Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

Vybavení a úpravy interiéru

1. Zahájeno uživatelem canda22,

Ahoj, mam Favorit r. 94 1.3 BMM 50kw a prestal fungovat tachometr. Plastove prevody byly vporadku a tak jsem se rozhodl pro vymenu. Neni mi vsak jasne, jestli bude nutne jet na stk, nebo na urad k zapsani, popripade overeni. Predem dekuji za reakce.

• 9 odpovědí
    • 19,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem BORISAK47,

Caute pomály si robím ferrari favorit 136tku tak som sa chcel spýtať či by ste mi nemohli doporučit nejakú farbu na palubovku chcel bich ju červenú a nevim jaký druh farby bi bil ok na tý plasty naj nejaku odolnú proti poškrkaní atd...nejaké typy rady skusenosti?

• 2 odpovědi
    • 11,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem autař,

Dobrý den, vlastním fav.již 7 roků,vcelku bez problémů-až na to...... poslední dobou protěká regulační ventil topení. 2x na opravě namontováno,nové těleso topení,nový reg. ventil-závadu však neodstranili.Poradí někdo-jak na to ? díky

• 6 odpovědí
    • 14,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem danielle,

Prosím o radu,stále mi ide teplý vzduch.Mechanický funguje všetko ok,prepínací ventil je nový

• 22 odpovědí
    • 17,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Gauner,

Ahoj všichni, moje drahá polovička dostala Favorita, bohužel netopí, ventilátor jede ale do kabiny nejde vzduch, neví někdo co s tím??? Je tam nějaký filtr nebo něco podobného? Dík za odpovědi

• 25 odpovědí
    • 32,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Alexandr.UL,

Jak se dá odemknout volant?(bez klíče,ty jsme ztratili :-( )...potřebujeme fáčko odtlačit z garáže..

• 1 odpověď
    • 10,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem cerven,

Poradí někdo jek demontovat spínací skříňku u favorita???

• 1 odpověď
    • 8,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Mykci,

Dobrý večer, nedávno jsem si koupil Formana r.v 94, měl jsem k tomu dva důvody, odešla mi Laguna a po útrapách s nekvalitním autem, předraženými díly a průvanech v peněžence...jsem si pořídil Formana, je to jednoduché auto a díly jsou za pár korun... ) Má otázka se se týká ventilace studeného vzduchu, teď v parných dnech mam pocit, že vzduch není zrovna nejstudenější...Jeden zákazník mi říkal, že je potřeba vyměnit "Regulační ventil topného tělesa" abych se přiznal tak nemam tušení co to přesně je a jakou má funkci. Bohužel nemam s Favoritem žádné zkušenosti, a tak nevím jeli přísun studeného vzduchu normální či je nějaká závada...popřípadě jak by se dalo zajistit stud…

• 9 odpovědí
    • 9,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem metalamania,

Zdarec, měl jsem typický problém s nevracením se blinkrů, tak jsem to rozebral a zjstil jsem,že na volantové tyči mám volnou objímku,která podle všeho vrací lukasy. Tak jsem tu objímku nasměroval a utáhl. Teď mám ale problém,že když mám volant v určité poloze(mírně nalevo nebo napravo) tak mi blinkr nechce jít dát a musím trošku pootočit volantem. Jak to máte vy ostatní udělané aby to bylo 100% ??? Nemám totiž s čím srovnávat a nevím jak to tam má přesně být

• 2 odpovědi
    • 8,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem mikkian,

chtěl bych se zeptat...kamarád si chce koupit palubku z Feldy a dát ji do Fava...je to velký problém ji tam dostat? Musí se něco převařovat? A co budíky? Co je potřeba k předělání budíků z Feldy do Favorita? Díky moc...

• 24 odpovědí
    • 25,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Kuba.Mastik,

Jde dát z Felicie ovladač topení do formana??

