Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Dobrý den potřebuji poradit... Řeším přestavbu předního nárazníku na RS... Všechny komponenty mám jen nevím jakou nárazníková kabeláž k zapojení mlhových LED světel... Může mi někdo poradit? Děkuji... Míra H.

2. Zahájeno uživatelem Miroslav Duchaj,

dobry den, diagnostika mi vyhodila tuto chybu v polozke MOTOR, co to znamena? je nutna vymena? alebo nieco len nastavit? octavia 3 2.0tdi 110kw 2013 21125 - Rídicí jednotka airbagu U0452 00 [032] - neplatný signál Sporadická - Nepotvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 2 Kilometry: 184412 km Datum: 2018.11.03 Čas: 09:32:59

3. Zahájeno uživatelem 1Jakub2,

Zdravím, neviem na koho sa už mám obrátiť, tak to skúsim tu. Mám Škoda Octavia 3, rok 2013 a keď je vonku zima alebo mínusové teploty, tak mi auto nechce štartovať. Otočím kľúčik do prvej polohy, rozsvietia sa kontrolky ale otočiť kľúčik do druhej polohy mi už nejde. Bolo mi povedané, že to môže byť chyba riadiacej jednotky ale to neviem. Prikladám aj video pre lepšiu predstavu. Za odpovede ďakujem. VID_20250201_152622.mp4

4. Zahájeno uživatelem Neonik,

Máte někdo nějaký jednoduchý postup, jak se zbavit ostřiků na předních světlech? Aktuálně to řeším dvěma způsoby... 1) Dolévám kapalinu tak co 3 dny (v současném počasí možná i každý den) 2) Vypínám vždy světla před ostříknutím (poměrně nekomfortní) Už mne to fakt nebaví. Vím, že ve VCDS jde posunout interval ostřiku světel z 5 na 7, co mi ale problém neřeší, jelikož při prvním ostřiku to vždycky na kapotu vyleje asi tak půl litra kapaliny. Díky za reakce!

5. Zahájeno uživatelem Nula,

Ahoj, nafasoval jsem jako služební Octavia 3 z roku 2013 s rádiem Swing. Jezdil jsem dřív s novějšími Octavkami a tady nemůžu přijít na to jak přepnout multifunkční část displeje panelu přístrojů, je stále na venkovní teplotě. Multifunkční volant to nemá a na páčce stěračů tlačítka nejsou, přes rádio jsem možnost nenašel, v manuálu online jsem nenašel žádnou třetí možnost - existuje ještě ještě jiná možnost (a tím nemyslím přes diagnostiku), nebo prostě někdy někdo vyměnil páčku stěračů za starší a mám smůlu? Předem díky za radu.

6. Zahájeno uživatelem Lukas234,

Zdravím, je tu někdo, kdo zkoušel u OIII žárovku H15 v LED verzi - třeba toto http://store.ijdmtoy.com/Audi-BMW-Mercedes-VW-H15-LED-Daytime-Lights-p/40-341.htm ? Popřípadě do corner mlhovek H8 - třeba tyto http://www.kanaco.cz/cs/autozarovky-led/20496-led-zarovka-s-patici-h8-12smd-samsung-3w-osram-10-30v-8595128238654.html ? V případě H15 mi to přijde jako zajímavá alternativa pro silně žlutě svítící první vlákno žárovky, které dělá špatný dojem v případě že v H7 je použitá žárovka s bílým nebo dokonce namodralým efektem... Díky za zkušenosti

7. Zahájeno uživatelem havy,

Přestaly fungovat originál zadní parkovací senzory. Palubní počítač při snaze o nastavení hlásí, že parkovací asistent není momentálně k dispozici.

8. Zdravím vespolek. Mám dotaz ohledně řídící jednotky airbagu. Bohužel mi bylo servisem identifikováno, že mám rozbitou řídící jednotku airbagu a je na výměnu. Každopádně, nemohu vůbec sehnat stejný typ jednotky: 3Q0 959 655 AQ a proto jsem se chtěl zeptat, zda-li je možné jednotku vyměnit za jiný typ, např. nějaké, které končí na AA/AT/AC nebo podobné, které lze v našich končinách lehce sehnat. A jaká jsou popřípadě úskalí na která bych si měl dát pozor... (Jinak se jedná o 2016 O3 5E5, 2.0TDi, 110kW, DSG, v německé edici JOY, proto si vysvětluji tu jinou jednotku.) Za všechny rady předem díky moc..

