Johanson Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Chtěl sem se jenom zeptat zda nekdo nemá na Koktě 1 daný zrcátka z 2(prý to pasuje,až na ty příruby.Ty sou prý trochu jiný) Dík Po případě Pls foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 mam dojem ze mike 53 z OC s tim neco uz tvoril, ale jak to dopadlo nevim, osobne bych na kulatou octu nedal hranaty zrcadla ale kazdeho vecicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 a ktomu jeste zakrývat blinkry na blatnících a lakovat je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Jenom sem slišel že by to snad mělo jít,tak bych byl zvědav jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Já už jsem na O1 viděl zrcátka z O2. Stál jsem u přechodu a pouštěla mne Oktávečka se zrcátkama z "dvojky". Mě se to taky líbí. Šel bych do nich - líbí se mi blikny v zrcátkách. Až seženu víc informací tak se to chystám taky přehodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Tak dej potom foto jak si zakryl puvodní blinkry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Tak dej potom foto jak si zakryl puvodní blinkry je zalakujes do bervy a je to no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 a nebo je tam necháš, blikátek není nikdy dost. A šup sem s těma fotkama, jak to vypadá. Už se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 jezis tk to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Tak dej potom foto jak si zakryl puvodní blinkry je zalakujes do bervy a je to no Nebo by taky šlo sehnat tu záslepku jako má superb, abys to nemusel zadělávat. Jinak tohle téma už tu jednou bylo a někdo tu sliboval fokty tak čekáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 nejhezcí to bude zavarit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Někde jsem se díval po cenách špíglů,a na O2 stály 1500.- jako na O1.Tak sem začal uvažovat o možnosti výměny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) A šly by jen přehodit ty trojuhelníky kterými to drží na dveřích? Aby se nemusela dělat jiná regulace, protože pochybuji že budou pasovat uplně stejně! Editováno: 19. Únor 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Potvrzuji kompatibilitu. Vcera jsem byl u Alesia a rikal,ze to jde,ze se musi prej pehodit celej tan cernej plast s tim kloubem ze staryho na novy,ale ze je s tim srani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Na zrcátkách OII obdivuju jednak blinkry, tak hlavně osvětlení boků auta už před otevřením dveří, třebas když je okolo nějaké to bahýnko nebo kaluž v noci, to je bomba kéž by to šlo nějak dodělat na zrcátka OI, myslim, že zrcátka z OII se na OI moc nehodí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 pokud by byla nějaká fotka O1 se zrcátkama O2, bylo by to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 pokud by byla nějaká fotka O1 se zrcátkama O2, bylo by to good No bohužel jich takových zatím na silnicích moc nejezdí. Snad se najde nějaký šikula, co to umí s počítačem a udělá nám tady takovou malou fotomontáž. Když jsem viděl, jaký dělají někteří borci virtuální tuningy, tak zrcátka by asi neměli být takový problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 a nebo, když už jsme v tom 21. století Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 pokus na rychlo spatna fotka atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 a zmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ;)VYPADÁ TO D'IVNĚ,ALE JINAK DÍK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 A co třeba zrcadla s blinkrem z passata-nevím, jestli by šly přehodit trojuhelníky.... Možná se dávaly časem i na superby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 zde zrcadlo na supovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Vypada to moc hranate na OI z OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 a zmen Je to divny, takovy hranaty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.