Motor 2.0 TDI CR - Stránka 6 - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI CR

180 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  1. Žhavicí svíčka

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  2. Studený start

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  3. Problém s EGR

• 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
  4. Teplota oleje

• 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  5. 2.0TDi CR kod CFHC

• 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  6. Auto zpomaluje

• 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  7. Chladící kapalina

• 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Jen mě tak napadá, proč si EU nyní stěžuje  na zavedení 25% cla na dovážené automobily z EU  do USA?  O tom, že se to současné administrativě Spojených států pranic nelíbilo, tedy to, že USA měli na dovoz aut do USA z jiných zemí  doposud 2.5% cla a EU na dovoz aut z jiných zemí (vyjma  Číny), tedy i z USA 10% cla, bylo dlouhodobě známo a USA se tak vyjadřovali cca minimálně 2 měsíce. Proč nebyla větší snaha  nebo ochota ze strany EU ty celní kvóty navzájem s USA vyjednat  popř. vyrovnat?  Že je to v EU složité a dlouhodobé? Tak na co byla ta x-násobná jednání mezi zástupci evropského automotivu a vedením Evropské komise, to tam zástupci automotivu nemohli na tohle účinně apelovat? Nebo apelovali a  EU to zametla pod stůl? Nebo na co pořádá EU skoro každý týden nějaký ten neodkladný summit? To je takový problém se separátně sejít ohledně eliminace a vyřešení případné celní války, nebo téma urgentně   sloučit třeba s nekonečnými a neustálými summity o evropském zbrojení?  No problém to asi je, když se zjevně ničeho nedosáhlo, hlavně když EK na to margo prohlásila, že protiopatření přijdou záhy. Tak si automobilový průmysl v Evropě moc neochráníme, stejně jako odklad emisních pokut rozložených do 3 let.  Ovšem vinu na oné celní válce prý jen na straně USA kromě EK spatřuje i většina automobilek, které zřetelně ignorují dosavadní nezdravý stav, jen jediná evropská automobilka tj. Ineos Automotive svým prohlášením k celé věci překvapila. Společnost sídlící ve Velké Británii a vyrábějící auta ve Francii říká, že je to Evropská unie, kdo si musí zamést před vlastním prahem. V oficiálním komuniké tak doslova uvádí, že je „šílené, že EU hrozbu cel ze strany USA ignorovala”. Šéfka firmy Lynn Calder pak přímo vyzývá evropské politiky, aby byli aspoň teď, kdy už cla byla zavedena, aktivnější. „Takhle to končí, když politici sedí s rukama v klíně.  EU je ale bohužel i v tomto nekompetentní. A to jde opravdu o jednoduché zadání - snížení cel na úroveň těch uplatňovaných Američany mohlo zachránit část byznysu mnohým významným evropským automobilkám a jejich dodavatelům, aniž by to zametlo cestu k úspěchu Američanům.
    • Za mě BI-LED světla ve FABII 4 svítí skvěle, mnohem líp než v předchozí O3, to byly spíš bludičky.
    • Ja bxch kvalitu jeste dokazal prezit kdyzby proste ty cary proste byli adekvátní. Proste jsou zavadejici tak o pul metra mi prijde jak do boku tak predek zadek.
    • Včera mi volali zo servisu, že páčka dorazila. Budúci týždeň som objednaný na výmenu. Uvidíme...???
    • Zdravím,  ja mám Kodiaqa od ledna a do pondělí, než jsem poprvé vyzkoušel tempomat,  to bylo v pohodě. Ale teď se mi ta hláška zobrazuje opakovaně. Žádná námraza, snih...nic. Budu to dnes řešit se servisem a uvidim.
  • Vytvořit nový...