Motor 2.0 TDI PD - Stránka 3 - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI PD

367 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  1. Motor BMM KO

• 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
  2. Vstřikování

• 0 odpovědí
    • 863 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, napadlo mě nemáš špatnou membránu na separátoru oleje? Už jsem to řešil, sálo to falešný vzduch a rozhodilo to celý motor. 
    • Nazdar. Použil som obyčajný flashdisk s USB-C koncovkou. Pripojené to mám v USB porte v stredovej konzole vedľa bezdrótovej nabíjačky (neskúšal som ostatné USB porty v aute, či sú pripojené na USB zbernicu, alebo niektoré sú iba na 5V napájanie).   Následne v menu s Médiami som sa preklikal k videám (ktoré systém automaticky načítal z flashky) a stlačil tlačidlo prehrávania.   Nemám to teraz pred sebou, večer môžem doplniť fotky, ale zdá sa mi, že po spustení videa treba prekliknúť na obrazovku "Now Playing" (Infotainment používam v ENG) v tej ľavej lište ktorá sa zobrazuje v menu s Médiami.   Ešte mi napadá, že som neriešil na aký filesystem je flashka formátovaná lebo som použil úplne nový kus. Bude to exFAT alebo FAT32 na 99%.
    • Mě teda neskutečně irituje, že to bezdrátové nabíjení funguje jen bez krytu na mobilu.. iPhone 15 Pro - obal Spigen, Torras, Peak Design - ani s jedním to nejde.. a nejde to ani v Alfa Romeo Stelvio🫤 
    • No já to tam právě nenašel 🤨 našel jsem tam zapnutí grafiky světel, ale nic jiného 😕 přitom ve specifikaci vozu to mám.. Komfort paket plus.. a zbytek věcí z toho paketu mám vše😐
    • @tomas89 a jak to pak vypadá? Nějaké popup okno? Tu aplikaci je třeba před jízdou spustit nebo mít aktivně na obrazovce otevřenou?    Jinak bouračky a kolony jsou vidět také přímo v mapě navigace.
  • Vytvořit nový...