Přejít na obsah

Elektrika

552 témat v tomto fóru

1. Vymena panelu pristroju

• 22 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
  2. Bolero - parkovaci cidla

• 5 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 7k zobrazení
  3. Klima kompresor problem

• 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 20.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 11k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 14.8k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 11.4k zobrazení
  4. Sada nahradnych ziaroviek

• 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 5.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Kontrolná otázka: nie sú tam napr. podložky, alebo disky s nízkym ET číslom? Všeobecne: je podvozok fabrický?
    • Original kolesa nemám, zimné sú original, na nich auto nevybruje vôbec, vibruje len na letných, predtým som mal elektróny Audi, tiež iná stredová diera aj iné ET, auto som kúpil na tých kolesách a jazdil som na nich 2 sezóny bez problémov, vibrovanie začalo zo dňa na deň… na zimných som potom jazdil úplne v pohode bez problémov, po zime som kúpil nové disky aj nové gumy (disky tiež nie original) a vibruje tak isto ako aj na tých pôvodných… ak dám tie kolesa na superb 2 fl idú pekne, žiadne vibrácie 
    • ... přesně 👍👇👇👇
    • A máš na to originalní kola? Mě mechanik od výměny zadních homokineťaku odradil a řekl, že mi to udělá, ale budou to vyhozené peníze. Auto jsme ještě celé prošli, vůle jsme nenašli. Dohodli jsme se, že zkusíme dát ven kardan, s tím že se setkal, že to dělal. Jinak jsem objel ještě pár servisáků a cca 4, všichni nezávisle na sobě mi řekli stejnou věc, "Originální kola, dobře sjeté pneumatiky a vyvážit na Hunter vyvažovačce". sháním originalní kola co tam maji byt. Mám tam kola s dírou 57,1mm  r17,což je rozměr koncernu, 2x vyvažovane bez vysledku. 
    • mám stejný problém jako Paolo.007. už přes dva týdny se neaktualizuje appka. jedině po odemknutí a otevření dveří se na chvíli spojí  a potom už jen Aktivace -----> StandBy. a nic to nerozeběhne. Psal jsem na infolinku, chtěli modelové číslo telefonu (dal jsem jim tři) , verzi Myškoda, verzi infotainmentu, fotku jestli se mi točí zeměkoule. fotku chybového hlášení. Uvedl jsem, že žádné chybové hlášení nehlásí.  Potom ze zoufalství provedl tovární nastavení a žádná změna. Opětovný kontakt na infolinku a poslali mi, že si mám zajet do servisu, se mi na to podívají.
  • Vytvořit nový...