Exteriér
Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.
64 témat v tomto fóru
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je možné na originální plechové kolo na Karoq (6Jx16) použít originální poklici SATELITTE určenou původně pro Yetiho (ráfek 7Jx16)? Myslel jsem si, že rozhodující je průměr a šířka ráfku nehraje roli, ale prý to tak není a nemusí to pasovat. Rozteče šroubů jsou u obou kol stejné. Díky předem.
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, nevíte jak rozebrat zpětné zrcátko? Zkoušel jsem vydloubnout sklo podle návodu k O3 ale dost to drží a bojím se, že praskne.
-
-
- 6 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Menší škodní událost. Na silnici ležíci větev jsem tak blbě přejel, že mi prorazila obje strany plastových podběhů nad předními koly. Nové originály 2x600 Kč. Po sundáni podběhů jsem objevil, že mé auto je jezdici kompostárna. Ichtylové ze ŠA ty odtokové kanálky vymyslely skvěle. Už vidím, jak to tam za pár roků začne kvést. A jak se tam to listi dostalo? Ze spodu kolem podběhů a místa, kde je napojení plastového krytu není žádny spoj ( samořezný šroub) , který by tyto plasty držel při sobě. Tak jsem ty plasty spojil samořezkou. Jednoduche a proste. Proč by auto za 820 000 mělo mít tak zbytečný šroub!
-
-
- 17 odpovědí
- 6,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, Nikde som to tu na fore nenasiel tak skusam zalozit novu topic..viete mi niekto povedat ako je to s ochrannymi listami kolies,bocnic asi aj predok a zadok ked chcem aby bolo vo farbe auta( v mojom pripade biela metaliza) a nie klasicky cierne plasty? Nevidim to nikde v moznosti priplatkovej vybavy a nepamatam si ci som si to zadaval ci nie pri objednavke mojho auta. Mam pocit ze sa ma na to dealer pytal a bol som v tom ze ano ale teraz si uz niesom isty kedze to chyba v akejkolvek moznosti konfiguracie.
-
- 7 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
-
-
Dotaz, když najdu na autě ptačí trus nebo podobné svinstvo a nemám možnost jet do myčky, je lepší to odstranit třeba "odstraňovačem hmyzu" nebo nějakým "univerzálním čističem na auto", a za mokra to jemně setřít mikrovláknovou útěrkou, nebo je lepší to nechat být až do myčky třeba za pár dní až týden? Mám nové auto poprvé, nemám možnost si ho umývat "doma", naopak auto se před činžákem peče na slunci. Do myčky (bezkontaktní prášková) jezdím rád, ale kvůli každému bobku tam určitě jezdit nemůžu. Ocenil nějaké nějaké nasměrování tady na fóru, na nějaký jiný web atd. ohledně mytí auta, a celkově péči o lak a tak. Řešení typu fólie nebo keramická vrstva, to se mi samozřejm…
-
-
- 6 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mám prosbu, zajímalo by mě co vše obnáší přestavba na LED světlomety? V případě, že seženu světlomety včetně řídící jednotky, jedná se čistě o výměnu kus (h7) za kus (led)? Pravděpodobně ne, proto by mě zajímalo co vše je třeba zvážit.
-
-
- 4 odpovědi
- 8,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, po pískování kódů Cebia na okna jsem zjistil, že velké množství písku je za venkovní okenní lištou (takovou tou mechovou - opravdu hrozný vynález) a nevím zda existuje nějaké chytré řešení jak ho dostat ven. Pokusit se to vysát? Vapka pomohla jen od písku na povrchu. Bojím se, že dojde k poškrábání skla, nechápu proč tyto prostory před pískováním nezadělali aspoň lepící páskou. Nedá se ta lišta i s chromovou venkovní úpravou nějak lehce demontovat? Díky moc za rady
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Zdravim, Mam karoqa a vypada ok jen ten zadni naraznik z plastu je jako pest na oko, chtel jsem se zeptat jde obednat ve skodovce nebo vymenit ten zadni kus plastu za normalni lakovany jako maji treba scouty nebo sport line?. Prece jenom to vypada trochu na cenove urovni, kupoval jsem ho za 900 plna vybava ale ten zadek je s prominutim uroven dacie..... Dekuji za rady ci nazory
-
- 2 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, všiml jsem si teď u svého sklopného tažného, že je prasklá izolace, zatím jsem ho nepoužil. Moc se tomu nedivím, protože když vidím v jakém úhlu je to tam nacpané, tak prasknutí se nabízí, ale naštve to, máte to někdo taky tak, nebo většinou ok?
-
- 28 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravim, predem se omlouvam pokud jsem ve spatnem tematu. Rad bych pozadal nekoho kdo ma pristup do ETK o overeni cisla zadniho narazniku. Zadni naraznik se sklada ze dvou dilu, cerny nelakovany plast a difuzor (ten je lakovany v sede barve). Rad bych standardni difuzor vymenil za difuzor z varianty SCOUT a jde mi o to zda je horni dil stejny, tedy zda pujde SCOUT difuzor zacvaknout do stavajiciho narazniku, Snazil jsem se tuto informaci overit v mem servisu, ale bohuzel uroven pracovniku v autorizovanych servisech je jaka je a i tento trivialni ukol je nad jejich sily. Dekuji.
-
- 0 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
-
Ahoj menil uz niekto predne svetla? Na bazosi predava manik za 150€/kus. Co mi pride uber super cena hoc aj do zasoby. Ale napr ak ma niekto ambition ta pasovalo by nie? Len sa pytam, diskutujem Moje zatim ani nepopraskali a svieti pekne secko.
-
- 0 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, takto se me drzela vlhkost v levem zadnim svetlometu. I kdyz cele odpoledne sviti slunce, vlhkost zustavala vzdy cca 10dni. V autorizaku nafotili, poslali k vyjadreni do SA. V pondeli me vymeni cely svetlomet. Pokud se s necim podobnym setkate, tak urcite reste
-
- 0 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, jsem týden majitelem Karoqu 1,5 TSI - STYLE. Zatím jsem objevil jeden nedostatek a to je, že musim hrozně bouchat s dveřma od kufru....ve Škodě mi bylo řečeno, že to je OK. a že se to musí ochodit...A tak se chci zeptat, zda to někdo řešil nebo se mu zdá, že s tím musí tak hrozně třískat. Dík za radu. Olaf
-
- 2 odpovědi
- 5,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
na stránkách doplňků ke Škoda Karoq jsem našel zatmavené odrazky které jsou umístěné v dolní části zadního nárazník. Na foto je vidět, že do odrazky se připojuje konektor. Prohlédl jsem si Karoqa na prodejně a je vidět , že v odrazce jsou LEDKY. Nevíte někdo kde se tyto ledky rozsvěcují ? Jedná se o zadní mlhovky ???? dík za info. Nenašel jsem žádné info ani v návodu k autu.
-
-
- 13 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
- 2 sledující
-