Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

1. Zahájeno uživatelem depesak,

Zdravim Vas, na octavii 3, 1.4 tsi (2017) mi zacali na pravom prednom reproduktore hrozne vibracie (chrapcania, prskanie) a prestali hrat dobre basy. Musim vzdy stiahnut basy aby tam nebolo to divne drncanie ale zvuk bez tych basov je uplne smiesny. Repro ako taky este hra. Radio je k tomu to zakladne myslim swing. Casto som pocuval hudbu cez carplay na skoro plnych basoch a predpokladam ze to zrejme reprak nevydrzal. Vedeli by ste mi poradit ci je to poskodenie reproduktora alebo zosilnovaca v radiu? Kolko stoji taka oprava resp. vymena reproduktora? Dik

• 3 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem trnky81,

Potřeboval bych poradit... Mám rádio Bolero mb1 vč. jednotky mbi1 a chci tam dát Amundsen Mib2 vč. Jednotky mbi2 .. Potřebuji postup kódování..... Nikde není možné sehnat co všechno se kóduje... Vcds mám. Jednotka bude odblokováná na ochranu komponentů.. Díky za radu

3. Zahájeno uživatelem trnky81,

Používá někdo tuhle anténu na amundsen Mib2, nebo columbusu A zda může být schovaná v palubní desce... Díky za odpověď

4. Zahájeno uživatelem olafkolcik,

Ahoj, mám prosbu ohledně bluetooth v mém autě - Octavia 3, r.v. 2014, mám tam autorádio blues a hledám nějaké elegantní a ne nějak extra drahé řešení. Rád bych bluetooth systém, který se mi automaticky spáruje s iphonem a budu přes něj moct volat a pouštět muziku (do reprobeden z auta). Klidně prohodím celé rádio, i když mi na něm jinak nic nevadí.. 🙂 Děkuji za odpovědi

5. Zahájeno uživatelem Marcellius101,

Dobry den,odesla mi jednotka k Amundsenu 5e0035874 a.Chtel bych se tu optat ,jestli by ji nekdo nemel doma,popripade kde by se dala sehnat .dekuji

6. Zahájeno uživatelem saibot,

Dobry den vsetkym, prosim nevie mi niekto poradit ako dokazem vymazat predosleho pouzivatela zo Skoda connect? Spravil som uz aj kompletny reset vsetkeho do tovarenskych nastaveni, v appke je povodny pouzivatel vymazany, aj z garaze auto odobrate, rovnako tak aj na portali skoda connect, ale proste to auto to nechce vymazat. Stale pise bud ze sluzba je nedostupna, alebo ze neni mozne vymazat pouzivatela, skuste neskor. Samozrejme vsetko pripojene cez mobilny hotspot. Neviem si uz rady, ani servisny technik nechape ako to je mozne. Aj skoda infolinku som kontaktoval, ale zatial nevedia na to prist. Dakujem za akukolvek radu

7. Zahájeno uživatelem Andre1011,

Zdravím, zas mám nejaký divný problém. Mám octaviu 3, rok 2015 a radio, ten head unit, amundsen nepracuje. Skrátka akoby bol mŕtvy. Skúšal som resetovat systém podržaním zapinacieho tlacidla, power button, po dobu 15 sekúnd, pri zapnutom zapaľovani, a nič. Vôbec nereaguje. Pozrel som poistku, aj všetky som skontroloval, všetko je v poriadku. Dal som octavku na počítač a našiel jednu chybu 66052 Infotainment can bus, prosím pozrite si add files. Vie niekto, v čom by mohol byť problém? Vďaka za všetky rady

8. Zahájeno uživatelem AlikP3,

Nepřišel prosím někdo na způsob jak zvětšit/zmenšit font u Waze zobrazovaného přes Car Play ? Po přechodu z iPhone X na 11, mám na obrazovce navigace obludně velký font :( Horní obrázek je X, spodní 11. Zkoušel jsem restart infotaimentu i telefonu. Na obou telefonech je stejná verze OS i Waze.

9. Zahájeno uživatelem novej,

Hledal jsem, nenašel. Poraďte, jak resetovat servis na virtual cocpitu?.

10. Zahájeno uživatelem Honza_1987,

Zdravím Vás, začalo se mi stávat, že po připojení telefonu iPhone XS (dělalo to i na staším verzi iPhone) se mě občas (zcela nelogicky) zobrazí v kontaktech rychlé volby tlačítko SOS, viz přiložená fotografie. Stalo se to někomu taktéž? Jak se to dá řešit?

11. Zahájeno uživatelem arogan,

Zdravím, Chcel by som sa opýtať ci už sa to niekomu stalo alebo aké by mohlo byt riešenie. Zvlášť v chladnom období pri nízkych teplotách musí byť rádio nastavene na Navi alebo na niečom inom ako na polozke telefonu, lebo Columbus si proste sám vytoci nejaké telefónne číslo. Určite pochopíte že to je veľmi nepríjemné zvlášť neskorých večerných a skorých ranných hodinách. SW problém to asi nebude, keďže je tam aj ta podmienka chladu, a meniť celé rádio asi tiež nieje to najlacnejšie riešenie. Za akýkoľvek tip vopred ďakujem.

