Interiér
Vybavení a úpravy interiéru
25 témat v tomto fóru
-
Ahoj, mam Favorit r. 94 1.3 BMM 50kw a prestal fungovat tachometr. Plastove prevody byly vporadku a tak jsem se rozhodl pro vymenu. Neni mi vsak jasne, jestli bude nutne jet na stk, nebo na urad k zapsani, popripade overeni. Predem dekuji za reakce.
-
- 9 odpovědí
- 19,4tis zobrazení
-
-
-
Caute pomály si robím ferrari favorit 136tku tak som sa chcel spýtať či by ste mi nemohli doporučit nejakú farbu na palubovku chcel bich ju červenú a nevim jaký druh farby bi bil ok na tý plasty naj nejaku odolnú proti poškrkaní atd...nejaké typy rady skusenosti?
-
- 2 odpovědi
- 11,2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, vlastním fav.již 7 roků,vcelku bez problémů-až na to...... poslední dobou protěká regulační ventil topení. 2x na opravě namontováno,nové těleso topení,nový reg. ventil-závadu však neodstranili.Poradí někdo-jak na to ? díky
-
- 6 odpovědí
- 14,9tis zobrazení
-
-
Prosím o radu,stále mi ide teplý vzduch.Mechanický funguje všetko ok,prepínací ventil je nový
-
- 22 odpovědí
- 17,8tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, moje drahá polovička dostala Favorita, bohužel netopí, ventilátor jede ale do kabiny nejde vzduch, neví někdo co s tím??? Je tam nějaký filtr nebo něco podobného? Dík za odpovědi
-
- 25 odpovědí
- 32,3tis zobrazení
-
-
Jak se dá odemknout volant?(bez klíče,ty jsme ztratili :-( )...potřebujeme fáčko odtlačit z garáže..
-
- 1 odpověď
- 10,3tis zobrazení
-
-
Poradí někdo jek demontovat spínací skříňku u favorita???
-
- 1 odpověď
- 8,9tis zobrazení
-
-
Dobrý večer, nedávno jsem si koupil Formana r.v 94, měl jsem k tomu dva důvody, odešla mi Laguna a po útrapách s nekvalitním autem, předraženými díly a průvanech v peněžence...jsem si pořídil Formana, je to jednoduché auto a díly jsou za pár korun... ) Má otázka se se týká ventilace studeného vzduchu, teď v parných dnech mam pocit, že vzduch není zrovna nejstudenější...Jeden zákazník mi říkal, že je potřeba vyměnit "Regulační ventil topného tělesa" abych se přiznal tak nemam tušení co to přesně je a jakou má funkci. Bohužel nemam s Favoritem žádné zkušenosti, a tak nevím jeli přísun studeného vzduchu normální či je nějaká závada...popřípadě jak by se dalo zajistit stud…
-
- 9 odpovědí
- 9,2tis zobrazení
-
-
Zdarec, měl jsem typický problém s nevracením se blinkrů, tak jsem to rozebral a zjstil jsem,že na volantové tyči mám volnou objímku,která podle všeho vrací lukasy. Tak jsem tu objímku nasměroval a utáhl. Teď mám ale problém,že když mám volant v určité poloze(mírně nalevo nebo napravo) tak mi blinkr nechce jít dát a musím trošku pootočit volantem. Jak to máte vy ostatní udělané aby to bylo 100% ??? Nemám totiž s čím srovnávat a nevím jak to tam má přesně být
-
- 2 odpovědi
- 8,6tis zobrazení
-
-
chtěl bych se zeptat...kamarád si chce koupit palubku z Feldy a dát ji do Fava...je to velký problém ji tam dostat? Musí se něco převařovat? A co budíky? Co je potřeba k předělání budíků z Feldy do Favorita? Díky moc...
