Elektrika
554 témat v tomto fóru
-
Zdravím, po několikeré neúspěšné reklamaci v rámci záruky se obracím na vás zde na fóru, zda někdo náhodou neřešil (a nevyřešil) obdobný problém. Asi jako každý, po nastartování motoru vypínám start-stop systém tlačítkem. Problém je, že někdy se po jeho deaktivaci systém opět sám aktivuje. Připomíná to boj řidiče s autem Zmáčku tlačítko, to se prosvítí (systém je deaktivován), ale následně asi za sekundu opět zhasne. Po dalším stisku se buďto konečně deaktivuje, anebo je třeba mačkat znovu. Nejhorší je, že je to naprosto náhodný jev. V 70% případů je systém deaktivován na první stisknutí, ve zbývajících cca 30% případů je potřeba mačkat opakovaně. Stejně…
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
ahoj nevim kde to mam zalozit temu,delam to poprve dnes se mi zozsvitila kontrolka snimacu oleja na octavie A7 SEDAN po doliti oleja to stale sviti,az po ujeti nekolika km mi to nedalo a podival sem se jeste jednou pod kapotu a zjistil sem ze sebou vmotoru vezu zajice ,tak nevim či tam neco nepokousal kabely prosim o radu kde sa nachazi ten snimac oleja kde mam hledat dekuji za info a foto motor 1.6 tdi 77kw
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
Jak moc složitá je výměna panelu přístrojů v rámci záruky? Už to řeší třetí den a zdá se mi to divné, prý to hází závady ABS, tlaku pnemumatik a systému start stop.
-
-
- 22 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, je tu nekdo, kdo by me dokazal u Skody Octavie RS 2016 nastavit sklopeni vnejsiho zpetneho zrcatka pri zarazeni zpatecky? Diky za odpovedi Michal
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nikde to nemuzu najit tak zakladam nove tema. Mam radio bolero a patkovaci cidla vpredu i vzadu. Auto mam dva dny a stava se mi obcas,ze kdyz zaradim zpatecku nebo zapnu rucne senzory na parkovani,tak se mi na radiu neobjevi nic - auto se zobrazenim zon cidel. Kdyz je tam prekazka,tak cidla pipaji,ale na displeji se nic nezobrazi. Je to na reklamaci nebo neco delam blbe? Prosel jsem nastaveni parkovacich cidel a vse se zda ok. Diky za radu.
-
- 5 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Vás, mohl by mi prosím někdo poradit jak deaktivovat ostřkovače světel na O3 2015. Všem předem díky.
-
-
- 10 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, tam mam taky problem mam 2015 o3 rs tsi a z klimi ide taky suchodavy zvuk , robi to take pch pch pch pch v rovnakom case , jak by nieco drelo ci rak , citit to aj na hadici klima kompresoru ked sa jej dotknem. Dneska som bol klimu naplnit ci to nebolo nahodou nedostatkom plynu ale nic tomiste to robi, v servise na to kukli ci to nebude olejom a olej pisu 75cc ale oni maju stroj kde je olej v gramoch pisany, a dali mi tam 7,5g len sa mi to nezda... Mam reklmovat kompresor? Pocut to aj v aute... Dakujem za pomoc
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtel bych se s vami podelit o tuto informaci.Je to program ktery vytvoril jeden kolega tady ve Spanelsku na foru Seat Leon ,ktery je bratr nasi Octavie 3 a tudiz je pouzitelny taky pro nas a vsechny vozy koncernu VW. Je to program na vytvoreni zalohy modulu UDS . Je treba koupit kabel Elm-327 usb ktery vypada stejne jako vag-com ale neni to to same.A potom jenom nainstalovat program a mit trpelivost pri delani zalohy,protoze vytvoreni zalohy kazdeho modulu trva priblizne hodinu,Ale pri restauraci modelu z dane zalohy je to jen par minut. Tim ze si vytvorime zalohu modulu ktery budeme potom pouzivat na kodovani a nahodou neco zkazime,mame moznost vratit dany modu…
-
-
- 4 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Při startu vozidla se na MaxiDotu vpravo dole na chvíli zobrazuje symbol 3 sedadel. V manuálu nemohu najít žádnou informaci. Co ty symboly znamenají? Zatížení vozidla pro nivelaci světel, zapnutí pásů? Dík
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tady nabízí Osram své žárovky do různých značek aut (odkaz uvedl "kubach" díky): http://am-application.osram.info/en Pro Octavii III uvádí u mlhovek halogenové žárovky H8 12V 35W PGJ19-1 . Ale u aktivované cornering light funkce doporučuje H16 12V 19W PGJ19-3 ! A to stejně pro všechny typy včetně RS. Žárovky vypadají podobně a já žádný rozdíl nevidím, s výjimkou příkonu. Svítivost, světelný tok obou typů neznám. Jak je to z výroby, předpokládám, že se montují vždy levnější H8, s corner i bez, ne? I v sadě náhr. žárovek je H8. Při dokodování corner u mlhovek měníte i žárovky? Když nahradím H8 tou slabší H16, nebude hlá…
-
-
- 7 odpovědí
- 20,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj, hoši mám octavia 3 s climatronicem a strana řidiče funguje v pořádku, ale strana spolujezdce jede na plno a i když je nastaveno 19 či jiná hodnota. Setkali jeste s tím někdo a jak řešili. Díky Honza
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chci si koupit novou Octavii (III) combi, a rozmýšlím se, zdali je lepší zadní kamera a nebo senzory vzdálenosti při parkování. Určitě bych šel do kamery, ale senzory jsou i vpředu. Jak ty senzory fungují? Pípají? Je to únosné? Jaké s tím máte zkušenosti a co preferujete? Děkuji.
