Přejít na obsah

FABIA III

OB Autodíly - Náhradní díly pro vůz ŠKODA Fabia III

Fora

1. Interiér

Vybavení a úpravy interiéru

3.1k

Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd

Sponzor sekce: Autolepky.cz

4k

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

11k

Vše o motoru, převodovém ústrojí a výfucích, poruchy, úpravy

8.2k

Nápravy, tlumiče, pružiny, kola...

Vlastníte alu kola a nemáte typový list?

3.5k

Co se jinam nehodí a týká se Fábií.

14k

• Aktuální příspěvky

• Nevím proč by to nemělo sedět, když to bude kvůli nějaké nedokonalosti poznat, tak z důvodu, že to špatně nalepíš... jinou možnost nevidím...   a zkoušel jsi to reálně foto hledat? co se třeba podívat ke Scale, vždyť jsou to s Kamiqem sourozenci ... https://forum.skodahome.cz/topic/158539-inšpirácia-interiér/page/2/#comments
    • Ahojte. Sedi ta sada od Turkov presne? Zaujima ma, ci bude vidno, ze to je dorabane kvoli nedokonalostiam. Nejaka realna foto by potesila. 🙂
    • Vem na to co největší plochy sroubovak a zatoac to přes bocni hranu. Delam to tak celou dobu a je to bez problémů okamžitě venku. Zpatky stačí zatlačit a neni nutno nic jiného.
    • Tak jsem to vyzkoušel a přestože jsem zároveň i páčil přihrádku do boku, málem jsem utrhnul přístrojovku a možná i maličko vtáhnul celý motor do kabiny. Tohle mohl vymyslet jen opravdový génius. 
    • Zdravím, taky mam dotaz jestli tu někdo používá Car Scanner přes Android Auto. Netuší někdo proč při zobrazení dashboardu na rádiu přes Android Auto mam jen čtyři položky i když v aplikaci mam na stránce položek třeba osm? Když jsem měl neplacenou verzi tak to ukazovalo jen tři položky, v plné verzi se to zvýšilo na čtyři. Když kouknu na videa z YT tak tam lidi mají třeba deset položek a nemůžu přijít na to kde je chyba...jestli je to omezení přimo Google v Android Autu, nebo rádia a nebo někde v nastavení mam něco špatně. 
  • Vytvořit nový...