Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já už jsem na O1 viděl zrcátka z O2. Stál jsem u přechodu a pouštěla mne Oktávečka se zrcátkama z "dvojky". Mě se to taky líbí. Šel bych do nich - líbí se mi blikny v zrcátkách. Až seženu víc informací tak se to chystám taky přehodit.

Vloženo
Tak dej potom foto jak si zakryl puvodní blinkry

je zalakujes do bervy a je to no :)

Nebo by taky šlo sehnat tu záslepku jako má superb, abys to nemusel zadělávat. Jinak tohle téma už tu jednou bylo a někdo tu sliboval fokty tak čekáme lol

Vloženo (editace)

A šly by jen přehodit ty trojuhelníky kterými to drží na dveřích? Aby se nemusela dělat jiná regulace, protože pochybuji že budou pasovat uplně stejně!

Editováno: , autor: Octavinek
Vloženo

Potvrzuji kompatibilitu. Vcera jsem byl u Alesia a rikal,ze to jde,ze se musi prej pehodit celej tan cernej plast s tim kloubem ze staryho na novy,ale ze je s tim srani

Vloženo

Na zrcátkách OII obdivuju jednak blinkry, tak hlavně osvětlení boků auta už před otevřením dveří, třebas když je okolo nějaké to bahýnko nebo kaluž v noci, to je bomba kéž by to šlo nějak dodělat na zrcátka OI, myslim, že zrcátka z OII se na OI moc nehodí ... :disgust:

Vloženo
pokud by byla nějaká fotka O1 se zrcátkama O2, bylo by to good

No bohužel jich takových zatím na silnicích moc nejezdí. Snad se najde nějaký šikula, co to umí s počítačem a udělá nám tady takovou malou fotomontáž. Když jsem viděl, jaký dělají někteří borci virtuální tuningy, tak zrcátka by asi neměli být takový problém.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...