Přejít na obsah

Interiér

254 témat v tomto fóru

• 35 odpovědí
    • 15.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 652 zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 70 odpovědí
    • 49.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 595 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 644 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 834 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 567 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 521 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
  1. Nefúka na čelné sklo 1 2

• 26 odpovědí
    • 27k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  2. svetlo na dverach

• 18 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
  3. Chomové lišty 1 2

• 35 odpovědí
    • 15.9k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 822 zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 68 odpovědí
    • 36.7k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 17.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
  4. Divny zvuk v kabine 1 2 3

• 52 odpovědí
    • 22.3k zobrazení
  5. Zmena interiéru

• 4 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
  6. Vymena volantu

• 6 odpovědí
    • 14.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Taky budu oponovat, na značce asi trochu záleží a taky jestli to není nějaký ležák. V AS mě tam sami dali Vartu a oproti předchozím už jede víc jak rok.
    • zdravím, může mi někdo prosím podrobně popsat, popřípadě dát označené foto, kde se nachází čidlo otáček motoru? jedná se o motor ATD 1,9 74kW ve vozidle Fabia 1 Na diagnostice mi vyběhla hláška "16706 cidlo otacek motoru (g28)" a chci řešit problémy s tím spojené. děkuji všem za ochotu a popis
    • @Dodi 15tak jsi měl štěstí nebo se Lidl zlepšil. Taky jsem tam z nouze zkoušel dávat levné baterky a vždy hned varování vyměňte baterii v klíčku, že je slabá a to měla napětí 3,2V. Proto dávám odzkoušené a vydrží 1,5-2 roky u full kessy.
    • Ahojte, dnes som išiel prezúvať. Kolesá boli dve v kufri, dve na zadných sedačkách. Išiel som opatrne, ale v zákrutách sa zrejme tie v kufri trochu hýbali. Asi 2x sa mi na prístrojovom paneli objavil asi na 2 sekundy symbol, ktorý som sa snažil nakresliť. Je to maličký, veľkosť asi taký ako symbol pre napr. Line assist. A práve aj v tom priestore (teda presnejšie po ním) sa objavil. Nevedeli mi to dešifrovať ani v autorizovanom servise. Čo viem ale na isto, bolo to v tiahlej dlhej zákrute. Nie som však istý či ten symbol bol pri oboch prípadoch, kedy sa objavil, rovnaký, alebo raz mal tú červenú čiarku vpravo, u druhý krát vľavo) V návode som nenašiel o tom ani zmienku a ani jeden so symbolov sa nepodobá. Jediná vec čo ma napadá je či to nie je indikácia akejsi nestability nákladu v batožinovom priestore, akoby sa posúvalo ťažisko mimo tolerančného rámca. Ale to je len môj výstrel do prázdna. Vôbec neviem čoho sa chytiť, obzvlášť keď ani v autorizovanom servise nemali ani šajnu.  Popis vzhľadu sybola: biely obdĺžnik so skosenými stranami, s tenkým čiernym orámovaním, v ktorom bol taký hrubý červený prúžok. Rozmery cca 10x5mm, možno malinko menší   Ak viete čo to je, bolo by to super.   Dakujem za názory 
  • Vytvořit nový...