Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Martin Bednář,

Jak moc vám přijdou přesné parkovací senzory? Když to porovnám s minulou SII, tak se na ně nyní nemohu spolehnout tak, jako u minulého vozu. Tam když na obrázku vozidla na displeji „padla červená“, tak jsem přesně věděl, kolik cm mám k překážce. U SIII mi to ukazuje zmateně. Jednak to má zpoždění, např. najíždím proti zdi, zastavím a symbol překážek ještě skočí o dvě čáry. Nebo k něčemu couvám, přiblížím se, hlásí se už červený symbol, zastavím a červený symbol se změní v oranžový a ubere o jednu čáru - vzdálenost (nebo jak mám nazvat ty výseče na displeji). Dají se ty senzory nějak kalibrovat? Jakou s tím máte zkušenost vy?

2. Zahájeno uživatelem Aleš S,

Ahoj, potřebuji odpojit baterku a nevím či je potřeba něco nakodovat (navi nebo imobilizér) mám škoda superb lll. Děkuji za radu.

3. Zahájeno uživatelem kokta7,

4. Zahájeno uživatelem Kouty44,

Dobrý den. Prosím o radu. Při cestě z práce jsem cca 30 sekund nepřetržitě troubil. Ke konci troubení jsem už zaslechl, že hluboký tón vynechává. Od dalšího dne mi už troubí pouze vysoký tón. Chtěl bych se zeptat, kde se vůbec na Superbu 3 rv. 2017 L&K klakson nachází a pokud bych ho třeba se základními technickými znalostmi a normální zručností zvládl vyměnit, nebo je lepší zajet do servisu. A jestli třeba nemůže být chyba někde jinde. Děkuji

5. Zahájeno uživatelem Pavlos123,

Zdravím , mohl bych vás poprosit o radu, kodoval sem si něco ohledně světel , a od té doby mi vzadu nefunguje animace LED světel při LH, CH.. nevíte co muže být špatně? Přední rasy se postupně rozsvítí Superb 2020 sportline

6. Zahájeno uživatelem TG_Jirka,

Mám prosbu, zjistili jsme u našeho SIII, že nefunguje nastavení výšky sedadla, teda ne úplně přesně, při ovládání nahoru, jede nahoru, ale při ovládání dolů, jede taky nahoru...naštěstí díky uložené poloze v paměti jsme schopni sedačku sundat zpět a nastavit podle sebe a ne sedět pod stropem... Posuv dopředu, dozadu, opěradlo, vše funguje, včetně výhřevu a odvětrávání. Nesetkal se s tím někdo? Díky

• 0 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Mám možnost sehnat jednotku i displeyem je tu jedno ALE. 1.budu mít doklad o čestném prohlášení že jednotka nepochází strestné činnosti. 2.vím že se může i nemusí měnit dekorační lišta palubovky. 3.člověk který by to dokázal přizpůsobit na mé vozidlo? 4. při přizpůsobení se kóduje jednotka online se škodovkou? (Ať jsem v obraze jak to funguje)

8. Ahojte, ak som dal do nesprávneho fóra, keď tak pls. presuňte. V Sup3 FL MR2020 L&K r.v. 06/2020 mám Amundsena, a potvrdzuje sa mi, čo písal aj @ferda25 v mojom predošlom vlákne kde som riešil výber verzií infotainmentov. A to je dosť zvláštna či miestami náhodná funkčnosť rozpoznávania dopr. značiek, konkrétne ukazateľ max. povolenej rýchlosti. Mapy mám inak updatované. Je ale až komické, keď idem napr. po Jižní Spojce a zrazu mi to ukazuje miestami limity 50km/h či 110km/h, no úplne zakaždým mi pri vstupe do obcí či miest zostáva hlásený limit 90km/h aj keď som už prešiel cca pol obce. Dosť divné. Alebo opravy ciest a tabuľa 30ky a zaregistruje to opozdene. Pre…

9. Zahájeno uživatelem Daniel Kostic 1967,

Zdravím Po zmáčknutí tl a zhasnutí všech kontrolek se už po několikáté stalo že vozidlo jen cvaklo a nic _ netoči,jen cvakne a bliká kontrolka žhavení - když držím čudlík tak jen lehce bzučí dá se říct ale netoči naprázdno ani nic jiného - bliká žhavení ,skočí tam občas chyba startstop ale to mám výplet na trvalo 🤷 někdo nějakou radu ? Baterka ? Startér ? Diag psala něco o startéru že nepodává - nevím🙏

• 5 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem radik241,

Zdravím, mám problém s bixenonem. Při nastartování se mi nevyrovnaji. Jen se mi skloni dolu a do stran, ale nahoru už se nevyrovnají. Měl už někdo stejný problém. Děkuji.

• 0 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Zdravím mám takový problém,mám na autě kessy a vzadu mám eletrické vzpěry.někdy se mi stane že po zavření 5tých dveří se auta cca 6x zamkne a odemkne.klíček svíti a nereaguje musím počkat až. To přestane samo... na autě jsem dodělával kameru s mádlem.je možné že je poškozený spínač zámku?děkuji za rady..

