Přejít na obsah

Elektrika

343 témat v tomto fóru

• 18 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 7.3k zobrazení
  1. Retrofit na SLA

• 1 odpověď
    • 2k zobrazení
  2. hláška olejový servis

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  3. Jednotka tažného

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  4. Front Assist 1 2 3 4

• 75 odpovědí
    • 53.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
  5. Dynamic light assist

• 3 odpovědi
    • 5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
  6. Tlačidlo Štart/Stop

• 13 odpovědí
    • 14k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  7. Radar 3Q0 907 561 E

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 49 odpovědí
    • 17.1k zobrazení
  8. Chyby "STAV VOZIDLA"

• 5 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 56 odpovědí
    • 19.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Já rezevvu vůbec neřeším, vlastně jsem ještě neviděl jak svítí kontrolka. Mám zažito, že když se blíží dojezd k +-200 km tak doberu do plné nádrže a neřeším tak úvahu o problému, že bych někde zůstal viset, nebo cokoli nepříjemného spojeného s nedostatkem paliva. A to jak v létě tak jednoznačně v zimě.  
    • Aktivaci výhřevu předního skla samozdřejmě můžeš použít kdykoli ručně. Jen automatická je podmíněná okolní teplotou stejně jako výhřev volantu.  
    • wirer, ďakujem za odpoveď, To som presne spravil. Ovšem chybová hláška nezmizla...tak neviem kde vznikla chyba. Skúšal som viacero veci, ktoré zrejme nemám vo výbave (chybová hláška sa objavila ) po vrátení kroku späť hláška zmizla. V tomto jednom to tak nebolo...už fakt neviem ako ďalej.
    • Není interval.    BTW na jednu stranu se bojíš abys něco nezanedbal, na druhou stranu máš strach se jít zeptat k autorizovanému opravci. Srovnej si priority. 
    • My jdeme ve středu na pár drobností ladit a hlavně jsem zvědav co mi řeknou na tlumiče 🙂 Ty jsou niž několikrát hlášeny tak jsem tedy fakt zvědav. Jednoho kodiaqa jsme kdysik vrátili to jen pro zasmátí. Ale rýpnu si, že mi prodali vozidlo, kde věděli že je vada a ani nenaznačili, až já jsem se zeptat co tlumiče , tak mi bylo řečeno pokud bude problém tak budeme řešit. Do týdne po přebrání vozu jsme hned říkal, že boucháme, takže si nás zapsali na pořadník. Jako asi software přehrají, ale na tlumiče nám dají nový termín. Zkusím si vyfotit staré tlumiče ...........dám vědět
  • Vytvořit nový...