Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

Novou generaci infotainment systémů modelu KAMIQ s displeji s úhlopříčkou až 9,2" doplňuje Virtuální Kokpit s displejem o velikosti 10,25", který nabízí pět režimů zobrazení. Vůz ŠKODA KAMIQ je díky zabudované kartě eSIM vždy připojen k internetu.

1. Zahájeno uživatelem boobika,

Ahoj, lze Smartlink aktivovat nějakým způsobem dodatečně? Auto je ve výbavě Selection, víceméně nic navíc.

2. Zahájeno uživatelem Auditor_Igor,

Zdravím, mám od září 2024 nového Kamiqa Monte Carlo a od začátku řeším, že v momentě, kdy pustím navigaci přes mobil (nemám zakoupenou od Škody), tak se mi na virtuálním kokpitu zobrazí střelka kompasu a písmeno světové strany, které ale za jakýchkoliv okolností ukazuje jen "N" (řekl bych ze sever anglicky). Řešil jsem to už ve dvou servisech a v jednom tvrdí, že to funguje pouze se zaplacenou navigací a ve druhém mi tvrdí, že přesně takto kompas funguje... Vím o dalších dvou dalších autech vyrobených v roce 2024 (Kamiq edice 130 let), kde kompas funguje a ukazuje správně světové strany. Řešil jste někdo stejný problém a podařilo se vám vyřešit? …

3. Zahájeno uživatelem Renata Poláková,

Dobrý den, mám Škoda Kamiq, se starším telefonem Samsung galaxy A23 nebyl nikdy problém. Propojení fungovalo dobře. Nyní nový telefon Samsung Galaxy A55. Telefon se stále odpojuje. Fungovalo asi týden. Několikrát ukončené spárování, znovu spárované. V autě obnova továrního nastavení. fungovalo týden. Po týdnu už nepomohlo ani toto. Fakt nevím co s tím. Asi před pul rokem mi přehrávali software, protože mi špatně fungovala navigace. Byla jsem v servisu, tam mi řekli, že software nepodporuje můj telefon. Obrátila jsem se přímo na škodovku, tam se k ničemu nemají. Má někdo radu? Děkuji

• 0 odpovědí
    • 373 zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem rogerman,

Prosím o radu,samovolně se mi přepíná displej do základního nastavení.Mam tři možnosti které si můžu vybrat ve výbavě.Někdy tři čtyři starty drží a pak musím po zapnutí tlačítka znovu nastavovat.To se děje třeba zase několik startů a pak zase pár startů drží paměť.Mate někdo podobnou zkušenost?

5. Zahájeno uživatelem Aleš Sluka,

Zdravím, budu vyměňovat starý mobilní telefon Samsung A52 za nový Samsung A56 5G. V Kamiqu z 10/2020 mám infotainment Swing. Nemá někdo zkušenosti s tím, jestli výměna telefonu může být pro komunikaci s infotainmentem problém? Nebo stačí spárovat nový telefon s autem. Děkuji A. Sluka

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 935 zobrazení
  6. Zdravím. Mám nově Kamiq, virtuální kokpit 10" a infotainment 8". Telefon jsem připojil bezdrátově přes Smartlink. Všechno funguje. Jen mám problém při navigaci, že některé příkazy jsou hodně potichu. Dělá mi to jak u mapy.cz, tak u waze. Třeba půlku příkazu to řekne normální hlasitostí a druhou velmi potichu. Nevíte, čím to může být, případně jak to nastavit? Díky.

7. Zahájeno uživatelem MaraSvoboda,

Centrální reproduktor - mám ve středové oblasti palubové desky reproduktor, ale nehraje. A to ani na maximální vyvážení směru audia. Nevíte k čemu je? Dále, jsou tam dva otvory pro reproduktory a je obsažen pouze jeden... Diky

8. Zahájeno uživatelem Lukias,

Ahoj, nikde jsem tyto informace nenašel. Objednal jsem si nového kamiqa, kde mám virtuální kokpit 10. Půjde na něm zobrazit mapa, když mám základní infotainment bez navigace? Pokud ne a připlatím si za navigaci, půjdou všechny fce infotainmentu i bez zaplacení služeb škoda connect, popř.: které fce nepůjdou?