-
- 24 odpovědí
- 25,4tis zobrazení
-
-
-
-
ahoj chtěl bych se zeptat jestli ma nekdo zkušenosti se záměnou celého interieru z favorita za interier z felicie jak je to těžké lehké a jak jsou na tom plasty A sloupku a B a sedačky tapec střechy plasty v kufru palubka + budíky děkuji
-
- 4 odpovědi
- 8,3tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych poradit mam favorita r.v. 91 ze starou přístrojovkou ( hnědý interier ) a chci jí vyměnit za novější model ( černý interier ) r.v. 93 obě přístrojovky jsou z modelu 1.3 karburátor všechno mi funguje až na ukazatel paliva ještě jednou podotýkám ta nová palubovka není ze stříkačky jedíný rozdil je v tom že starý ukazatel je na třech šroubech a nový na čtyřech . NENÍ NAHODOU ROZDÍL V PLOVAKU ? :help:
-
- 3 odpovědi
- 10,4tis zobrazení
-
-
Vzdy pri intenzivnejsom dazdi mam vodu na gume pozeral som ze kvapka spod volantu rovno na plynovy pedal.
-
- 3 odpovědi
- 10,1tis zobrazení
-
-
mohl by mi nekdo prosim poradit jak mam otevřit kapotu u formana.Tim tahlem to nejde.taham za něj ale kapota neviskočí tak jestli to jde nějak jinak otevřit.mam vybitou baterii a nemužu se ni dostat.diky za radu
-
- 2 odpovědi
- 10,3tis zobrazení
-
-
cau chci se zeptat zda plasty co jsou ve dverich u feldy budou pasovat do favorita dikes za odpoved
-
- 5 odpovědí
- 9,8tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny... Dneska při procházce lesem jsem objevil vrak Fabie I (odemčený), ze které zmizelo už spousty dílů. Jediné co je zatím celkem dochované je interiér včetně sedaček. Chtěl bych se vás zeptat, jestli by ty přední pasovali do Formana r.v. 94. Díky
-
- 12 odpovědí
- 11,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s výměnou topení favorita za topení felicie?? Mám favorita r.v.94 a nevím si rady, z které felicie by topení pasovalo nejlépe. Našel jsem na netu topení z felicie 1.9D a vypadá skoro stejně jen už nemá regulaci pomocí páček. A daále jsem našel topení z felicie r.v.96 a to se mi zdá už jiné. Poradíte někdo?? Díky
-
- 3 odpovědi
- 14,5tis zobrazení
-
-
Zdravicko lidi, tak na mojom fave idem menit volant za mensi bo som vecsej postavy a aby som mal viac miesta . Mam taky problem ze volant nejde ani za nic vysunut z tisichranu, je tam nejako este prisrobovany zospodu, alebo ho len staci vysunut, lebo nejde ani za boha jak keby bol prilepeny .dik
-
- 9 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
brouzdam po netu a narazil jsem na toto , typek prodava klimatizaci pro Favorita , je to opravdu mozne aby to ve FA SPOLEHLIVE FUNGOVALO ??? http://www.aukro.cz/item626741454_klima_felicie_favorit.html
-
- 2 odpovědi
- 14tis zobrazení
-
-
cau chci se zeptat jestli by sli dostat do fava sedacky z OI a pokud se to nekomu podarilo tak foto a co bylo treba vsechno upravit dik
-
- 5 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
-
-
Čauko,nevie mi niekto poradiť,či dostanem sedačky z felicii do favorita bez nejakých velkých úprav.Diky
-
- 1 odpověď
- 7,8tis zobrazení
-
-
Cau, dnes mi zacalo....na tachometru skákat ručička.....proste treba při rychlosti...30km/h ukazuje ručička 20-50km/h....nevíte čím by to mohlo být? Hopsa tam jak kdo ví co a neukazuje skutečnou rychlost...ale počítadlo kilometru funguje..jestli správně nevím. Ze by nahon nebo bude problém v tom tachometru? Pořádte, díky moc za cokoliv
-
- 5 odpovědí
- 14,2tis zobrazení
-
-
Mám problém s řadící pákou. Na čtyřku, cca v rozpětí 2200 - 2600 o/min se od páky ozývají docela nepřiíjemné vibrace a páka se klepe. Nevíte někdo v čem může být problém a jak to řešit? Taky mě trápí, zda to není prvotní náznak nějaké vážnější závady.
-
- 1 odpověď
- 9,6tis zobrazení
-
-
Nemá někdo v autě, buď samodoma nebo originál Škoda, dělané otevírání pátých dveří místo klíčem zvenčí, přes táhlo z vnitřku? Stačil by stručný popis nebo dobré fotky
-
- 8 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
- 1 sledující
-