Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem Sumrak83,

Zdravím mám otázku vymenil som Bolero za rádio z Android všetko funguje mám aj fantómove napájanie na rádio anténu ale keďže mám anténu v oknách a nie na streche tak tá kvalita nieje dobrá rušilo to už za Bolera. Riešil už niekto výmenu opravu antény. Mám pocit že tam bude v kufri zosilňovač a za tie roky už bude suci na výmenu. Poradí niekto? Ďakujem

2. Zahájeno uživatelem Ladous007,

Dobrý den, včera bylo v servisu provedeno odpojení a připojení baterie vozidla kvůli restartu KESSY systému. Po nastartování problikla dočasně porucha "dynamického natáčení světel" než se spolu jednotky po restartu napájení "prokomunikovaly". Nicméně přesto, že vozidlo již poruchu nehlásí tak v aplikaci MyŠkoda zůstala tato porucha "viset" viz přiložená příloha lze to nějak "odmáznout"?

3. Zahájeno uživatelem Bonek007,

Dobrý večer, mám takový menší dotaz k ifotainmentu Columbus 2017,konkrétně k MENU - barevnost obrázků v menu. Poradí mi někdo zda je možné takto zobrazené menu: https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fd46-a.sdn.cz%2Fd_46%2Fc_img_gV_f%2FdqCrMc.jpeg%3Ffl%3Dexf|crr%2C1.33333%2C2|res%2C1024%2C768%2C1|wrm%2C%2Fwatermark%2Fsbazar.png%2C10%2C10|jpg%2C80%2C%2C1&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.sbazar.cz%2Fpavlap0%2Fdetail%2F149986694-skoda-octavia-style-16tdi-85kw-top-stav&tbnid=oMM30S8WGIShgM&vet=12ahUKEwi204zx0pXzAhUBeBQKHVHeAGAQMygfegUIARDzAQ..i&docid=eoXJuoq4eENAxM&w=1023&h=768&itg=1&q=škoda columbus 2017 barevné menu&ved=2ahUKE…

4. Zahájeno uživatelem Metano17,

Hi, I'm Angelo from Italy. I Need an help for my radio. I have an octavia CNG 2016. After and implant of speakers and amplifiers my fader on radio Is disappeared. I tried manu solutions... without solutions. Have you case like the mine to solve? Thanks you very much! Ahoj, jsem Angelo z Itálie. Potřebuji pomoc s rádiem. Mám octavia CNG 2016. Po implantaci reproduktorů a zesilovačů můj fader na rádiu zmizel. Zkoušel jsem manuální řešení... bez řešení. Potřebujete vyřešit případ jako důl? Děkuji mnohokrát! (By Google translator)

• 1 odpověď
    • 424 zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Tomas Galko,

Zdravim, mam velkou prosbu odesel mi LCD na radiu swing cislo dilu z obrazovky-ne z radia je 5E0 035 87 TD, potrebuji sehnat bud stejne pouzite radio nebo jen predni panel nebo jen samostatn LCD. Pod timto cislem se mi nedari nic najit. Muzete mi prosim poradir zde je kompatibilni lcd s jineho modeu radia a jakeho? Popripade poslat kontakt na nekoho kdo se timto zabyva? moc dekuji za pomoc Tom

6. Zahájeno uživatelem misa.jazz,

Zdravím, s novým telefonem (android) jsem se chtěl připojit přes bluetooth, abych mohl telefonovat za jízdy. SPárování a import kontaktů ok, ale na panelu mi svítí stav baterie, ale žádný signál, přitom telefon má signál plný a navíc se mi do auta lze dovolat, i z něj můžu volat. Jakmile volám já, signál se zobrazí dle skutečnosti, po ukončení hovoru se po pár vteřinách vrátí opět ikona škrtnutého signálu...napadá vás čím to je? Už jsem telefon dokonce i odpojoval a připojoval znovu. Díky

7. Zahájeno uživatelem Mmatyas,

Dobrý den, mám v o3/2014 Columbus a v poslední době mi začaly šumět repráky, dělá to jen občas a u všech vstupů, ať už je to rádio, nebo přehráváni přes BT, šum je nezávislý na hlasitosti, i když mám zvuk ztlumený tak to začne šumět a trvá to třeba 10 sec, BT v autě jsem aktualizoval na nejnovější verzi, též to nepomohlo. Nemá s tím někdo zkušenost? Popřípadě zda někdo neví, co by to mohlo způsobovat. Předem díky.

8. Zahájeno uživatelem Fajeb,

Ahoj mám takoví problém nelze se přihlásit jako hlavní uživatel když se přihlašují po chvilce to napíše (vz foto ) co stím v servisu všechno aktualizovaly a stéle se nedá přihlásit . Děkuji za všechny rady

• 0 odpovědí
    • 1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem GUS CZ79,

Octavia RS245, Columbus, po pripojeni telefonu iPhone XS pres BT se vzdycky hlasitost zvoneni zvysi na maximum. Lze ztlumit tlacitky nebo v nastaveni telefonu, ale po par vterinach se znovu samo zesili na max. Zvoneni Columbusu neni problem, to je OK. Po odpojeni samozrejme zustane na telefonu maximalni hlasitost a kdyz zapomenu ztlumit, jde o nervy. Uz jsem vyzkousel snad vsechno nastaveni, marne. Diky za pripadnou pomoc.

