Elektrika
554 témat v tomto fóru
-
Zdravím všechny, Vždy se snažím hledat než se ptám, ale tentokrát jsem opravdu nikde nic nenašel..Byl by někdo schopný poradit co by to mohlo být za chybu? Mám Octavii 3 1.4TSI 103Kw r.v.2013 ve výbavě Elegance+ V diagnostice mám kód B188101 Nouzová cesta - elektrická závada (Emergency path - electrical error) a čas odpovídá době, kdy auto v klidu stálo a nikdo s ním nic nedělal. Jediné co, tak jsem ještě měl problém v systému startování, kdy motor nešlo klíčkem zhasnout a musel se úplně vytáhnout(Terminal 15(1) - Zkrat na B+ B12E512), tak nevím, zda by to mohlo spolu souviset, každopádně po opravě startovacího systému, kdy se měnila spínačka, tam zůstala p…
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahojte. Mam taky problem z druhym klucikom k autu. Kipil som si O3 2015 pred nedavnom a este stale zistujem co a ako. Dneska som zistil ze druhym teda nahradnym klucom neviem auto ani odomknut ani zamknut. Nastartovat ide bez problemov. Samozrejme hned co ma napadlo bola vymena baterky ale v tom problem nebol. Bol som potom skusat kluciky a zistil som ze ked auto odomknem klucom ktory normalne funguje a v priebehu pol sekundy ho viem zamknut aj tym klucom ktorym to bezne nejde. Ale funguje to len ked to urobim hned za sebou. Ked pockam dlhsie uz to nefunguje. Nikdy pred tym som ten klucik neskusal ci funguje odomykanie a zamykanie. Neviete mi poradit co s tym moze byt a a…
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, víte někdo zda jde kalibrovat ukazatel stavu paliva? Na jedné O3 ukazatel ukazuje špatně, nezobrazí plnou nádrž. Někdy si ukazuje sám co chce.
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, V kom. spotr. mam na Boleru pouze klimatizaci. Jake dalsi veci tam jde dostat a jak? Predem diky za rady.
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, Zacala mi svitit kontrolka tlaku v pneu. Zjistil jsem, ze ulozit jde pres radio nebo tlacitko u rucky. Tlacitko nemam. Radio Swing jsem zrusil a dal 10" cinske Isudar, ale tady jsem nenasel nic k ulozeni tlaku... Je jina moznost jak uzivatelsky ulozit tlak? Servis a diagnostika neni reseni, ktere bych chtel:))
-
- 1 odpověď
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, od koupě auta mám nefunkční dešťový senzor. Stěrače nefungují na automatiku ale pouze s cyklovačem. Dneska jsem se dostal na diagnostiku a je tam uložena tato závada : 934149 - Snímač rozpoznání deště a světla B1366 76 [009] - Spatna připevňovací pozice Automatické světla fungují normálně, pouze ty stěrače ne. Na autě bylo minulým majitelem měněno čelní sklo, jak dlouho to celé není funkční nevím. Neporadil by někdo co zkontrolovat? Děkuji
-
- 24 odpovědí
- 12,9tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Zdravim, Je mozne nejak merit spotrebu za trip? Ja nasel jen od startu, nacerpani a dlouhodobou. za trip tam mam jen km. Predem diky za radu.
-
-
- 4 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
mám novú Octaviu 3 s KESSY, auto odomknem nastarujem ale nefunguje mi to pri zatváraní auta, tak musím použi stlacit zamknutie na dialkovom.
-
-
- 11 odpovědí
- 10,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Šel jsem vyměnit žárovky H7 v potkávacích světlech (jedna praskla), takže jsem obě demontoval a bohužel jsem takový trotl, že jsem se nepodíval, jak tam byly umístněné. Takže teď nevím, jestli ten výstupek na patici žárovky má být nahoru nebo dolů. Díky za radu.
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Octavia3 2.l TDI 4x4 combi 2016. Dnes som isiel odomknut auto dialkovym vsetky dvere sa otvorili a kufor nie.Tlacitko na ovladaci ktore je len na kufor funguje.Daval som aj default nastavenia v menu v radii odomikanie zamikanie a nic.
-
- 6 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj, dnes jsme vyjel a po cestě se mi rozsvítila oranžová žárovka infotainmentu. Po vstupu do menu stav vozidla byla informace zkontroluj boční levý ukazatel směru. Blinkr v zrcátku je nefunkční. Ohledáním jsem zjistil, že kryt je lehce naprasklý a je v něm špína. Pravé zrcátko je krásně čiré. Máte nikdo tip jak spravit ? Dotazy: Když pustím blinkry tak napravo bliká několik segmentů v tom průhledném krytu. Proto usuzuji, že tam není žárovka nebo jen jedna LED. Lze vyměnit celý průhledný díl ? Pokud ano, kabeláž končí na nějakém konektůrku v zrcátku ? PS. A jak rozebrat zrcátko ? Diky P.
