Publikováno Listopad 15, 200618 r Aahoj vsem,dostal jsem dobrej napad a inspiroval me tchan,koupil si superba tam kdyz se otevrou dere tak vam ze spod veri sviti svetylko tam kam zrovna vystupujete,uz jsem nasel i v etce jake to je svetlo a jak bude trochu casu tak ho tam zkusim nekam namontovat okouknu v jakych mistech to je u superba a pak to snad bude hracka.Nedelal jste to uz nekdo?
Listopad 20, 200618 r Jestli se ti to nejak povede tak dej urco vedet, popripade fotky atd Jinak superbo ma i luxusni svetla v zrcatku a svetla svitici na nohy, to tu uz nekdo ma, ale jestli je to tak komfortni jako v superbu se uz nikdo nepochlubi Kazdopadne drzim palce a at se dari.
Listopad 20, 200618 r Určitě dám vedet jak se to povedlo,momentalne nemam ani chvilku abych na to skocil,ale v pulceprosince se na to chystam tak dam vedet
Listopad 20, 200618 r Zdarec, známej má na autě tohle http://www.conrad.cz/osvetleni-dveri-pri-v...drepar+dp62862/
Listopad 21, 200618 r To nevypada spatne, nechces dodat foto jak to znamy vyresil ? Jinak tohle by se krasne dalo pouzit i na osvetleni pod sedadly. Ale nevim jak takovehle veci sviti
Listopad 21, 200618 r Ja to svetlo mam vo dverach.Ale cervene,tak som rozmyslal ,ci sa neda zohnat ta krytka v bielom ,nech to osvetluje aj okolie na zemi.Ale asi to strati funkciu vystrazneho svetla otvorenych dveri....
Listopad 21, 200618 r Ja to svetlo mam vo dverach.Ale cervene,tak som rozmyslal ,ci sa neda zohnat ta krytka v bielom ,nech to osvetluje aj okolie na zemi.Ale asi to strati funkciu vystrazneho svetla otvorenych dveri.... to samy v cirym provedeni mas v kufru
Listopad 21, 200618 r A co pouzit to svetylko,co je ve dverich u Octavie? ja mam horni pulku cervenou vystraznou a spodek je bilej na zem
Listopad 21, 200618 r A co pouzit to svetylko,co je ve dverich u Octavie? ja mam horni pulku cervenou vystraznou a spodek je bilej na zem má jinej rozměr, už jsem laboroval
Listopad 21, 200618 r ja tam planujem dať autoledky s velkym rozptylom do toho spodku tapecu kde su tri šroby a bude to napojene na vystražne svetielko v dverach
Listopad 21, 200618 r To nevypada spatne, nechces dodat foto jak to znamy vyresil ? Jinak tohle by se krasne dalo pouzit i na osvetleni pod sedadly. Ale nevim jak takovehle veci sviti Zdarec, známej mě slíbil, že jak bude mít volnou chvilku, tak to nafotí. Má to napojeny v Audině na výstražná světla ve dveřích a říkal, že to svítí suprově, já jsem to u něho ještě ve tmě nevidě, ale po neděli je jdu koupit, pokud ty fotky budou vypadat dobře.
Listopad 22, 200618 r Skoda ze v Audine, ja bych mnohem radeji tohle videl ve Fabce, pac dvere nesou stejne a do audiny to muze vejit ale do Fabku uz trebas ne.
Listopad 25, 200618 r Zdarec, mají rozměr 180x9x9mm, tak to tam vydám , v pondělí si je objednávám a do 10 dnů bych je měl mít doma . Potom sem dám fotky. Připojit to půjde na výstražné světlo ve dveřích, tak by neměl být problém, maximálně v tý době mráz .
Listopad 25, 200618 r Jasne na fotky se tesim, fotni jak si to tam namontil i jak to sviti hlavne na prostor nastupovani
Prosinec 3, 200618 r Tohle by mne taky zajimalo,takze hodne stesti a udelej pekny foto at se muzeme inspirovat.
Prosinec 3, 200618 r Tohle by mne taky zajimalo,takze hodne stesti a udelej pekny foto at se muzeme inspirovat. čau, za týden by to snad už mohlo být . se už sám nemohu dočkat
Prosinec 7, 200618 r Tak je to tam, z fotek není poznat jak to osvětlí prostor, ale ve tmě teď už do hov.. určitě nešlápnu.
Prosinec 7, 200618 r nevadí ti že to máš von? ono je to až za tesnením nie? ja by som to riešil buď nalepenim na tapec medzi šroby alebo diodami priamo do tapecu. všetko v suchu a čisto.. ale pekné. inej farby sa nedá zohnať?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.