9. Zahájeno uživatelem baldos,

Dobrý den, mám octavii 3 a přestala mi topit pravá část vozu. Říkal jsem si, že to bude klapka, ale když jsem měl sundanej kastlík u spolujezdce, je vidět, že se klapka pohybuje, dokonce se hýbe i vnitřek, kontrolováno přes středový ofuk. Na diagnostice není žádná chyba a když jsem sledoval hodnoty měření, tak levé čidlo teploty ofuku má teplotu 36 stupňů a pravé čidlo má teplotu 18%. Zároveň jsem vypozoroval, že když jedu cca 150, tak je slyšet drnčení jakoby ze středového ofuku. Řešil prosím někdo podobný problém? Díky

10. Zahájeno uživatelem majopajo,

Ahojte, mam octaviu 3 rv 2018 s KESSY systémom a v zimných mesiacoch mam problém s otváraním soferovych dverí. Keď odomknem auto pomocou DO alebo kessy systémom tak mi neodomkne soferove dvere a tak ich musím otvoriť z vnútra. Vsetky dvere sa odomknu okrem soferovych. V lete som s týmto nemal žiaden problém. Problém nastáva hlavne v zimných mesiacoch keď sú teploty nižšie. Budem rad za každú radu.

11. Ahoj, jde nějak změnit servisní intervaly ? Měl jsem auto v servisu u jednoho menšího opraváře, vše provedeno dobře, ale intervaly pro kontrolu nastavil 1rok/15 tis km, i když výrobně mají být 2roky/30 tis km ( tak jsem to měl dosud při kontrolách v origo servisu v Tukasu ). Olej dával takový, který je na ty 2 roky koncipován ( 5w-30 castrol longlife ). Já ho stejně měním po 15 tis km, ale ty ujedu tak za rok a půl, tak nechci, aby mi vyskakovala půl roku hláška o servisní kontrole. Do servisu k němu teď nemám cestu, tak jestli to zvládnu změnit nějak sám ? Pomocí OBD modulu ? A jaký je vhodný ? Předem díky za rady.

12. Zahájeno uživatelem Hravec,

.

13. Zahájeno uživatelem kahu,

Dobrý den, Zajímalo by mě pokud mám zadní stěrač ale na pačce není ikona zadního stěrače,mohu nějak stírat ? Nebo musím koupit jinou páčku. Děkuji

14. Zdravím vás , chtěl bych se zeptat mam oct 3 2.0 tdi 2015 a nefunguje mi přepínání poloh proudění vzduchu u topení. Je jedno jestli s klimatizací nebo bez ale pořád to fouká pouze na okno a na nohy at otočím kolečkem do jakékoli polohy . Nevíte čím by to mohlo bát ? popřípadě jak to na diagnostice ozkoušet ? Děkuji

• 0 odpovědí
    • 708 zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Pepa123,

Ahoj, Mám Octavii III 2018 2.0 DSG. Před týdnem mi začala svítít kontrolka snímače oleje. Tak jsem vyměnil snímač hladiny oleje, ale změna nepomohla. Pak jsem to hodil u kámoše do diagnostiky a vyhodilo nám to následující: P019700 Snímač teploty motorového oleje, nízký signal Stálý/trvalý Myslel jsem, že snímač teploty oleje je rovnou v tom snímači hladiny oleje, nebo se pletu? Kde by mohla být chyba? Hledal jsem na google, ale nenašel jsem patřičný snímač teploty oleje. Nebo bude problém v kabelu/konektoru? Díky moc.

16. Zahájeno uživatelem Koty43,

Zdravim. Uměl by mi někdo poradit co se mohlo odehrát, nejdou mi stahovat 3 okénka jen jedine jde i cvaka zadní prave, zbytek ani tuk. Díky za napady, napadly mě první pojistky ale nevím jestli by slo jedno okno a ostatní ne, taky ne možný ze mi natekla dešťová voda do tlačítek motor 14 tsi 103kw rv 2013 hatchback edit: tak z ničeho nic jdou 3 a jedine které nejde je u řidiče 🙈😁

17. Zahájeno uživatelem JRocen,

Dobrý den. Nedokázal by někdo poradit s následujícími chybami? Chyby vyskakují pouze při studeném startu. Jedná se o B10E7F0,P2563 a P00AF00

