Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI PD

369 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  1. Turbo KO

• 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
  2. Lepší vstřiky ?

• 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  3. náhodně nenastartuje

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  4. Spínač ventilátoru

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  5. Únik oleje BMM

• 0 odpovědí
    • 963 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Jestli jsem to pochopil správně, tak Android auto.
    • @lucky.jack i přes ten tón, Ti děkuji. Konečně konstruktivní odpověď 🙂 hele šel jsem sem pro pomoc, nepotřebuji číst halekání nadřazených nadsamců, co vedi úplně vše. Navíc jsem si na sebe upletl bič, že se ptám na auto někoho jinýho, a schytávám to tady jen proto, že si někdo pottrebuje za kazdou cenu neco dokazat. Tobě diky, ze i pres to vsechno, jsi me navedl. On mi totiž kolega rekl, ze manual samozřejmě má ale ze se tam nic nedocetl. Nikdy jsem tady problem s dotazy neměl, rad jsem take odpovidal i na dotazy , na které jsem ja znal  a odpoved jsem vysypal z rukavu, a nemusel jsem polemizovat o tom, jak a co by ten co se pta, mohl udelat. Od toho je to tu forum a ne komentare pod clankem na novinkach. Jeste jednou dik.
    • A nepíšeš co chceš propojit. Zda jen bluetooth, nebo Android Auto...
    • Ahoj chci se zeptat na kolik vás vyšli rozvody u 2.0TDI 110Kw? dělali jste někdo v autorizaku mam najeto 170tisic takže už je plánuju    Díky 
    • Ok, takže myslím, že jsem to opravil. Vyndal jsem egr a vyčistil ho. Byl relativně zanesenej v částech, kde byla samotná klapka, ale otvor pro proudění vzduchu byl pořád dost velký.  Čištění bylo převážně mechanicky šroubovákem, zubním kartáčkem,klasickým benzínem a hadrem jsem to dočistil. Nemyslím si, ale že to bylo přímo tím. Našel jsem totiž prasklou hadičku číslo 5 z vent. bloku do podtlakové nádoby. Takže předpokládám, že se egr neotvíral protože neměl jak, podtlak byl tatam.  Musím ale říct, že ta ocelová trubka co se napojuje na egr zespoda, to byla doslova hotová lahoda ji nasadit nazpátek. Nakonec jsem ji musel ovinout drátem a přitáhnout si ji z pravé strany. Jeden šroubek se ztratil v motorovém prostoru, přístup na pytel, zručnost pokulhává... Sání by chtělo zřejmě taky vyčistit, ale nemám nové těsnění a přes týden musím jezdit, tak to asi oželím. Snad to vydrží 😀...    Každopádně nyní test přes diagnostiku funguje jak má, takže si myslím, že opraveno.   VID_20250719_110627.mp4 VID_20250719_114822.mp4
  • Vytvořit nový...