Tomas_cz1 Posted November 20 Share Posted November 20 (edited) Tak jsem dnes nasel cas a zajel konecne otestovat tlumice, ktere se mi nezdaly uz v 11k km. Vyroba 10/22, combi, 2.0tdi dsg, nyni 25k km. Takze me ceka reklamace presne po roce uvedeni do provozu. Toto jsem u O3 resil po 250tis a 8letech. Asi nejaky spatny kusy nebo co 🤔 Neresil uz nekdo? Diky. Edited November 20 by Tomas_cz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemesiSK Posted November 20 Share Posted November 20 Ako sa ti tie tlmiče správajú ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_cz1 Posted November 21 Author Share Posted November 21 Auto se houpe. Napr. pri prejezdu sirokeho pricneho prahu, na zvlnene silnici, vetsi naklon do zatacek. Proste citis, ze by to melo lepe drzet na silnici. Kdyz zatlacis rukou na predni blatnik, tak to hned leti zpet a krasne auto rozhoupes. To u funkcnicho tlumice neudelas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojler Posted November 22 Share Posted November 22 To neni tak jednoznacne, mel jsem vylagrovane tlumice na SIII a prave rozhoupani mne bylo doporuceno jako test. S autem jsem nehnul a tlumice byly KO. Kazdopadne zrejme jde o obecny problem uz delsi dobu. Dulezite je mit pro vyrobce svitici loga a led pasky, kvalita tlumicu je vedlejsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
informator Posted November 22 Share Posted November 22 @Tomas_cz1 Zkus zjistit výrobce předních tlumičů. Sundaval jsem ted z O3 původní tlumiče po 120K km a chodili ještě dobře - výrobce byl sachs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dettektorr Posted November 29 Share Posted November 29 Asi bych taky viděl rozdíl mezi 120T km na dálnicích a 120T km někde v meziměstským provozu, třeba na Vysočině, kde maj silnice jak za krále klacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek07 Posted December 5 Share Posted December 5 Zdravím. Dnes som si všimol, že mi zadná ľavá strana sedí nejak strašne nízko. Pružina, tlmič aj uchytenie je v poriadku. Neviete čím to môže byť ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts