Podvozek
Nápravy,převodovém ústrojí, tlumiče, pružiny, kola...
Podfóra
39 témat v tomto fóru
-
Dobrý den, po 9 letech se Sorentem jsem si pořídil Kodiaq. Při nájezdu do mírného nezpevněného kopečka mi přední náprava hrabala až jsem to vzdal. Zadní se vůbec nepřipojila. Až jsem přestavěl podvozek na off road, tak to chvíli hrabalo, ale nakonec se to chytlo. To jsem u starého Sorenta nezažil. Je to normální? Všude se píše, kolik je tam různých čidel, která ve zlomku vteřiny neustále vše vyhodnocují, ale pravda je asi jiná.
-
- 2 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, nemá někdo zjištěno, co opravdu reálně obsahuje Paket pro špatné cesty u Kodiaqa, ideálně přímo u RSa? Konfigurátor se tváří, že pouze kryty spodku, na Infolince škoda mi tvrdí, že i 15 mm zvedlou světlou výšku. Nezná někdo realitu? Moc děkuji.
-
- 4 odpovědi
- 9,9tis zobrazení
-
-
Tak konečně jsou ke shlédnutí Ignite disky, dostupné od MR20 pro RS (jsou i v novém ceníku). https://az749841.vo.msecnd.net/sitesencom/alv1/ee69d370-e889-40e8-adda-e9ad744ad01e/Kodiaq_Accessories_EN_22_2019_low.efaf681a129bd25ac8c5bd520fb89c9a.pdf Co na ně říkáte? Bude posun z ET41 na ET38 znatelný? (nemám z porovnáním ETček žádné zkušenosti)
-
-
- 21 odpovědí
- 13tis zobrazení
-
-
Zdravím, potřeboval bych pomoc, auto naftový Kodiaq, odešlo mi servo , už se s tím někdo setkal ? může někdo k tomu něco říct ? Vag - 15790320 ridici jednotka vadna B2000 49 (137) vnitrni elektricka chyba nutno podotknout, že se mi rozsvítila kontrolka volantu a hned červeně - naposled zhruba před 300km, ale stačilo zastavit a znova nastartovat.
-
- 3 odpovědi
- 7,9tis zobrazení
-
-
Zdar hoši, neřešil už někdo prosím? Předpokládám, že v autorizovaném servisu to budou vědět a umět, ale mám zimní komplety a možná to nechám vyměnit v běžném pneuservisu – tak aby to někdo nezvedal za práh či podběh…
-
- 8 odpovědí
- 13,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj nemáte někdo dobrý tip na zimní ALU a pneu. Nechce se mi dávat 35 za originály. A na druhou stranu bych tam nerad cpal nekvalitní obutí a kola. Nebo snad jen přezouváte? Děkuji.
-
-
- 76 odpovědí
- 34,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Nevie niekto, ci sa v servise da dodatocne domontovat DCC? Je to 4x4 110kW diesel s prepinanim jazdnych rezimov, ale bez DCC
-
- 1 odpověď
- 6,6tis zobrazení
-
-
Ahoj máte někdo vůz bez DCC resp. VAše zkušenosti s podvozkem co do filtrování nerovností hluku od nápravy atd... Benzin i diesel? Díky za každý postřeh...
-
- 12 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
-
-
Taky vám takhle kape rez z povrchu výfuku?Nevšimnul bych si toho,kdyby to nebylo na podlaze. U žádného předchozího auta jsem tohle na podlaze nikdy neměl.
-
- 2 odpovědi
- 6,3tis zobrazení
-
-
-
-
Čo obsahuje podvozok naviac (rozdielne) oproti štandardu ? Je zmena svetlej výšky ? Je možné kombinovať s DCC ?
-
- 1 odpověď
- 7,3tis zobrazení
-
-
Měl jsem půjčené 2 vozy na testovací jízdu. Při jedné mi vběhl do cesty zajíc a provedl jsem vyhýbací manévr v cca 90 km/h. Opravdu velmi nemile mne překvapilo ustřelení zádi auta. Měl jsem zrovna auto na 17" kolech a s adaptivním podvozkem. Hned jsem skočil do druhého auta na 18" bez DCC a situace ještě malinko horší. Když jela manželka s Kodiaqem vpředu, zahýbala volantem několikrát vlevo-vpravo a zadek se ošklivě rozkýval. Objednali jsme tedy manželce 19" s DCC, aby toto bylo co nejméně citelné.
-
- 1 odpověď
- 5,7tis zobrazení
-
-
Nevíte v jakém tyre clusteru je zařazen Kodiaq? Stránky škody nejsou aktuální. Budu moct použít 18palcová kola na kodiaqu dodaného na 17tkách z fabriky? http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/alternativni-pneumatiky
-
- 6 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-