-
- 4 odpovědi
- 5,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, dnes došlo k samovolnému vynulování dlouhodobé spotřeby - nevíte po jaké době se to samo nuluje, nebo na čem to závisí? Díky.
-
-
- 7 odpovědí
- 11,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, chci se zeptat těch, co mají elektrické sedačky s pamětí. Vrací se sklopené zrcátka při zpátečce do původní polohy po vyřazí zpátečky nebo nevrací? Díky.
-
- 16 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, máte někdo zkušenost s výměnou žárovek za LED v zadních obrysových světlech? Blinkry i couvaci mám vyměněny a tak přemýšlím, jestli by šlo i dodělat ten zbytek. Zajimá me hlavně, jak je řešena brzdovka, jelikož tam není dvouvlakno. Díky Kuba
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zvuková a světelná signalizace zapnutí/nezapnutí bezp. pásu na předních sedadlech nefunguje. Nastavuje se to uživatelsky v columbusu nebo je potřeba servis. Signalizace na zadních sedadlech sice funguje, ale jen graficky na maxidotu a krátce. Lze dobu signalizace na zadních sedadlech prodloužit resp doplnit o zvukovou signal.
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Chtel jsem se zeptat jestli nekdo natahoval kabel z motoru do kabiny ,kudy je nejlepsi pristup?
-
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Vopred sa ospravedlňujem ak to tu už niekde bolo spomínané. Chcem sa spýtať, či je možné dáko nastaviť citlivosť svetiel z hľadiska denńeho svietenia LED. pre vysvetlenie bratranec ma rovnakú OIII a stojíme na parkovisku vedľa seba, naraz sadneme do auta naštartujeme a jemu pekne svietia len ledky a mne sa zapnú nepochopiteľne aj xenony aj keď nie je až taká tma, resp. šero. Ledky bez xenonov mi svietia len keď je naozaj pekne slnečno. Za info ďakujem.
-
- 6 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Mám OIII, 1,4TSI r.v.2015. Poněvadž mne zlobí jedno světlo pod nohama, tak bych chtěl to osvětlení úplně vypnout, protože nevidím k čemu je to dobré. Alespoň pro mne. To znamená vypnout obě přední i obě zadní. Pokud to nejde vypnout, pak jako řešení vidím vyjmutí žárovek. Nicméně nevím, zda tato operace nemá na něco vliv. Auto mám v garáži, světla habaděj a při každém otevření dveří se rozsvítí čtyři světla pod nohama úplně pro mne zbytečně a zbytečně vybíjím akumulátor. Spotřeba je 20W.
-
-
- 10 odpovědí
- 9,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, poradil by mi někdo prosím jaký je postup odpojení této svorkovnice http://www.audivw24.de/product-eng-15372-CONNECTOR-CONTACT-PLUG-VW-AUDI-SKODA-SEAT-4F0973703.html s číslem 4F0 973 703. Potřebuji jí vyměnit - je prasklý plast a má ulomenou část té šedé páčky + plus je tam oholený jeden drát až na měď. Někdo se na ni vyřádil :kol-29:Je to bohužel špatně přístupné, takže to nemůžu pořádně "ohledat" a potřebuji jít při odpojení na jistotu. Přiznám se, že tento typ jsem ještě nikdy neviděl a nevím no. Děkuju, Tekiti EDIT: Vložil jsem to do špatné sekce, prosím smazat
-
- 5 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
V maxidostu se nezobrazuje celkový stav ujetých km a nedaří se mě to nastavit, pokud to vůbec jde nastavit. Celkový stav ujetých km se zobrazí pouze při zapnutém zapalování a pak zmizí. Pak se v maxidostu zobrazují takové "důležité informace" např na jakou světovou stranu jedu. Ani digitálně se nezobrazuje, jen udaj o ujetých km od startu.
-
-
- 4 odpovědi
- 15tis zobrazení
-
-
uz jste nekdo videl tuto hlasku? Manzelka je s autem nekde daleko a pry vsechno sviti. O jake konkretni svetlo by se melo jednat? Google tuto hlasku nezna
-
-
- 9 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Zdravím dá se objednat upozornění v zrcátkách na mrtvý úhel? Pokud ne,nemá někdo info zda to někdy bude nebo jde nějak dodělat? Díky
-
-
- 40 odpovědí
- 11,5tis zobrazení
-
-
Vsimol som si ze v katalogu original prislusenstva pribudli sady nahradnych ziaroviek. Neviete mi poradit aky je rozdiel medzi sadou BASIS a TOP? Predajca kde som bol o tom vela info nemal a pre porovnanie mal skladom iba TOP. Sada náhradných žiaroviek BASIS pre vozidlá bez hmlových svetlometov (5E0 052 000) cena: 35,80€ pre vozidlá s hmlovými svetlometmi (5E0 052 000A) cena: 37,93€ TOP pre vozidlá bez hmlových svetlometov (5E0 052 000B); cena: 25,70€ pre vozidlá s hmlovými svetlometmi (5E0 052 000C) cena: 26,99€ http://skodask-apps.azurewebsites.net/katalogy/skoda_octavia_sop_katalog.pdf Dakujem
-
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
ahoj existuje už nějaký sw nebo hw na upravu km u nové octavie? díky
-
- 2 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující