Dobrý deň, mám otázku na Vás mám škoda rapid 2019 s BCM 2Q0-937-089-A chcel som si dať automatický prepínač svetiel ktorý sú kúpené a je plne ale vyhadzuje mi chybu keď automatický svetiel aj po dorobení potrebnej kabeláže A43 C56 A13 je napinovaný správne vo VCDS mi ukazuje aj to, že svetlo nie je zapnuté. Nový senzor s konečným označením A (podľa wirera) aby tento systém fungoval aj po nakodovaní vo vcds podľa návodu v adaptácii stále nefunguje ale problém je, že moja BCM nepodporuje vo 09 - centrala elekotrina dlhé kodovanie a vyhadzuje ešte chybu v 17 - instument Cluster. Neviem si ak máte niekto tip ako dať rady?. Dakujem za odpoved
Vyhadzuje tieto chyby diagnostika 09 (2 chyby) a 17 (1 chyba) neviem či to presne so sebou súvisi
Ak by bolo treba mám aj oreginal zalohu pred dokodovaním celého auta ako coming home/leaving home prisvicovaní do zataček atď - všetky funkcie ktoré som dokodoval fungovali spravne bez jedine chyby
Ide o auto škoda rapid 2019 vyrobená v 5 mesiaci ale zvolana na zvolavacu akciu okolu roku 2022 ku koncu bola robena vymena radiacej jednotky a možno aj BCM túto informaciu neviem presne overiť
Mám možnosť kodovať cez VCDS alebo Launch (na obrazku)