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, nechápem, prečo stierače (bežiace pri vypínaní motoru / elektriky) nedôjdu do základnej polohy, ale zostanú v strede čelného skla. Je na to nejaký dôvod a dá sa to zmeniť?
-
- 8 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda jste někdo neřešil jak dodělat nejlépe originálně dálku do OIII r.v. 2014 1.6tdi? Výbava by to měla být Active + tempomat jako příplatkovka. Předem děkuji za odpověď.
-
- 5 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Aké je najlacnejšie riešenie? Treba vymeniť celý motor (tyč)?
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, jde o nový spínač světel s funkcí auto.... prosím o radu, když dám kódování bajt 7 bit 5, hodí mi to chybu.... Nevíš proč se tak děje.... senzor funguje normálně, spínač světel s funkcí auto je namontován včetně kabelu do bcm.
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, hledal jsem zde ve vlákně Elektrika, ale zatím nikde nenašel. Je možné dokoupit na Octavii 3 ten standardní kryt baterie z tvrdého plastu s víkem ? Hledal jsem, ale v Etce je v nákresu jenom ten filc. Na Octu 2, Superba, Yetiho v nákresu je. Dík
-
- 4 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Musím se přiznat, že po několika desítkách kilometrů mi jeho význam trochu uniká. Když mu přenechám volant úplně, tak za 15sekund nadává. Takže to stejně musím převzít sám. I když mám položenou ruku na volantu, tak to nestačí, pokud ho nechám řídit samotného. Taky siréna a výstraha. A i když řídí, tak mi připadá, že jezdí trochu "ode zdi ke zdi". To přeháním, ale určitě má větší odchylky, než já v ruce. Jsem z něj trochu rozpačitý.
-
-
- 63 odpovědí
- 30,2tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, vlastnim vozidlo škoda Octavia 3(model 2016) a začala mi vyskakovať chyba “Porucha: osvetlenie vozidla” po prepnutí svetiel do “AUTO” - svetla všetky fungujú avšak vyzera to tak že vždy sú svetla zapnuté, neprepne na denne. Je to vadny senzor alebo čím by to mohlo byt? Nestretol sa s tým niekto? Na jednom fóre som našiel, že niečo podobné vyriešili aktualizovanim BCM jednotky, mohlo by to byt tím?
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mam ovecku 3, 1.8 132 kW, r.v.2013. Po koupi jsem zjistli, ze predchozi majitel tam dal klasickou olovenou baterku navic slabsi 56 ah. Bylo znat ze ta baterka si to moc nedava. Koupil jsem AGM 70 ah (predpsana vyrobcem), chtel jsem ji nakodovat diagnostikou a neslo se mi spojit s jednotkou 61 ani 71. Zkousel to i clovek v servisu jinou diagnostikou a taky nic. Dalsi clovek mi tvrdil, ze se u tohoto modelu baterka nekoduje a ze stejne je to kodovani nesmysl a ze je dulezite mit spravne amperhodiny a na zbytku nezalezi. Uz jste se s tim nekdo setkal? Ze by tenhle rok nemel samostatnou jednotku 61 regulace baterie?
-
- 4 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, mám tu věc, která mě čím dál víc se*e a chtěl bych s tím něco udělat. Po zaparkování se interiérová světla v autě rozsvítí až při otevření dveří. Rád bych, aby se světla rozsvítila už při vypnutí zapalování tlačítkem. Dá se to někde nastavit (nakódovat)? Díky
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
U corner mi nejde přisvit na na jednu stranu (prava) ,mlhovky svítí obě. Kde muže byt problém?
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nazdárek lidičky, jdu si pro radu :-) Dnes večer jsem sedl do auta a po nastartování mi nefouká ventilátor na okno,když zapnu foukání na okno tak stejně to fouká ze předu(směr řidič) a na okno to vůbec nejde. Jedná se o škoda Octavia III combi r.v.2014 motor 2,0 TDI 110kw. Díky za rady a tipy ;-)
-
- 3 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevím jestli to tu už bylo, ale uplně jsem to nenašel. Potřebuji radu ohledně elektriky v nárazníku, nemůžu přijít na to jak zapojit mlhovky a eventuálně přepinovat ostatní věci jako adaptivní tempomat
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo představu co si to vezme? Myslím jak benzín, tak proud.
-
-
- 119 odpovědí
- 54,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, potřeboval bych poradit, zda je nutné s tímto jezdit do servisu. Počítač hlásí chybu: Zkontrolujte obrysové světlo vpředu vpravo. Tato chyba vyskočí při změně z denního svícení. Nepoznal jsem žádný rozdíl při přepínání světel. Čím to může být? Díky za radu
-
- 9 odpovědí
- 25,9tis zobrazení
-