zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Měl prasklé zrcátko musel jsem vyměnit kryt zrcátka. Ten jsem sehnal tady na foru od awe_cz díky. A lakování stálo 200kč. Prasklé zrcátko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Zespoda povolíme jeden šroubek a jak poradil Vaša urve se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Další šroubek je na druhé straně ten však povolovat (urvat) nemusíme takto nám to na vycvaknutí postačí. Tady vycvakneme zrcátko směrem ven. Velmi ale opravdu velmi opatrně je velice křehké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Plast zrcátka teď drží na dvouch šroubech povolíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Druhej šroubek tady. Tenhle byl zrezlej a strhnul se takže jsem ten plast z něj nakonec musel vyštípnou a pak ho vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Jelikož jsme povolili šroubek u dolního černého plastu a dva šroubky mužeme celý kryt zrcátka vycvaknout směrem nahoru Editováno: 5. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 hliník nám pěkně koroduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Takhle vypadá zepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Takhle vypadá vyhřívané zrcátko zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 A teď začneme montovat nový kryt zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Nacvakneme ho zezhora na packy jsou tři jedna u okna a dvě uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Přišroubujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 A opatrně opatrně zacvakneme zrcátko. Fakt opatrně je to svině křupavá a stojí litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Hotovo nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 (editace) Chtěl bych se zeptat, jestli by šlo upřesnit vyndání toho skla zrcátka. Jde mi o fábii, ale myslim, že to bude totožný. Docela nerad bych totiž to zrcátko křápnul Jinak šroubek už mi samozřejmě taky rupnul, tak se chci ještě zeptat, jak ste to řešili? Odvrtáním a novým závitem? Editováno: 6. Červenec 2007, autor: Plecháč Tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Mě stačilo povolit (urvat) jen tenhle jeden. Ten druhej jsem nemusel povolovat. A neřešil jsem to drží to na tom druhém. Jinak mě sklo prasklo takže nevím. Ale je tam nacvaklý takže opatrně na více místech odcvakávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 A to sklíčko je zacvaklé v takovém plastu a ten plastík je tam teda zacvaklej na víc místech do kolečka? Myslim že jsem někde viděl foto zezádu.... Teď jen jak to bezpečně sundat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tady je to nacvaklé takže bych páčil co nejblíže k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Doporucujem maximalne vyklopit zrkadlo do strany (ovladacom, nie cely kryt...), takze jedna strana zrkadla bude skoro vystupovat z krytu. Tam to zachytis a jemne pritlacis v strede tak, aby tie zapadky vyskocili. Pozor ale na to puknutie, aby si si ho neznicil. Uchytenie je inak rovnake aj na felde a tam som nemal problem ho takto vypacit von. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zkusím to a uvidíme, ale radši už si dám bokem peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Zkusím to a uvidíme, ale radši už si dám bokem peníze Originál stojí 1000Kč , ale našel jsem http://www.autodilykrc.cz/ tam maj neorigo za 250Kč vyhřejvaný takže docela v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Tak mi teď napadlo, jde sklo vyhřívaného zrcátka zacvaknout do krytu pro nevyhřívané? Je tam nějaký rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Tak mi teď napadlo, jde sklo vyhřívaného zrcátka zacvaknout do krytu pro nevyhřívané? Je tam nějaký rozdíl? Koupil jsem pravé zrcátko s vyhříváním (na první O jsem neměl) a normálně to tam sedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ok. Asi bude rozdíl jen v tom, že na tom vyhřívaným bude nějaká vyhřívací pokovená vrstva,ne?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Ok. Asi bude rozdíl jen v tom, že na tom vyhřívaným bude nějaká vyhřívací pokovená vrstva,ne?.. Presne tak... V tej "nalepke", co Ti to drzi o plast je pokoveny vlnovec a vystupuju z toho dozadu dva kontakty. Moze sa Ti akurat sts, ze tie kontakty nebudes mat kade prestrcit, tak do toho plastu vyrob dieru. Je niekolko verzii, tusim 3, toho kde su umiestnene tie kontakty vyhrievania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.