10. Zahájeno uživatelem doublehroch,

Ahoj, mohl by mi prosím někdo doporučit funkční wireless adaptér, kterým bych připojil k Boleru bezdrátově iPhone tak, aby fungoval Carplay. Na aliexpresu jich je mraky, ale vesměs u všech píšou "for Android radio", tak abych nekoupil zas nějakou blbost. Díky moc Martin

11. Zahájeno uživatelem VoBlaCzech,

ahoj, je tady někdo kdo umí odblokaci radia swing s barevným displayem na octavia 3, nejlépe Ostrava?

12. Zahájeno uživatelem Lukyeza,

Zdravím, zakládám nové téma jelikož jsem to nikde nenašel. Mám problém, že když chci svoji Octavii připojit k internetu, tak mi to nechce vyhledat zapnutý hotspot na Iphonu. Naskočí tam všechny různé Wi-fi v okolí, ale můj hotspot bohužel ne. Prolezl jsem i uživatelskou příručku a všechno bych měl mít nastavené správně. Setkal jste se někdo s tím?

13. Zahájeno uživatelem kate.ha,

Dobrý den, mám od počátku, co jsem si koupila octavii III rok 2013 s tím, že nepřehraje hlasové zprávy z žádné aplikace (whatsapp, messenger, instagram). Připojuji se před bluetooth, carplay nemám. Hudba, navigace, telefonát, vše jinak plně funguje. Řešil jste to také někdo - a vyřešil, případně prosím poradíte? Hezký den Katka :)

14. Zahájeno uživatelem mirob1967,

Dobrý deň. Len pár otázok prosim. Zo synom sme kupily jazdenku s Belgicka Octavka 3 combi 1,6TDI 2015 ja som ju bol odskušať (mám niečo podobné len silnejšie B8 2015 2,0TDI) a až po kúpe som si všimol že nefungujú oba (front and rear) výškové reproduktory na lavej strane, basové su vporiadku. Dal som dole čalunenie na vodičových dverách a zistil som že chyba nieje v reproduktore ale niekde inde. Googlil som posťahoval nejake zapojenia len nemam v tom jasno a chcem sa na to pripraviť ked syn príde na návštevu. Viem dám to znova na VCDS a pozriem infotainment audio lebo som čekoval len motor, abs ,atď. 1. Ako zistím ake radio je v tejto octavke? 4o som si všimol o…

15. Zdravím, mám dotaz, zda někdo nemá podobný problém, případně řešení. Mám ISUDAR T72X (ISUDAR T72 2K 13.1 Inch 8 Core Android 12 Car Radio For Skoda/Octavia 3 A7 2014-2017 | ISUDAR Official Shop) s canbus adaptérem Raise, ale i když jsem se snažil nastavit správně typ auta, se kterým má komunikovat, tak mi rozhodí počítač auta, resp. ztratí se informace o výbavě, kompletně neví jak s čím má komunikovat a jediným řešením je odpojit tento "infotainment" a kompletní reinstalace a rekonfigurace auta (potvrzeno od elektrikáře ze Škoda Auto). Mám Octavia 3 (5E) před liftingem. Nastavil jsem canbus rádia na: Raise, Octavia 2015 Moc …

16. Zahájeno uživatelem k0cka,

Zdravím, chcel by som vymeniť zelené LEDky v celom aute na biele no pri rádiu som sa trochu zasekol. Momentalne som v štadiu, že som zhodil zadný kryt radia a odskrutkoval som 2 šroby ktore držia bočne plošaky na ktorych sú ledky ku ktorým sa potrebujem dostať, no neviem vytiahnuť plošak lebo ma blokuje tlačitko ZAP/VYP radia. Ako zhodiť toto tlačitko? Snažil som sa ho vytiahnuť/vypačiť z vrchnej strany ale nepodarilo sa mi to tak som sa chcel spytať či stým už niekto nemá skusenosť.

• Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 617 zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Krosta,

Zdravím, dnes jsem si zkoušel aktualizovat Columbus (MIB2) v Octavii MR2016 a v průběhu instalace nastal problém, kdy SD karta, nově kupovaná, bohužel vadná, způsobila to, že se přešlo do Emergency flashování a pak do Emergency asistenta. Když jsem pak v průběhu sehnal jinou SD kartu, se kterou to "dojelo v pořádku", tak mi funguje pouze zapnutí rádia a funguje mi ještě otevření menu klimatizace, jinak nefunguje nic. Tlačítka nefungují a nejde nic dělat. Nemáte někdo tušení, jak bych mohl dokázat, že vyvolám update firmwaru znovu? SD Kartu to najde, když jí tam vložím, ukazuje to i, že je na ní dostupný update softwaru, ale nemám jak ten software d…

