Přejít na obsah

65 témat v tomto fóru

1. Sportovní pružiny

• 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  2. Tlumice

• 9 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  3. VAQ diferenciál

• 4 odpovědi
    • 5.6k zobrazení
  4. Velikost brzd

• 9 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 6k zobrazení
  5. Víceprvek

• 5 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.5k zobrazení
  6. Zimne komplety

• 6 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  7. Zvuky od zadní nápravy

• 8 odpovědí
    • 6.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Protože ti to asi bere mikrofon z telefonu kterej máš v kapse ? 
    • Dobrý den   mám motor 1.6TDI CAYC r.v.2012 a mám podezření že mi odcházi vstřiky. Měřil jsem odchylku vstřikování a nevím jaké jsou mezní hodnoty pro tuhle funkci. Vypadá že mi odchází druhý vstřik protože má nejvyšší odchylku a  při startu mi kolísají otáčky asi 10 sek a potom už se auto chová normálně. Spotřeba nevzrostla je stejná. Palivo tankuji obyčejné na benzínce kde tankujou kamiony denně takže staré palivo nehrozí. Měřeno programem VCDS.Budu ještě zkoušet vyjet 3 nadrže premiové nafty snad mi to pomůže kdyby jste veděli jake jsou správne hodnoty vstřiku nebo co změřit budu rád .   Díky za rady
    • Ahoj, budu rád, když ty chyby hodíte tady do GitHub trackeru, který jsem založil, když mě začal rozčilovat můj Kodiaq. Je to formát, který je programátorům známý, tak doufám, že se toho ve Škodovce chytnou  Dík https://github.com/jansequens/open-skoda-bugs/issues
    • Ještě to rádio jak je to zezadu.
    • Zdravím všechny. Koupili jsme synovi subwofer do auta a dnes jsem koupil i high-low adapter. Jen mi nějak není jasný jak to zapojit. Předpokládám, že se to bude zapojovat přes bily a šedy na repro, ale není mi jasné jak to napájení. Můžete prosím někdo poradit. Musí se to napájet. Máme originál Rapid rádio a jiné se mi kupovat nechce. Díky předem  
  • Vytvořit nový...