práce a začal sa mi ozývať v interieri špecifický zvuk pukania alebo také šumenie no ťažko to popísať ale hlavne sa to prejavuje keď prechádzam cez nerovnosti alebo keď prechádzam cez zákruty. A ako som napísal výchádza to z oblasti ventilátorov ktoré sú v strede. Dosť podobný zvuku vychadzajúcemu s oblasti kde je DPF filter (po jazde). Neviem či niekto mi bude vedieť povedať čo by to mohlo naznačovať.
-
- 0 odpovědí
- 661 zobrazení
-
-
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, ohledně výměny čepu ložiska u spojkového pedálu (viz. fotka). Čep mi trochu vyjíždí a pak dochází k vrzání spojkového pedálu. Pravděpodobně je už opotřebovaný a potřebuje vyměnit. Jak je složitá výměna tohoto čepu? Máte nějakou zkušenost? Nechci aby se po vytáhnutí čepu spojkový pedál rozsypal. Děkuji za odpovědi. Čep ložiska spojkového pedálu.heic
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdravíčko, auto máme už 3 roky zrazu prestalo fúkať na čelné sklo, určite to v minulosti fungovalo. Pri prepnutí smeru prúdenia na čelné sklo nefúka takmer žiaden vzduch na okno a zvuk sa zmení akoby fúkalo do zavretej klapky. Ostatné polohy fungujú OK takže servo sa pravdepodobne hýbe. Je možné že ostala klapka nejako zablokovaná alebo prilepená ??? Ďakujem za každú radu alebo skúsenosť.
-
-
- 26 odpovědí
- 31tis zobrazení
-
-
ahoj, vylomil se mi vodič svislé středové lamely v jednom ze středových výdechů topení (5E0820951C). opravit to asi nepůjde, viz video, takže bych koupil nový.. ale uměl byste někdo poradit, jak to celé z té palubovky dostat ven, prosím? IMG_4888.mp4
-
-
- 8 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chlapi chcel by som sa opytat ako to mate vy....mam octaviu 3 FL liftback style a vsimol som si ze na prednych dverach mam cervene odrazky...kamos ma to iste ale combi a on tam ma cervene svetla ktore svietia pri otvorenych dverach....ako to mate vy?
-
-
- 18 odpovědí
- 10,4tis zobrazení
-
-
Začal sa mi odlupovať chrom na týchto miestach.
-
-
- 35 odpovědí
- 17,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, mám dotaz na majitele předface OIII. Je tu někdo, kdo má v předface v zadní části jumba/středové konzoly mezi sedačkami zabudované USB zásuvky?
-
- 9 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
-