18. Zahájeno uživatelem ales-r,

Ahoj, protože jsem nemohl vydržet zvuk co se linul z originálního ozučení, tak jsem přistoupil k výměně věech reproduktorů a vytlumení, plus odhlučnění všech dveří. Audio systém jsem ponechal originál (Amundsen MIB 2,5). Zvuk z předních reproduktorů mě naprosto nadchl. A teď proč o tom sem píši, zvuk zadních reproduktorů mě nprosto dostal, ze zadních reproduktorů jde naprosto ořezaný zvuk bez dynamiky. Zkoušel jsem všechny možnosti nastavení systému amundsen, ale bez výsledně. Zkoušel jsem i kódování infotainmentu, aktivoval jsem na byte 11 Škoda Surround a Virtual Subwoofer (PR-9VB), kdy zvuk zadních reproduktorů zesílil, ožily vysoké frekvence, ale basy ne a celkově tot…

19. Zahájeno uživatelem martin-cze,

Ahoj, mam Octavii po FL z 9/2019 s původním Swing+. Mám předělání na Amundsena s navigacema celosklo a nakódováno, vše funguje OK. Chtěl bych si pořídit LTE CarStickPro, ale nevím zda bude fungovat. V nastavení ale nikde nemám vůbec položku wlan, pouze Bluetooth. Bude LTE CarStickPro fungovat pro navigaci a dopravní info?

20. Zahájeno uživatelem David mejvak,

Ahoj, mám Octavii 3 2014. S rádiem Columbus mib 1 a Cantonem. Mám možnost koupit celé rádio co podporuje smartlink ale nejsem si jistý zda bude fungovat s mojim displejem Columbus. Zesilovač pro mib 2 mám, USB taky. Řekl by mi někdo zda podle fotek dokáže zjistit jestli to půjde do mého auto s mib 1? Foto je rádia co mám možnost koupit. Poté bych potřeboval nakodovat kameru, jelikož mám čtení dopravních značek a line assist. Díky za radu a mějte se Omlouvám se jestli to zde už je ale nedohledal jsem.

21. Zahájeno uživatelem Keram_10,

Ahojte chcem sa opýtať aktualizoval som infotaiment viď. (Obr1)na novšiu verziu. Rádio mi mení farbu podľa ambientného osvetlenia (Obr2)ale na maxidote sa farba nezmení je stále zelená. Chcem sa teda opýtať čo treba spraviť aby sa aj farba v maxidote (Obr3) menila podľa zmeny amientneho osvetlenia. Obr1Obr2Obr3

22. Zahájeno uživatelem Rady4,

Po výměně chromatického Swingu za novější Swing II s dotykovým displejem 5" je po uvedení do provozu nefunkční externí USB. Pro jeho zprovoznění je nutné zakoupit nový USB port s označením 5Q0 035 726 N, cena cca 900,- a tento vyměnit. Pro výměnu USB portu se musí vyjmout autoradio, panel climatronicu a nakonec plastový nosič USB a AUX portu. Pro zprovoznění je nutné ještě vyměnit propojovací kabel, protože stávající do USB portu nepasuje a schází mu napájení 5V. Jelikož propojovací kabel ve Škodovce stojí cca 2000,- Kč, tak jsem se to rozhodl řešit jinak a levněji V prvním kroku je třeba upravit stávající konektor na propojovacím kabelu, kde je nutné odříznout j…

23. Zahájeno uživatelem Tomas19,

Potřeboval bych poradit jak mám zapojit doma rádio z Octavie III. Všimnul jsem si, že se to někomu už podařilo (viz foto). Poněvadž rádio nemá pin 15 přes který je oživováno pouze 12voltovým kabelem +- , ale rádio používá k oživení sběrnici can-bus a to je problém. Bylo mi řečeno, že rádio lze oživit i pomocí programovatelné platformy Arduino s modulem MCP2515 CAN Bus. Chtěl bych vás poprosit, jestli by mi někdo nenapsal kód, který by rádio oživil. díky

24. Zahájeno uživatelem amumu007,

Ahoj, mám nově firemní Octaviu 3 a zajímalo mě, zda si někdo nebudete vědět rady s tím, když mi po zmáčknutí asistentů vyskočí okno “nabídka asistentů není dostupná”. Předpokládám že to auto pravděpodobně nedisponuje žádným asistentem, ale třeba je v tom jen nějaká chybka. Nemá s tím někdo zkušenost?

25. Zahájeno uživatelem Peetee25,

Zdravím páni, dostalo sa mi do rúk autorádio Swing 6,5'', ktoré podľa mojich doterajších zistení je len v O3 Fl. Chcel by som ho spojazdniť tzv. bench testom, čiže nie priamo do auta. Bol by som rád ak by ste mi pomohli s tým čo všetko by bolo potrebné napojiť pre spojazdnenie bench testom. Prikladám fotky Pinov a pinov zvnútra. Za odpovede vopred vďaka.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.