Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

235 témat v tomto fóru

1. SWING PLUS LCD

• 0 odpovědí
    • 379 zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 749 zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 14.9k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 32.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 562 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 395 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 399 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 873 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 550 zobrazení
  2. Columbus - firmware update 1 2 3 4 7

• 166 odpovědí
    • 93.2k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 990 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 42 odpovědí
    • 19.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 55 odpovědí
    • 18.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 56 odpovědí
    • 24.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 5.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @Deliberator Mohu poprosit detailnější foto a odkaz na Ali?
    • Pokud je v poloze Auto přepnuto natvrdo na dálkové, tak páčkou směrem k sobě přepnu na tlumené. Překvapilo mně, že pokud nejsou světla zapnuta přepínačem světel v poloze Auto, ale v pravé poloze, tak nefunguje automatické přepínání dálkové/tlumené. Myslel jsem, že to mám rozbité.
    • Jo, to už jsem slyšel od několika lidí. Neberu vám to, ale nemám to tak. Asi jsem si vytáhl krátkou sirku a všechny chyby v mapě se lepí na mě. Nebo mám jiná očekávání.  Každopádně ty neaktuální podklady (viz ty Mstětice) jsou prostě fakt. S tím se u Waze ani GM nepotkávám.
    • Musim rict, ze mi vestavena navi vyjovuje podstatne vic,  nez cokoli jineho. zlousel jsem i waze, s byl jsem z toho nestastny
    • Taky se mi to s tou parciální aktualizací nezdá. Takto mi to vysvětlil prodejce, ale nemusel mít pravdu.    Chápu, že to je koncern, ne škodovka sama, kdo si to vymyslel. Ale nesouhlasím, že by nemohli záviset na komunitě. Mraky příkladů ukazují, že to jde a že je to v mnoha případech to nejlepší řešení. Ale to je věc názorů a nemá smysl to dál rozvádět. Pro mě je ta navigace prostě druhý největší problém celého auta hned po tom šíleně prudkém a šíleně citlivém nouzovém brzdění.    Kromě toho, že si to sdělíme navzájem tady, jde někde na webu zjistit, jaká by měla být aktuální verze?
  • Vytvořit nový...