Elektrika
Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..
278 témat v tomto fóru
-
Zdravim mal by som otazocku nasiel som si na diagnostike chybu konkretne....... ABS 00459 Control Module for Display and Imput, Front (J523) ....... vedel by mi niekto povedat co to presne znamena ??? Dakujem pekne .
-
- 2 odpovědi
- 5,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
u vozidla Škoda Rapid Spaceback MR2016, se mi rozsvítila oranžová kontrolka světla. Na maxidotu mi to napsalo ať zkontroluji levé zadní koncové světlo. Šel jsem se podívat dozadu a vše svítí jak má. Nevíte někdo, kde by mohl být problém?
-
- 3 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
-
Dnes m i auto po nastartování hlásilo chybu airbagu, start stopu, a e call a abych jel do servisu. Kontroloval jsem pojistky a číslo 30 byla spálená. Je to zrovna pojistka zpátečky, klima, zrcátek, couvací kamery. Nic z toho nefunguje. Chyby jsem zkusil smazat, ale hned jsou zase zpátky. Nemá někdo podobný problém?
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Hledal jsem,ale nenašel. Otázka spíše na místní elektrikáře. Dá se nějako upravit /předrátovat/ elektrické ovládání oken tak, aby šly okna stahovat hned po odemknutí auta? To znamená bez zasunutí klíče do zapalování a otočení do I. polohy. Prostě aby byly napájené hned po odemknutí auta, tak jak je osvětlení interiéru, rádio a pod. Prostě dotáhnout napájení do ŘJ oken, které je spínané hned po odemknutí auta. Jde to vůbec? Štve mě, že když někoho vezu a chci ho nechat chvíli čekat v autě, tak buď musím nechat zapnuté zapalování (jedou světla, ventilátor, ....) což je naprd, kór když to jsou děti a "mohly by ujet" nebo by s nimi…
-
- 10 odpovědí
- 7,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, máte někdo info nebo ještě lépe zkušenosti s dodatečnou montáží světelného a dešťového senzoru? Je potřeba mýt v autě ještě nějakou výbavu aby montáž byla možná tak jak tomu bývá u některých příplatkových výbav? Díky za reakce
-
-
- 17 odpovědí
- 25,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Dobrý den, objevil se mi v autě takový nešvar. Po zasunutí a otočení klíčkem nesvítí žádné kontrolky. Auto naskočí a po chvilce spadnou otáčky a motor se vypne. Zkoušeli jsme nahodit pomocí kabelů a nic i druhý klíč jsme zkoušeli a pořád nic. Denní svícení i blinkry fungují. Poprosím o radu o co by mohlo jít. Děkuji mockrát. Rapid 2012 1.2 TSI najeto necelých 90tis.
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Děkuji za vaši pomoc Ahoj, mám na Vás prosbu, nemůžu najít v dostupných schématech na netu kam zapojit pin / drát od brzdových destiček Jest ly do Palubního přístroje (to bylo třeba u Fabie I) a nebo do Jednotky BCM kodování není problém ale kam zapojit Rapid MR 2018 Typ BCM: 6C0 937 098E Typ Panelu přístrojů 5JA 920 740B velice děkuji Martin
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Dá se dodělat signalizace bezpečnostních pásů v zádu. jako je v Fabii III. Zámky mám s kontaktem. Díky Rapid 7/2018
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám na dílně Škodu Rapid 1.2 TSi 2013 a majitel má problém že občas nemůže nastartovat, motor točí a nechytne. Už se mu to stalo po druhé a chtěl by to opravit. Problém je že to udělá jenom někdy, takže zatím nemáme co měřit a chyba může být kdekoliv. (Alternator, ECU, Panel přístrojů, Gateway, Kabeláž atd.) Nesetkal, nebo neřešil někdo obdobnou závadu. Na autě bylo zatím provedeno, (rozvody + olej + filtr, svíčky NGK, akumulátor Varta, ventil odvětrávání) V příloze zasílám Log VCDS Hex-Can Log-RAPID-1.2-TSi-TMBAN6NH6D4041142-169790km.txt
-
- 6 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Měl bych pár dotazů ohledně dodatečné montáže světla na pravé straně kufru: 1. Číslo dílu lampičky. Kolik vás to stálo? 2. Jaký kabel jste použili nebo co všechno bude třeba k montáži? 3. Když jste vyřezávali díru do toho plastu, tak jste ten plast sundali? Pokud ano, jak to sundám? 4. Nešlo by koupit ten plast už s dírou pro to světlo? Díky za odpovědi a vaše zkušenosti
-
-
- 27 odpovědí
- 12,7tis zobrazení
-
-
zašedle polícko merane hodnoty dvovod? rada? vcds verzia 19.6.2 cz
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
-
-
-
vie my stým niekto pomoct? napetie do motorčeka +12 ide Počas jazdy samé zbehlo dole a vytiahnut už nešlo
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Jednoduche vypnutie START - STOP bez diagnostiky VCDS vytiahnutim stekra pri baterke. https://www.youtube.com/watch?v=gy6myMCA1dE&t=4s
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
islo by to dokodovat do tejto riadiacej jednotky Čtvrtek,17,Prosinec,2020,16:30:58:00009 VCDS -- Windows VAG/VAS Emulator Běží na Windows 10 x64 VCDS verze: SVO 19.6.2.1 Verze dat: 20191020 DS308.0 www.vag-com.cz VIN: TMBAR6NH8J4521196 Výrobní štítek: Model: NH-SK25 (6C0) Sken: 01 03 08 09 10 15 17 19 44 5F VIN: TMBAR6NH8J4521196 Kilometry: 121973km 01-Motor -- stav: OK 0000 03-ABS brzdy -- stav: OK 0000 08-Klima/topení -- stav: OK 0000 09-Centrální elektrika -- stav: OK 0000 10-Asist park./řízení -- stav: OK 0000 15-Airbagy -- stav: OK 0000 17-Přístrojová deska -- stav: OK 0000 19-CAN Gateway -- stav: OK…
-
-
- 32 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
-
-
Najednou mi přestal fungovat zadní stěrač, pojistka je v pořádku.