18. Zahájeno uživatelem matomm4,

Zdravím, mám Škoda Octavia 3 2014 a nedávno som vymenil pôvodný senzor vlhkosti za dažďový senzor + senzor zotmenia s číslom 5Q0 955 547, taktiež som pridal prepínač svetiel s polohou AUTO a natiahol kábel zo spínača svetiel do BCM. Problém je, že dažďový senzor stále funguje v manuálnom cyklickom režime. Po nakódovaní mi v menu pribudla možnosť zapnutia automatického stierania okien za dažďa ale nič sa nedeje, stierače stále fungujú v manuálnom cyklickom režime. Taktiež ak v menu aktivujem možnosť automatického zapnutia svetiel pri daždi, tak sa nič nedeje, svetlá stále zostanú v dennom režime. Coming Home/ Leaving home funguje správne, taktiež aj prepínanie svetiel za s…

19. Zahájeno uživatelem pitt2701,

Zdravim Vas. Poporosil by som o radu. Pri otvoreni dveri sa nerozsvietia svetla interieru stropne. Pod nohami sa rozsvietia. Stropne svietia iba ked ich zapnem manualne do polohy zapnute. Viete mi stym pomoct ? Diagnostika nedava ziadnu chybu

20. Zahájeno uživatelem Mikhaell92,

Zdravím, chci se zeptat, dnes jsem jel delší cestu a zapnul sem si do zapalování jak dash cam tak i nabiječku telefonu. Vše fungovalo a po navratu když sem chtěl zapojit pouze kameru jsem zjistil že už žádný proud nejde. Pro jistotu jsem zkoušel i jiná napájení ale taky nic. Rozebral jsem pojistkovou skříň a všechny pojistky se zdají být v pohodě. Příručka uvádí že v rámci 12v zásuvky by se mělo u mé Octavie jednat o pojistku č. 40. Vše sem prošel. Nefunguje ani zasuvka 12v v kufru. děkuji za radu ?

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 14,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem dusan94,

Dobry den, ma prosim nekdo fotografii pojistiek vnutri Skoda O3? Kde sa presne nachadzaju, ako sa k nim dostat. Su z boku? Staci fotka z nahladu. Ma niekto prosim? A druhe: Urcite je tam nejaka skrutka, na ktoru by sa dala spravit kostra, ze? Aka je velka ta skrutka? M6? Ide mi o to, aky konektor mam kupit na kabel. Velkost oka. Dakujem vam.

22. Zahájeno uživatelem Aldak75,

Dobrý den, nevíte prosím někdo na které pojistce je zapojena vyjímatelná magnetická svítilna v kufru O-III Facelift Scout? V seznamu pojistek v návodu není svítilna zmíněna. Svítilna po otevření kufru nesvítí a ani se při jízdě nedobíjí. Přitom 2 fixní světýlka v kufru svítí (takže na stejné pojistce to být nemůže). A nic jiného nevím že by mě nefungovalo takže to vypadá na samostatnou pojistku nebo problém v kabeláži. Měřil jsem kontakty na patici svítilny a není tam napětí (i když ostatní světla v kufru svítí). Zkusil jsem taky dát do patice jinou svítilnu (z jiné Oktávky) a stejné - nefunguje. Děkuji za radu

23. Zahájeno uživatelem patriq,

co vše je potřeba na dodatečnou montáž nástupního osvětlení

24. Zahájeno uživatelem Hunter Pavel,

Dobrý den, potřeboval bych poradit na co se zaměřit s probléme, kdy při zavírání okna předních dveří, okno dojede ažh nahoru a okamžitě se vrací zpět do cca 1/3 a tam zůstane. Pokud se snažím citlivým užitím tlačítka "dotáhnout" po kouskách okno až na doraz, podaří se to. Nakolk je to na 100% těžko říct, ale je to i slyšet jak to dojede do rámu. No nicméně rád bych dal do pořádku, obávám se že ovládací tlačítka to nebudou (?? ) protože se to děje použítím tlačítek na obou dveřích.Snad néjaký koncový "spínač" sonda. Poradí někdo?

25. Zahájeno uživatelem christo,

Zdravím, nemá někdo zkušenost s výměnou LED modulu v O3 2016. Jde o modul denního svícení. Světlo mi začalo svítit nažloutle, tak jsem rozebral, rozlepil světlo a vykuchal ho. Je tam LED modul , který svítí do světlovodu(pásek denního svícení). Nemužu ho na netu najít, nebo teda jako můžu, ale je to v zahraničí. Nemá s tím někdo zkušenost? Není za to nějaká náhrada?

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.