Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI PD

367 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 48 odpovědí
    • 63.9k zobrazení
  1. Turbo při regeneraci přestalo tlačit

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 8.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 967 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 32.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
  2. Motor BMM KO

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 17.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 933 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8k zobrazení
    • 30 odpovědí
    • 39.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdar, měnil jsem olej v převodovce na Fabii 2 combi 1.9tdi 77kw , vyteklo přes spodní vypouštěcí šroub 1,5l a to nevytékalo nic při odšroubování horního kontrolního šroubu, při dolití 1,3l začalo přetékat z horního kontrolního otvoru, kterým jsem to i plnil, kolik tam toho teď přesně má být? Nevíte někdo? Případně auto trochu nahnout a dolít, každý tady píše skoro dva litry a mi 7dcl přebývá😃
    • 0,48mA ostatní údaje jsou stejné, to jen měřák se s různými rozsahy hůř vyrovnává.
    • Po 2,5 roce mi opět odešla baterie. Snažil jsem se změřit klidový odběr. Ampermetr jsem vložil do obvodu na mínusový pól. Auto zamknul, zaklapnul kapotu a keyless klíček dal do alobalového pytlíku a měřil. Z měření jsem ale zmatený a vůbec nechápu, jak jsem to mohl naměřit. Při měření jsem na měřáku přepínal rozsahy (A >> mil A >> mikro A) a naměřil 0,049 A >> 0,48 mili A >> 5,1 mikro A. Viz fotografie. Kolik mám tedy klidový odběr? Poradí někdo?  
    • Dobrý den mám 1.9 oktavia dneska ráno sem jel dopravce a vypnul semi taky motor když sem taky hned zkoušel na startovat tak nic a hned za pět minut sem nastartoval jako nic.  
    • Myslis ze by jsi mohl nahrat nejake fotky jak ta vestavena navigace vypada? Napriklad razeni do pruhu, kruhovy objezd. Zobrazuje u kruhoveho objezdu cislo vyjezdu?
  • Vytvořit nový...