12. Zahájeno uživatelem milanovnik,

Zdravím, za poslední tři týdny se mi tak ob dva dny stává, že po cca 5 minutách od nastartování se sám restartuje infotainment (Amundsen), pak už ne. Nestává se vám to též? Co s tím? Díky za radu. M

13. Zahájeno uživatelem Marek89,

Ahoj, měl bych dotaz. Nedávno jsem koupil O3 ve verzi RS, nicméně v autě je základní rádio Swing (první verze, tzn. vše zakomponováno rovnou v panelu). Chtěl bych se zeptat, zda by si někdo poradil s výměnou za něco důstojnějšího v rámci doby? Navigace to být nemusí, stačí když bude infotainment podporovat MirrorLink a bude mít slušný display. Nechci neoriginální díl, tzn. nějakou verzi Infotainmentu od škody. Je mi jasné, že to něco bude stát, takže na to jsem připravený. Jsem z Brna, takže ideálně okolí, popř. Morava. Předem díky.

14. Zahájeno uživatelem milanovnik,

Ahoj, v posledních pár měsících se mi vyskytuje problém s připojováním mobilu přes BT. Při nastartování se nespojí a po cca 2 min se infotainment sám restartuje a když se opět nespojí tak po dalších cca 2 minutách se opět restartuje až se třeba na potřetí spojení podaří a pak už drží. Někdy napoprvé, někdy až napotřetí dojde ke spojení, je to nevýslovně otravné. Radio i navigace funguje od nastartování bez problémů. Ve škodovce už mi přehrávali software a minulý týden měnili řídící jednotku "MIB" a nepomohlo to. Mám auto třetí rok a tyhle problémy asi od prázdnin, telefon Samsung. Přidávám video. díky za rady. 20201021_162034_1.mp4

15. Zahájeno uživatelem barborik.m,

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli se dá dodělat ke Columbusu AV výstup nejspíš v cinchi pro obrazovky do zadních opěrek. Řešil tu někdo ? hledal jsem ale nic jsem nenašel. Pokud znovu zakládám téma, tak se omlouvám. Díky

16. Zahájeno uživatelem ChaMaTech,

Ahoj, kde je prosim co potreba nakodovat ve VCDS aby šla navigace na amundsenu? Ve škodovce rádio odblokovali, a že víc s originál diagnostikou neumí. Ve VCDS nemám položku rádio, ani navigace. před odblokováním ve škodovce byly videt mapy, a ted je tam již jen černá obrazovka NAvigace: Tato funkce není podporována. Děkuji za info Martin

17. Zahájeno uživatelem kysa,

Se zvukem originální reprosoustavy spokojený nejsem(bohužel nemám Cantona), už došlo k vytlumení zatím předních dveří a výměně předních reproduktorů a stále to není ono. Z bývalého vozu mi doma zbyla kabeláž, zesilovač a subwoofer a hodně uvažuji o této instalaci. Řešil už jste to někdo nebo máte to nainstalované??? nejvíc mi asi jde o průchodku od baterie do interieru vozu, jinak ostatní zvládnu sám, díky

18. Zahájeno uživatelem Bertuci,

Ahoj kluci, chtěl bych si před VAG vypnout zvukovou signalizací otevřených dveří u řidiče Octavia 3 Nemuzu to zaboha nikde najít.Je tam i jinej security code. Nemáte někdo návod včetně toho kódu? Díky moc za radu.

19. Zahájeno uživatelem juri23,

ahojte nema niekto foto ako vyzeraju vytahovaky na colombusa? dakujem

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem avus,

Máte prosím někdo zkušenost se zprovozněním BT streamu přes tlačítko Media a pak BT , když máte spojený telefon přes USB kabel a BT oboje pro Android Auto ? Mám Amundsen MIB2 a toto nemůžu rozjet. Android Auto šlape , stejně tak aplikace v něm, ale pokud k němu chci ještě poslouchat něco jiného ( v mém případě stažené kurzy v audio formátu) tak mi při pokusu Media spojit přes BT píše Amundsen že další připojení již není možné kvůli propojenému Android Auto. Telefon mám Galaxy S10.

21. Zahájeno uživatelem novej,

Fakt jsem hledal, ale nenašel. Přeci jen se zeptám, jde přes skoda connect vzdáleně nastartovat motor?. Hodilo by se to v zimě když už nemám nezávislý topení.

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem avus,

Ahoj kluci, měním ve své OIII Canton zesilovač z MIB I na MIB II a hodilo by se mi k porovnání dlouhé kódování 5F jednotky infotainment z vašeho auta. Mohli byste mi ho pokud máte OIII od 2016 a novější se Soundsystemem Canton prosím poskytnout ? Děkuji a hezký den.

23. Zahájeno uživatelem Pavel_RB,

Dobrý den, po připojení Caristy 3.8.3, deaktivaci stop/start, přísvitu mlhovkami přestalo fungovat přepínání údajů na MFD. Máte někdo podobnou zkušenost? Pavel

24. Zahájeno uživatelem jindrous,

OBJEVIL JSEM V KONFIGURÁTORU FUNKCI funkce SMARTGATE - CO NA TO ŘÍKÁTE?

25. Zdravím, ako sa dá odblokovať obraz počas jazdy na Octávii III u COLUMBUSA? Díky za radu.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.