9. Zahájeno uživatelem Alma,

Zdravím, kdyby chtěl někdo ušetřit za aktivaci bezdrátového AA v AS za cca 2500,- Kč tak jsem risknul a koupil tohle za cca 480,- a funguje to. Kamiq Swing 09/22. https://vi.aliexpress.com/item/1005007044942973.html?spm=a2g0o.productlist.main.15.37df2d1awNs8fh&algo_pvid=b4189a8a-9a37-4061-b8a7-01ce86208b9a&aem_p4p_detail=2024122002280018578442962972400000345461&algo_exp_id=b4189a8a-9a37-4061-b8a7-01ce86208b9a-7&pdp_npi=4%40dis!CZK!1160.18!580.08!!!341.63!170.81!%402103956b17346904808074571eaee5!12000039207569198!sea!CZ!858469272!X&curPageLogUid=XIP5jpHCimSa&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A&search_p4p_id=20241220…

10. Zahájeno uživatelem abbe1,

U předchozího Kamiqu mi chodily aktualizace každou chvíli. Teď mám nový, dodaný v dubnu 2024 a kromě aktivovaného virtuálního pedálu provedeného servisem, jsem ještě neviděl ani jednu aktualizaci. Nastavení systému pro příjem aktualizací mám v pořádku, tak mne zajímá, jestli to mají všichni stejně.

• Negativní
      • Pozitivní
    • 2 odpovědi
    • 995 zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Shane66,

Zdravím pánové neřešil někdo z vás připojení subwooferu?

12. Zahájeno uživatelem Aleš Sluka,

Od 7.10.2020 vlastním nový Kamiq 1.0 TS 85 kW. Ve výbavě má dva porty USB C. Flash disk (značkový Samsung) s výstupem pro USB C se v jednom portu vůbec nenačte a v druhém portu přehrával písničky, ale po 2 dnech používání se při přehrávání zastavil. Odebral jsem ho a znovu zapojil, ale stále se připojuje a nic nepřehrává. Flash disk jsem zkontroloval v PC, tam je v pořádku. Nemá někdo s tímto zkušenosti ? Nevím, jestli by nepomohlo pořídit nový flash disk s redukcí na port C. Děkuji Aleš Sluka

13. Zahájeno uživatelem cz pida,

Ahoj, neví někdo jaká je momentálně nejnovější verze SW pro Swing ? mám HW 040 SW 1760 SW Train MEN3_EU_SK370_P1185L odpojuje e už i origo Škoda USB-C flashdisk, občas to zamrzne nebo zčerná displej, nepřipojí se telefon atd, reset nepomohl. Jsem za 2 týdny objednanej do servisu na přehrání SW, tak chci mít trochu informační náskok 🙂 Díky

14. Zahájeno uživatelem Chosserock,

Zdravím, chtěl bych si vyměnit u Škoda Kamiq 1,5 Tsi 2023 infotainment MIB3E 654035869K který má pouze BT za MIB3E 654035869D který má i wifi. Jde mi o to abych mohl v autě rozchodit bezdrátový smartlink. Je to možné zrealizovat a bude vše fungovat. Děkuji za informace

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem petula10,

Zdravím, nenašla jsem forum pro Kamiq, tak píšu sem. Mám problém s přehráváním flash disku. Po přehrání písničky (již mám nějaké "problémové" písničky vysledovaný) se mi to zastaví a nejde s tím nic dělat. Nepomůže ani když flashku vytáhnu a dám zpět do USB (to se mi třeba hodinu načítá). Jediné co pomůže je zastavit, počkat nějakou dobu (to ještě vychytaný nemám jakej čas to trvá...jistota je přijet domů z práce a ráno zas odjet :-D - to mi začne hrát, to vím). Tak nevím, jestli je problém ve flashce nebo v autě. Nemá někdo podobný problém?? Díky za případné rady

16. Zahájeno uživatelem manager666,

Ahojte. Mam Kamiq Facelift s 8" infotainment displayom. Kazdu chvilu ma infotainment otravuje (typicky pri spusteni) s hlaskou, ze mam nastavene zdielanie polohy a moznosti su zmenit to alebo potvrdit cez OK. Da sa to nejak vypnut? Je to dost otravne. Dakujem za odpoved.

