Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem tomiczek,

Caute, koukal jsem po netu a nejak jsem neprisel na to, zda-li a popripade jak lze sundat operka hlavy na zadnim prostrednim sedadle. Diky za reakce

2. Zahájeno uživatelem Hlavape,

Dobrý den, u vozu Superb Sportline 2023 (206kW) s vyhřívanými předními sedačkami s větráním ja pod sedačkou spolujezdce umístěn nějaký přístroj, který je chráněn krytem z polystyrenu. Prosím o radu o co se jedná a proč je zde obyčejný polystyrenový kryt a není místo lépe pchráněno např. plastovým krytem. Stávající kryt vypadá jako provizorní ochrana, i když je kryt tvarován. Po vysunutí sedačky u delšího člověka je tento kryt viditelný a vypadá to velice levně vzhledem k ceně vozu. Prosím o radu jestli je to tak normální i u ostatních aut, nebo zde něco chybí a mám to reklamovat, případně ten kryt násilím ,,urvat". Děkuji za radu a pomoc.

3. Zahájeno uživatelem Diktik,

Zdravím, nesetkal jste se někdo nebo nevíte co to může být, že při určitých otáčkách motoru (od cca 3500 - 5000 ot. / min.) něco rezonuje ve dveřích spolujezdce. Většinou, když uberu plyn nebo podřazuji. Nedaří se mi najít, odkud přesně to jde. Díky

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem skdh,

Ahojte, vo volante pocujem nejake zvlastne buchanie ako keby v nom boli sruby a buchali o seba. Deje sa to ked ho mam trochu alebo uplne vytoceny dolava / doprava. Chystam sa sa tym do servisu, ale pre moje info by som chcel vediet ci s tym ma niekto skusenosti a co by to mohlo byt. Opisat to neviem, video z toho som skusal robit, ale nic v nom nebolo pocut. Buchanie je aj citit ked drzim volant. Vdaka.

5. Zahájeno uživatelem MirekJ,

Ahojte, môžete prosím kto to má popísať skúsenosti s masážnou funkciou sedačky šoféra? Je to blbosť / zbytočnosť alebo to funguje? Kolega čo to má v S3 z 2018 tvrdí, že to vraj nezaberá celú plochu chrbta a že je to o ničom... tak aby som nekonfiguroval prípadné blbosti:) Díky všetkým vopred.

6. Zahájeno uživatelem Hanz 33,

Zdravím, nejde mi zadní stěrač. Při pátrání po pojistkách jsem v přihrávce vlevo pod volantem našel vypínač,neví někdo k čemu může být? Díky Honza

7. Zahájeno uživatelem p2p,

Našel jsem tuhle stránku na podložku do kufru k rezerve... Viz odkaz.... Ma to nekdo??? https://www.drive2.ru/l/684663417788710552/

8. Zahájeno uživatelem TiborTrojan,

Zdravím všechny , koupil jsem Superba r.v. 2016 a při zapnutí zapalovaní se polohují klapky v topení co provází hrozné vrzání. Nemá s tím někdo zkušenosti , co s tím může být? Děkují za názory

• Líbí se mi
    • 8 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem bojler,

Mohl by, prosím vyfotit detailně zadní spodní stranu sedadla spolujezdce, které má "přípravu pro ISOFIX"?

10. Zahájeno uživatelem raymon88,

Ahoj, sorry, ak to tu uz niekde je, ale davali ste si niekto potahy do superba, tie navliekacie, aby sa neznicili povodne? Ma to zmysel? Ja mam superb style ale s tymi zakladnejsimi potahmi, nieco taketo: jednak mam pocit ze tie sedacky sa v lete dost "prepotia" v tychto teplach, a deti ich dost nesetria. Nahradne potahy sa daju preprat v pracke, mam take este vo forde (focus 2009) a mam s tym dobru skusenost, boli site presne na moj model, ale ta firma uz nefunguje. Alebo ich len pravidelne tepovat? Viete niekto odporucit vasu skusenost? Chcem aby to vyzeralo minimalne tak dobre ako su teraz original, a nie ako nejake z lidla, alebo…

• 3 odpovědi
    • 802 zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Jozef1991,

Prestali svietit. Co s tym?

12. Zahájeno uživatelem jpeky,

Ahojte Manželka sa oprela o lakťovú opierku ktorá bola zodvihnutá, niečo v nej vraj puklo a nedá sa nastaviť iba zavrieť a otvoriť. Menil niekto už mechanizmus lakťovej opierky?