-
-
- 9 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, nesetkal jste se někdo s touhle chybou - auto 05/2013 Saturday,28,November,2020,14:20:15:00007 VCDS Version: Release 18.9.0 (x64) Running on Windows 10 x64 www.Ross-Tech.com Address 09: Cent. Elect. Labels: 6R0-937-08X-09.CLB Control Module Part Number: 6R0 937 086 M HW: 6R0 937 086 Component and/or Version: BCM PQ25 M++4 H32 0407 Software Coding: 64980B0000010000000808302C0B0CC00E40400F60020000020000004000 Work Shop Code: WSC 73430 790 00125 VCID: 4683E019F1A7EA7AAF-8012 1 Fault Found: 00447 - Function Limitation due to Over-Voltage 001 - U…
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chci se zeptat, zda mi někdo z Vás může poslat správné parkovací čidla na Rapida rok 2016 (sériové číslo 007579). Koukal jsem na to a je několik typů, které se liší datem výroby, ale nevím, jaký v tom je rozdíl. Zde je VIN: TMBAA6NH7G4007579 Díky za pomoc.
-
- 3 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, dnes jsem sundaval ovládání ventilace viz. foto. Po znovupřipojení a složení přestalo svítit podsvícení. Na modulu jsem nic nedělal, pouze odpojil a zapojil. LED diody jsou ok, otestováno a svítí všechny. Ostatní osvětlení, jako je osvětlení vyhřívání sedaček, start/stop, osvětlení rádia,... funguje. Prosím má někdo schéma zapojení, popřípadě kde by mohl být problém? Děkuji. Škoda rapid r.v. 2015 Omylem jsem tohle téma založil ve složce Interier, omlouvám se.
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, stalo se někomu, že by mu z ničeho nic přestalo fungovat elektrické stahování okénka u spolujezdce? Spínač cvaká při stisku, ale okno nereaguje.... Má s tím někdo zkušenost? Auto je stále v záruce, ale ať tam nejedu třeba s úplnou prkotinou a neberu čas sobě i servisu. Rapid Spaceback r.v. 2018. Díky za případné rady.
-
- 6 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, včera večer jsem přijel domů a dnes ráno už nenastartoval. Při prvním startu ráno mi naskočily všechny závady (Závada: Kontrola ESR, Závada: Asistent rozjezdu do kopce, Závada: Kontrola tlaku pneu, na rádiu psalo Parkasistent není k dispozici atd.) a párkrát to "škytlo" že se pokouší nastartovat, ale nenastartovalo. Při opakovaném pokusu vždy jen ty hlášky o závadách, ale startovat už nešlo. Odpoledne jsme zkoušeli znovu, ale stále stejné. Připojeno na VCDS, ale ten se s řídící jednotkou motoru ani nedokáže spojit. Vyzkoušeno všechno možné, všechny pojistky jsme prošli, odpojení baterky na 10 minut, atd. Když jsme úplně odpoji…
-
- 7 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, prosím o radu u Škoda Rapid 2013, 1.2 TSI 77 KW ohledně funkce servomotorků cirkulace vzduchu v kabině. Po vypnutí motoru jde slyšet po dobu 5-15 minut vrčení až lupaní z příst. desky. Podle zvuku jsem se dopátral po sundání kastlíku k servomotoru, který otevírá a zavírá klapky pro přívod vzduchu a cirkulaci v kabině. Motorek sice pracoval (otevíral a zavítal) nicméně v otevřené poloze vrčel a jakoby na místě se pohyboval jen o několik milimetru tam a zpátky. To byl ten zvuk. Tak jsem vyměnil, zdálo se v pořádku. Přes diagnostiku se provedlo kalibrovaní klapek. Problém vyřešený. Teď mi to začalo dělat znovu, ale podle zvuku ze středu palubní desky (asi další se…
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte někdo kde by mohl být problém? Sem tam mi zůstala po ranním nastartování svítit kontrolka baterie, cca po minutě jízdy, ani ne, pak zhasla. Byla mi doporučena výměna baterie. Od té doby to bylo v pořádku ale teď zase. Děje se to ale jen ráno, odpoledne např. před cestou z práce nic, ani tehdy se starou baterkou. Zdá se mi, že to dělá hlavně když je ráno opravdu chladno a vlhko. Díky za rady
-
- 4 odpovědi
- 8,3tis zobrazení
-
-
Ahojte, viete mi niekto poradiť kde sa dá kúpiť gumové alebo silikonové tesnenie na zadné obrysové svetlá? Tie čo tam mám su úplne rozsypané. V origoš dieloch som nič také nenašiel. Dík...
-
- 2 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj řešil někdo jak doinstalovat a nakódovat ukazatel vnitřní teploty. Auto ukazuje pouze venkovní. BCM 6CO937089E HW řešení je pouze přes přepínač, přepínat si venkovní a vnitřní teplotu Dík Nikdo neporadí
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
S ubývajícím rokem nám v mém rybníkářském kraji trochu přibývají mlhy a potřeba mlhovek. ŠA se rozhodla pro levou zadní, já pro obě - vím že to tu někdo dodělával, je to hodně velká pakárna? Žárovka by měla být dvouvláknová už od výrobce, snad jen chybí kabel :-/
-
- 9 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-