• 0 odpovědí
    • 954 zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem mobil-man,

Ahoj, mám čerstvě kamiq 1.5 style s paketem tech, connectivity a comfort. Již jsme se připojil přes aplikaci connect a funguje mi kupodivu dobře (oproti tomu, co se píše zde na fóru). Na přechozí O3 jsem hodně využíval smartlink a zobrazení navigace waze na displeji. Očekával jsem, že paket connectivity bude mít bezdrátový smartlink, tedy že budu moct vložit mobil do přihrádky, kde se přes QI nabíjí a na displeji si bezdrátově zobrazím waze... jenže ono to nejde:) Chci se zeptat, zda nevíte, jak to rozchodit, resp. zda to je vůbec dostupné, protože o tom nemohu moc informací najít? Někde uvádí, že to bude umět až android 11, jinde jsou k nalezení vid…

18. Zahájeno uživatelem Zihlak,

Zdravím skupinu, nedokážu propojit svůj mobilní telefon (zn. Blackview) s vozidlem přes bluetooth. Systém telefon vidí, ale nedokáže spárovat. Pokaždé když se o to pokusím, tak se mi na mobilu takové to potvrzovací okénko s kódem objeví jen na zlomek vteřiny a hned zmizí, takže nelze potvrdit spárování a poté vyskočí hláška že je chybný kód pro spárování. Auto zase píše, že spojení není možné. Dva jiné MT se bez problémů připojily. Zaznamenal jste někdo podobný problém a jak jste to řešili? (koupě nového MT až jako krajní řešení). Díky.

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem abbe1,

Nezobrazují se mi další hudební alba. V předešlém Kamiqu stačilo stisknout obrázek alba a rozbalila se všechna ostatní. Teď po faceliftu to už nefunguje, alba musím vybírat složitě několika kliky. Nevím, jestli je to závada nebo vlastnost. Poradí někdo?

• 0 odpovědí
    • 570 zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem budis,

Zdravim, rodice si poridili z druhe ruky Kamiq 1.5 TSi Style v temer max vybave. Soucasti infotainmentu je i spojeni Smartlink (pro Apple Carplay). Bohuzel jsme zjistili, ze ac Kamiq standardne bezdratovy SmartLink umi, tento vuz jej nemel od koupe aktivovan a funguje tedy jen dratove. Muj dotaz je tedy jasny - je mozne bezdratovy smartlink aktivovat dodatecne? Predpokladam, ze auto veskery nutny hardware uz ma a jde jen o softwarove odemknuti. Diky moc.

21. Zahájeno uživatelem ixby,

Velice casto mi na infotainmentu vyskoci hlaska "Kamera Parkovaci systemu je momentalne nedostupna". Mozna tak ve 30-40 % pripadu, kdy clovek sedne do auta , nastartuje, zaradi zpatecku a kameru by potreboval. Hlaska pak nezmizi ani pri zarazeni jednicky a jizde, clovek ji musi manualne odkliknout, aby vubec zmizela. Dela to od uplneho uvedeni noveho auta do provozu. Kamera se pri tehle situaci nekdy chyti vyrazenim na neutral a znovu zarazenim zpatecky. Ale to se povede jen obcas, rozhodne ne vzdycky. Stejne tak aktivaci/deaktivaci kamery/senzoru pres tlacitko u radici paky kamera obcas naskoci, ale neni to pravidlem. Pomerne otravna vec... …

• 3 odpovědi
    • 7,4tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Kheilus93,

Zdravím, mám problém s infotainmentem u škoda kamiq monte carlo 2020. Teď při chladném počasí mi při nastartování zezelená displej na cca minutu až dvě a postupně jak se zahřívá, tak se vybarvuje zpět do černa, normálně funguje. Myslíte že to může být nějaká vada displeje a nebo jsou tak náchylný na zimu a mínusové stupně? IMG_5797.mov

23. Zahájeno uživatelem AdamZ,

Umí tady někdo nahrát novou grafiku virtuálního kokpitu do Kamiqu 2021? Praha a okolí... Děkuji

24. Zahájeno uživatelem marek8953,

Dobrý deň ,potrebujem poradiť ako sa spojiť s autom cez appku skoda connect .V appke skoda connect auto vidím ale nechce sa my synchronizovať s autom .V aute mám nastavené ako primarný použivateľ ale nič sa nedeje .Nejaká vaša skúsenosť a rada by pomohla .Dik

25. Zahájeno uživatelem Andrej,

Zdraví na virtuál kokpitu mi zobrazuje že „Audio je nyní nedostupné, a Telefon je momentálně nedostupní“ přikládám foto. Může mi někdo poradit s přizpůsobením nebo dokódovaným jednotky 5F Infotainment. Které parametry v přizpůsobení stačí změnit? Můžu poskytnout soubor log adaptace.csv jednotky 5F, nebo jednotky 17.

• 2 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.