• 4 odpovědi
    • 8,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem sebos,

ahoj chtěl bych se zeptat jestli ma nekdo zkušenosti se záměnou celého interieru z favorita za interier z felicie jak je to těžké lehké a jak jsou na tom plasty A sloupku a B a sedačky tapec střechy plasty v kufru palubka + budíky děkuji

• 4 odpovědi
    • 8,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Radekcat,

Potřeboval bych poradit mam favorita r.v. 91 ze starou přístrojovkou ( hnědý interier ) a chci jí vyměnit za novější model ( černý interier ) r.v. 93 obě přístrojovky jsou z modelu 1.3 karburátor všechno mi funguje až na ukazatel paliva ještě jednou podotýkám ta nová palubovka není ze stříkačky jedíný rozdil je v tom že starý ukazatel je na třech šroubech a nový na čtyřech . NENÍ NAHODOU ROZDÍL V PLOVAKU ? :help:

• 3 odpovědi
    • 10,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem branislav935,

Vzdy pri intenzivnejsom dazdi mam vodu na gume pozeral som ze kvapka spod volantu rovno na plynovy pedal.

• 3 odpovědi
    • 10,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem anysek,

mohl by mi nekdo prosim poradit jak mam otevřit kapotu u formana.Tim tahlem to nejde.taham za něj ale kapota neviskočí tak jestli to jde nějak jinak otevřit.mam vybitou baterii a nemužu se ni dostat.diky za radu

• 2 odpovědi
    • 10,3tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem f3killer,

cau chci se zeptat zda plasty co jsou ve dverich u feldy budou pasovat do favorita dikes za odpoved

• 5 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Doggazz!,

Zdravím všechny... Dneska při procházce lesem jsem objevil vrak Fabie I (odemčený), ze které zmizelo už spousty dílů. Jediné co je zatím celkem dochované je interiér včetně sedaček. Chtěl bych se vás zeptat, jestli by ty přední pasovali do Formana r.v. 94. Díky

• 12 odpovědí
    • 11,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Johnie007,

Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s výměnou topení favorita za topení felicie?? Mám favorita r.v.94 a nevím si rady, z které felicie by topení pasovalo nejlépe. Našel jsem na netu topení z felicie 1.9D a vypadá skoro stejně jen už nemá regulaci pomocí páček. A daále jsem našel topení z felicie r.v.96 a to se mi zdá už jiné. Poradíte někdo?? Díky

• 3 odpovědi
    • 14,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem fester777,

Zdravicko lidi, tak na mojom fave idem menit volant za mensi bo som vecsej postavy a aby som mal viac miesta . Mam taky problem ze volant nejde ani za nic vysunut z tisichranu, je tam nejako este prisrobovany zospodu, alebo ho len staci vysunut, lebo nejde ani za boha jak keby bol prilepeny .dik

• 9 odpovědí
    • 9,4tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Big.rob,

brouzdam po netu a narazil jsem na toto , typek prodava klimatizaci pro Favorita , je to opravdu mozne aby to ve FA SPOLEHLIVE FUNGOVALO ??? http://www.aukro.cz/item626741454_klima_felicie_favorit.html

• 2 odpovědi
    • 14tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem ZAMEK,

cau chci se zeptat jestli by sli dostat do fava sedacky z OI a pokud se to nekomu podarilo tak foto a co bylo treba vsechno upravit dik

• 5 odpovědí
    • 9,9tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem milan.34,

Čauko,nevie mi niekto poradiť,či dostanem sedačky z felicii do favorita bez nejakých velkých úprav.Diky

• 1 odpověď
    • 7,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Poky14,

Cau, dnes mi zacalo....na tachometru skákat ručička.....proste treba při rychlosti...30km/h ukazuje ručička 20-50km/h....nevíte čím by to mohlo být? Hopsa tam jak kdo ví co a neukazuje skutečnou rychlost...ale počítadlo kilometru funguje..jestli správně nevím. Ze by nahon nebo bude problém v tom tachometru? Pořádte, díky moc za cokoliv

• 5 odpovědí
    • 14,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem m_tsch,

Mám problém s řadící pákou. Na čtyřku, cca v rozpětí 2200 - 2600 o/min se od páky ozývají docela nepřiíjemné vibrace a páka se klepe. Nevíte někdo v čem může být problém a jak to řešit? Taky mě trápí, zda to není prvotní náznak nějaké vážnější závady.

• 1 odpověď
    • 9,6tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem MrPedro,

Nemá někdo v autě, buď samodoma nebo originál Škoda, dělané otevírání pátých dveří místo klíčem zvenčí, přes táhlo z vnitřku? Stačil by stručný popis nebo dobré fotky

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.