13. Zahájeno uživatelem dominic7,

Zdravim, nahodou nema niekto v aute dve autosedacky? Zaujimalo by ma, aky priestor vznikne medzi dvoma sedackami a ci by som tam vosiel medzi ne. Alebo je.tam.maly priestor. Ide mi o to, ze mam dve cybex sedacky na Isofix a neviem kolko by tam zostalo priestoru a ci by tam pripadne vosla dalsia autosedacka alebo dospela.osoba. dakujem

14. Zahájeno uživatelem michal z,

Viděl jsem řadičku pro DSG v Kodiaku a chtěl bych se zeptat místních odborníků zda bude tuto Kodiaq páku možno namontovat do Superbu. Nebo bude tahle nová páku už ve faceliftu SIII a přemontovat to bude jen otázka peněz ? Popřípadě na kolik to odhadujete? Díky

15. Zdravím, pri pridávani plynu pozorujem zvláštne zvuky medzi 1500 až 2000 otáčkami. Zvuk je niekedy intenzívnejší, niekedy menej, niekedy nie je vôbec počuť. Ak sa zvuk objaví, tak väčšinou pri studenom motore, akonáhle jazdím dlhšie, tak zvuk zmizne. Prikladám aj video. IMG_5880.MOV

16. Zahájeno uživatelem Tomet,

Dnes mi praskla a zůstala v ruce plastová chromová klika řidičových dveří. Musí dolu tapec nebo lze vyjmout plastový kus s klikou (3V0 837 221 2ZZ) bez demontáže?

• 3 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Ozzy1007,

Ahoj, prosim o pomoc, uz jsem zoufale. Superb III L&k 2016 Nejvíce se drnčení projevuje při zásahu do kopce v nižších otáčkách. Tento pozvuk je uplne šílenej. Dočetl jsme se že to dělají snad trubky topení nebo trubky klimatizace ale zaboha nevím jak se k tomu dostanu. Zvuk vychází v pravo pod volantem spíše za středovým panelem. Ale nejspis se to může rozlehat. Prosím poraďte. Dávám dvě videa kde to je zřetelně slyšet 20211004_133833.mp4 20211004_133504.mp4

18. Zahájeno uživatelem Manas11,

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak demontovat koberec pod spolujezdcem. Bohužel mi natekla voda přes ucpané kanálky ze střechy až do interiéru. Většinu vody jsem vysál, používám ještě elektrický odvlhčovač. Koberec je v pohodě, ale pod ním je ještě textilní pěna, která nějakou vodu zadržuje. Poradí mi někdo jak alespoň částečně koberec demontovat, abych mohl vysušit i tu textilií. Díky moc za pomoc.

• 1 odpověď
    • 1,1tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem titanius,

Ahojte Neviete niekto ako mam opraviť "tunel" na lyže medzi zadnými sedačkami? Pred chvíľou som potreboval niečo previesť, no nešlo mi ľahko otvoriť ten otvor. A tak sa mi tam niečo uvolnilo/možno aj odlomilo... Odpadla mi z toho ta rucka/madlo Potrebujem sa dostať do vnútra. Čiže ten plast potrebujem odstrániť. Len ako? Nechcem nič ulomit... Ďakujem

20. Zahájeno uživatelem skdh,

Ahojte, mam problem, ze ked stlacim tlacidlo na zmenu jazdneho rezimu, tak sa zasekava. Je to ako keby tam bolo nieco polepene, cize tazsie sa stlaca a tazsie sa vracia na poziciu. nevie niekto ci sa to da nejak vycistit? Ak nie, bude potrebne kupovat cely ten panel v prilohe novy? vdaka

21. Zahájeno uživatelem Klfak,

Ahoj, Nemel by nekdo tip odkud se muze objevovat divny zvuk od 100kmh jako by do dveri zafukovalo? Pritazeni nepomuze, cele dvere jsme zkouseli oblepit pokud by bylo spatne tesneni A celkově je přes dvere slyset vice okolni hluk nez u spolujezdce. Neresil to nikdo? Samozřejmě to muze byt i jinudy nez dvermi, ale poslechove se to zda odtud. P.

22. Zahájeno uživatelem HonzaM.,

Ahoj všem, prosím o radu, zda někdo z Vás neřešil dodělání výhřevu na předních sedačkách Sportline. Jde mi o to, jak pracné to je, co je vše k tomu třeba, případně, zda by to byl někdo ochoten dodělat 🙂 Ročník 2020... Moc díky za případné rady... Honza

23. Zahájeno uživatelem KEDARBOBRY,

Ahoj, mám manuál 6st, potřebuji vyměnit hlavici řadící páky, loupou se mi chromy, není to jen otázka vzhledu, je to ostré jako žiletka a nebezpečné. Loupe se to jednak na horním okraji ale také na sponě která drží koženou manžetu. Nevím která hlavice na Superba 3 pasuje ? Nemůžu ji nikde najít .... Díky

24. Caute chalani. Riesi niekto z Vas taky bzucavy skor elektronicky zvuk ktory vychadza z palubovky. Pocut ho po nastartovani a stati na volnobehu, vtedy je staly neprerusovany. Ked tuknete trocha do plynu tak sa prerusi a zase bzuci. Niekedy za vypne ked zapnem vyhrievanie predneho okna a zadneho naraz. Tak isto sa prerusuje ked prepinam vyhrev zadneho a predneho okna. Klimatizacia ventilator je vypnuty. Je to dost otravne ked vypnete radio ale pocut to aj pri zapnutom lebo hladate ten zvuk usami. Hlas 017.m4a

25. Zahájeno uživatelem Polli,

Kde sehnat ramecek kolem radici paky u Superb 3, popripade cislo dilu. Ja odobne mam cerny lesk, ktery je dost poslrabany a nevim co s tim, napadlo me jej vymenit. Na skoda-dily je ten samy neco kolem 1500,- kc. Chtel bych ale jiny dekor, nevite kde sehnat? Treba z faceliftu.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.