Přejít na obsah

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se ŠKODA 105, 120, 135 a 136 atd...

39 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 11.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
  1. Kolébka

• 1 odpověď
    • 9.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 6.8k zobrazení
  2. škoda 105 pick up

• 10 odpovědí
    • 6k zobrazení
  3. skoda125

• 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  4. Plakát Škoda 105L

• 0 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
  5. Modely 110R a 130 RS

• 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3k zobrazení
  6. Š-120GL v *pdf

• 2 odpovědi
    • 3k zobrazení
  7. Kufor skoda 120

• 2 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
  8. Toto poznáte?

• 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• › Všech pět dealerských týmů Škoda Auto se předvedlo na 54. Barum Czech Rally Zlín, nejlépe si počínal Jan Kopecký, který na Zlínsku zaznamenal rekordní 12. vítězství.› Barum Rally potvrdila kvality závodních vozů Škoda Fabia RS Rally2 – dva modely této značky se umístily na stupních vítězů nejnáročnější české soutěže.› Bohatý doprovodný program v režii značky Škoda: populární Rally Park na náměstí Míru ve Zlíně se spoustou zábavy bavil všechny generace. Škoda Fabia RS Rally2 Mistrovství ČR v automobilových soutěžích pokračovalo v okolí Zlína 54. ročníkem nejslavnější tuzemské soutěže. Barum Czech Rally Zlín 2025 nabídla dramatickou bitvu o domácí i […] Článek Jan Kopecký s vozem Škoda Fabia RS Rally2 vyhrál Barum Czech Rally Zlín 2025 se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ano, tak se to chová, když je auto v nečinnosti, tak nic. Nyní jsem to zkoušel, poslední aktivita včera, když jsem zaparkoval, teď to hodí hlášku, že nelze odemknout, verze 8.4.1., takže platíme za něco, co nejde už asi od začátku července a podpora nereaguje i když jim zašleš požadované podklady 😡☝️!
    • Chyba sa netýka len Škody, mám koncernové auto a správa sa úplne rovnako. Paradoxne, to, čo je z hľadiska bezpečnosti menej dôležité - odomykanie - funguje na 100 %. 
    • Zdraví vás , poriešil prosím vás tento problém niekto? Objavilo sa to aj u nás. 
    • Mě to taky nefunguje, začala blbnout verze 8.4.0, potom přišla nedávno verze 8.4.1 tak jsem si říkal, že to opraví a kdepak. Auto se prostě neprobere dokud se neprovede nějaká fyzická manipulace. Na podporu už jsem psal taky, ale přijde mi, že poslední dobou je reakce téměř nula.
  • Vytvořit nový...