Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podvozek

Nápravy,převodovém ústrojí, tlumiče, pružiny, kola...

1. Zahájeno uživatelem yarisk,

Dobrý den, po 9 letech se Sorentem jsem si pořídil Kodiaq. Při nájezdu do mírného nezpevněného kopečka mi přední náprava hrabala až jsem to vzdal. Zadní se vůbec nepřipojila. Až jsem přestavěl podvozek na off road, tak to chvíli hrabalo, ale nakonec se to chytlo. To jsem u starého Sorenta nezažil. Je to normální? Všude se píše, kolik je tam různých čidel, která ve zlomku vteřiny neustále vše vyhodnocují, ale pravda je asi jiná.

• 2 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem tesi05,

Zdravím, nemá někdo zjištěno, co opravdu reálně obsahuje Paket pro špatné cesty u Kodiaqa, ideálně přímo u RSa? Konfigurátor se tváří, že pouze kryty spodku, na Infolince škoda mi tvrdí, že i 15 mm zvedlou světlou výšku. Nezná někdo realitu? Moc děkuji.

• 4 odpovědi
    • 9,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem flek,

Tak konečně jsou ke shlédnutí Ignite disky, dostupné od MR20 pro RS (jsou i v novém ceníku). https://az749841.vo.msecnd.net/sitesencom/alv1/ee69d370-e889-40e8-adda-e9ad744ad01e/Kodiaq_Accessories_EN_22_2019_low.efaf681a129bd25ac8c5bd520fb89c9a.pdf Co na ně říkáte? Bude posun z ET41 na ET38 znatelný? (nemám z porovnáním ETček žádné zkušenosti)

• Líbí se mi
    • 21 odpovědí
    • 13tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Knedlo,

Zdravím, potřeboval bych pomoc, auto naftový Kodiaq, odešlo mi servo , už se s tím někdo setkal ? může někdo k tomu něco říct ? Vag - 15790320 ridici jednotka vadna B2000 49 (137) vnitrni elektricka chyba nutno podotknout, že se mi rozsvítila kontrolka volantu a hned červeně - naposled zhruba před 300km, ale stačilo zastavit a znova nastartovat.

• 3 odpovědi
    • 7,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Vytlacil,

Zdar hoši, neřešil už někdo prosím? Předpokládám, že v autorizovaném servisu to budou vědět a umět, ale mám zimní komplety a možná to nechám vyměnit v běžném pneuservisu – tak aby to někdo nezvedal za práh či podběh…

6. Zahájeno uživatelem Machura,

Ahoj nemáte někdo dobrý tip na zimní ALU a pneu. Nechce se mi dávat 35 za originály. A na druhou stranu bych tam nerad cpal nekvalitní obutí a kola. Nebo snad jen přezouváte? Děkuji.

7. Zahájeno uživatelem Joey2,

Nevie niekto, ci sa v servise da dodatocne domontovat DCC? Je to 4x4 110kW diesel s prepinanim jazdnych rezimov, ale bez DCC

• 1 odpověď
    • 6,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem simmir,

Ahoj máte někdo vůz bez DCC resp. VAše zkušenosti s podvozkem co do filtrování nerovností hluku od nápravy atd... Benzin i diesel? Díky za každý postřeh...

• 12 odpovědí
    • 9,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem l79,

Taky vám takhle kape rez z povrchu výfuku?Nevšimnul bych si toho,kdyby to nebylo na podlaze. U žádného předchozího auta jsem tohle na podlaze nikdy neměl.

• 2 odpovědi
    • 6,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Armyk,

Zdravím, má alebo nemá Kodiaq v základnej výbave XDS+ ? V cenníku o tom nie je žiadna zmienka, ale na stránke medzi bezpečnostnou výbavou sa XDS+ uvádza. Ďakujem

• 1 odpověď
    • 7,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem DavidSK,

Čo obsahuje podvozok naviac (rozdielne) oproti štandardu ? Je zmena svetlej výšky ? Je možné kombinovať s DCC ?

• 1 odpověď
    • 7,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem waikiki,

Měl jsem půjčené 2 vozy na testovací jízdu. Při jedné mi vběhl do cesty zajíc a provedl jsem vyhýbací manévr v cca 90 km/h. Opravdu velmi nemile mne překvapilo ustřelení zádi auta. Měl jsem zrovna auto na 17" kolech a s adaptivním podvozkem. Hned jsem skočil do druhého auta na 18" bez DCC a situace ještě malinko horší. Když jela manželka s Kodiaqem vpředu, zahýbala volantem několikrát vlevo-vpravo a zadek se ošklivě rozkýval. Objednali jsme tedy manželce 19" s DCC, aby toto bylo co nejméně citelné.

• 1 odpověď
    • 5,7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem kuzba,

Nevíte v jakém tyre clusteru je zařazen Kodiaq? Stránky škody nejsou aktuální. Budu moct použít 18palcová kola na kodiaqu dodaného na 17tkách z fabriky? http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/alternativni-pneumatiky

• 6 odpovědí
    • 7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Habi001,

.

• 0 odpovědí
    • 5,9tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.