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem vwberni,

koupil jsem sup 3 laurin a klement dle vin a pr kodu je ve vybave kamera varianta 2 dle vinu mi rekli ze ma byt 3v0827566a a ridici jednotka 5q0907556c ( ta snad ve voze je nevite kde se ma nachazet v kufru pod pravym oblozenim ? madlo kufru nekdo ukradl a dal tam uplne obycejny madlo bez kamery . Nyni jsem ji dokoupil avsak hlasi to tyto 3 zavady auto uz bylo v autorizaku a nakodovat jim neslo ale mel jsem tam madlo 3v0827566e namisto A . Ted je tedy typ spravny . nemohl nekdo ukrast tedy i jednotku kamery ? ale zas si rikam kdyz ji diagnostikou nactu adresu 6F tak tam asi byt musi ?? kdyz tam to madlo nebylo hlasilo diag jako n…

13. Zahájeno uživatelem nik221,

Zdravim, co obnáší dodělání řazení pod volantem a na kolik to vyjde ? Volant s pádly se dá sehnat cca za 6000, auto je L&K

14. Zahájeno uživatelem Petr Ackermann,

Zámek vůbec nereaguje, stále je odemčený (víko bez motoru, S3 combi), nějaká rychlá rada?

• 2 odpovědi
    • 1,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem vwberni,

Ahoj potreboval bych radu zda je to nejak resitelne ci normalni . auto melo nehodu a urazenou tehlici vlevo ( cca 2 roky odhlaseno a stalo takze i teoreticky bez baterky ) vse ostatni se zdalo a je ok geometrie ok ... rizeni nevydava zadny zvuky ani nic podobnyho do cca 80 km za hodinu funguje prijemne ale ve vyssi rychlosti subjektivne nejvic 140 km a vic rizeni neumerne tuhy a jakoby se nevraci do stredovy polohy . Clovek musi porad ridit a tahat volant zpet . Setkal se nekdo ? muze to byt softwarovyho razu ? mam vcds 20 a po zkouknuti kodovani rizeni jsem si vsiml ze je zakodovane toto ma to tak byt ? sup 3…

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Zdravím chtěl bych se zeptat jaké jednotky použít pro mé auto mam rok 11/2016 kratký a všiml jsem si na netu že ty jednotky jsou dvě verze Jedna má index B (5Q0907685B) a ta druhá index C (5Q0907685C) může kdyžtak někdo říct jaký je v tom rozdil v tom indexu?

17. Zahájeno uživatelem stonek,

Zdravím, v konfigurátoru Superbu je ve standardní výbavě položka "Boost Recuperation System (BRS), ESC a eBKV". Nikde to Škoda nepropaguje (nebo neumím hledat) a tady na fóru jsem k tomuto taky nic nenašel. Jedná se opravdu o 48V systém s Li-Ion akumulátorem, který pomáhá s akcelerací? Neví někdo detaily? Něco o tomto systému jsem našel třeba tady: https://motofocus.cz/vyrobci/3867,rekuperacni-system-bosch-s-podporou-akcelerace

18. Zahájeno uživatelem Tominko,

Zdar klubaci, chci se zeptat jestli se uz nahodou nekdo nesetkal se stejnym.nebo podobnym problemem. Pri prvnim startu( studenem) se rozsviti snad vsechny kontrolky vypnou se vsechny asistenty i posilovac rizeni. Po ujeti nekolika kilometru po zahrati motoru vypnu a zapnu zapalovani tak uz nesviti nic. Resil jsem to v autorizaku rikali ze je pokles napeti na baterii baterie vymenena nakodovana a porad se to stava vzdy pri studenem startu. Pak vymenili ridici jednotku svetel to pomohlo asi na 3 mesice byl pokoj a ted zase stejny problem tak se obracim s prosbou na vas.V priloze 2 fotky porizeny pul hodiny po sobe. Dekuji

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Sponty,

Ahoj, dnes jsem se stal novým majitelem superba (2017) a všiml jsem si ze mi funguje hlídání mrtvého úhlu obráceně. Když mi přijíždí auto zezadu zprava do mrtvého úhlu, tak se rozsvítí levé zrcatko a obráceně. Nevíte čím by to mohlo byt ? Díky.

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem AndrejPD,

Zdravím. Hladám niekoho z okolia PD na pinovanie konektorov + nakodovanie vybavy na skoda superb iii. Ďakujem

• 1 odpověď
    • 1,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Stan-m,

Cawte vie mi niekto povedat aky alarm ma superb live plus v sebe namontovany ?.. od predajcu som sa pytal a on mi povedal ,ze je to utajovane,ze ani technici nevedia a z poistovni sa ma na to pytali a nikde som na to nevedle najst info.Vdaka

• Negativní
      • Díky
      • Pozitivní
    • 12 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Můžete mi někdo poradit jestli tahle jednotka je dobrá na superba 3?

• 0 odpovědí
    • 1,5tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem titanius,

Ahojte Poslednú dobu mi niekedy nejdu sťahovať predné okná... Väčšinou sa to deje, ak je je vonku horúco.Neviete kde by mohla byt chyba? Nestretol sa s tým už niekto? Alebo som jediný...? To je fakt v... ze auto za take peniaze a ma takéto nedostatky... Ďakujem

24. Zahájeno uživatelem Dominikk19,

Ahoj, Chtěl bych se zeptat zda při výměně budíků je nutné jakkoliv kódovat po výměně nebo je to čistě jen ukazatel? Případně prováděl někdo už někdy výměnu? Díky za odpověď.

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Weizeer,

Ahoj, dnes jsem si v mém SIII MR15 všiml nepravidelně blikající svítilny v kufru za jízdy. Všiml jsem si toho díky tomu, že jsem jel bez plata. Čím o může být? Je to indikace něčeho zapeklitějšího? Dodatek: Před nějakým měsícem jsem měl auto na diagnostice a myslím se tam objevila hláška zemního spojení (možná zesilovače?) či tak něco. Může to mít souvislost? Bylo to u známého, který mi to vymazal bez dalšího zjišťování - při nejbližší zastávce v servise je na toto upozorním, sem to píšu pro případ, že již někdo řešil něco podobného. Díky.

• 1 odpověď
    • 1,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.