PTiCA Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 nasel jsem tyhle gumy ktere stoji: 1975,- Kč http://www.aba-pneu.cz/prodej-pneu/osobni-...-r17-v-s2954052 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Čéče, já bych se téhle značky docela bál. Když před pár měsíci táta sháněl nové obutí na auto, tak měl taky v merku gumy od téhle firmy, ale vyvinul jsem značné úsilí abych mu to rozmluvil, což se naštěstí povedlo. Podle mě jsou určité části auta, na kterých by se nemělo šetřit a pneu mezi ně patří. Ty ušetřené peníze nestojí za riziko, že si pak člověk někde namele hubu. A zvlášť v tomhle rozměru, u toho kdo jej používá se dá předpokládat, že nejezdí klobouka, tak to chce ověřenou kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Souhlas s Fugasem. Do značky kterou jsem ani nikdy neslyšel bych nešel. Ono kvůli 2.000 Kč rozflákat auto za 200.000 Kč...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Na druhou stranu existují ještě nějaké normy a při nejhorším se to ohrabe někde ve městě a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Osobě plánuji nákup těchto pneu jen v rozměru 205/45-16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Na druhou stranu existují ještě nějaké normy a při nejhorším se to ohrabe někde ve městě a bude. Presne... Pochybuju, ze by se tahle pneu napr. rozlitla, index to ma do 240km/h, atd. Barumy jsou taky na chvostu zebrizku a myslim, ze hodne z nas (i ja) s nima nalitalo dost a byly jsme spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 No Nankang nevím, nevím. Jejich zimní pneu tuším SV-1 dopadly v testu katastrofálně (Autotip), rozdíl při brždění mezi vyspělýma gumam byly v cm, u nich v m!! Až to budeš mít někdy nadoraz tak s něma to asi nevyjde, a jak se říká co neubrzdíš neukecáš. Zvaž pořádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Navic si myslim ze u Libora je to jedno...zadne rychlostni zkousky s tim nejezdi takze bych to asi za tu cenu moc neresil..ja bych si s tim nekde nabil drzku,pac obcas mi rupne v kouli a chci se svezt..Pro Pticu,na jeho jezdeni,za tu cenu,si myslim ze neni co resit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 tyhle pneu mam pac jsem cestou na dovcu udelal dve pirrelky 205/40 R17 a nechtelo se me davat 7000 za nove tak jsem koupil 2* Nanakang ...jediny co me na nich sejri je ze jsou silene hlucny .. jinak spokojenost ... i na vode drzej ( k memu prekvapeni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 tyhle pneu mam pac jsem cestou na dovcu udelal dve pirrelky 205/40 R17 a nechtelo se me davat 7000 za nove tak jsem koupil 2* Nanakang ...jediny co me na nich sejri je ze jsou silene hlucny .. jinak spokojenost ... i na vode drzej ( k memu prekvapeni) Stejnou zkusenost mam s gumama zn Marangony Zeta Linea...hucej jako bejt uz od 40km/h.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Podívej se na alu+pneu. Má tam Nexeny N3000 za 2200 a tyhle za 1900. I alu nejsou za špatný peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ja bych pred tema gumama varoval - nemam sice vlastni zkusenost, cetl jsem jen nekolik testu techto pneu. Pneumatiky zn. Nankang byly hodnoceny vzdy jako absolutne nevyhovujici. Ono ani clovek nemusi jezdit kudlu, ale 100km/h jezdi bezne kazdej a kdyz jsem videl brzdnou drahu techto pneu na vode, naprosta katastrofa. Referencni auto byl Golf V, pneu melo rozmer 205/55R16. Nejlepsi pneu bzdily (na vode) nekde na hranici 46 m, prumer byl cca 48m a Nankang a dalsi asijsky gumy se blizily 56m. Kazdej at posoudi sam. Jen podotykam, ze rozdil tech 8m mezi prumerem a nejhorsim znamena pripadnou totalni devastaci auta, nehlede na zdravi osob vevnitr. Shrnuto a podtrzeno - gumy jsou to posledni, na cem bych setril... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 no na alukola.com jsem taky kupoval za vlekoobchodni ceny a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 že nekecám. zatím jsem levnější pneu nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Pirelli Zero Nero jsou teď k dostání za 2700/ks, takže bych šel do nich radši než do těch Nankangů. Na gumách bych rozhodně nešetřil. Osobně jezdím na Bridgestonech (léto Turanza ER300 16" a RE050 17", zima LM-25 16") a je to špička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 pneu kupuju v barumu zásadně pomocí známýho, kterej tam má 50 % cenu dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 pneu kupuju v barumu zásadně pomocí známýho, kterej tam má 50 % cenu dolů Za kolik by jsi mi sehnal kvalitní gumy v rozměru 205/55 16 letní? Pirelli, Dunlop, GoodYear. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 pneu kupuju v barumu zásadně pomocí známýho, kterej tam má 50 % cenu dolů Za kolik by jsi mi sehnal kvalitní gumy v rozměru 205/55 16 letní? Pirelli, Dunlop, GoodYear. Díky Se ti zeptám...ale musíš tak měsíc počkat, protože jsou pracovně někde služebně ve francii nebotak něco. Co vím tak vždycky bral podle katalogu barumu a mělo by to bejt o min 30% jednou jsem měl i za polovic na zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 pneu kupuju v barumu zásadně pomocí známýho, kterej tam má 50 % cenu dolů Za kolik by jsi mi sehnal kvalitní gumy v rozměru 205/55 16 letní? Pirelli, Dunlop, GoodYear. Díky Dunlop 3000A 205/55 R16 91H za 2100,- nove vcetne dokladu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Trochu OT, ale nevíte někdo, jestli už jsou Barum Bravuris v rozměru 205 dvoudrážkové, nebo až od 215-225. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 pneu kupuju v barumu zásadně pomocí známýho, kterej tam má 50 % cenu dolů Za kolik by jsi mi sehnal kvalitní gumy v rozměru 205/55 16 letní? Pirelli, Dunlop, GoodYear. Díky Dunlop 3000A 205/55 R16 91H za 2100,- nove vcetne dokladu . A co Dunlop Sport 2000 nebo 2020? Kolik by byla cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 pneu kupuju v barumu zásadně pomocí známýho, kterej tam má 50 % cenu dolů Za kolik by jsi mi sehnal kvalitní gumy v rozměru 205/55 16 letní? Pirelli, Dunlop, GoodYear. Díky Dunlop 3000A 205/55 R16 91H za 2100,- nove vcetne dokladu . A co Dunlop Sport 2000 nebo 2020? Kolik by byla cena? cena je nekde uplne jinde .... nic zajimaveho .... za tuhle cenu umim jen tuhle ... bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ja bych pred tema gumama varoval - nemam sice vlastni zkusenost, cetl jsem jen nekolik testu techto pneu. Pneumatiky zn. Nankang byly hodnoceny vzdy jako absolutne nevyhovujici. Ono ani clovek nemusi jezdit kudlu, ale 100km/h jezdi bezne kazdej a kdyz jsem videl brzdnou drahu techto pneu na vode, naprosta katastrofa. Referencni auto byl Golf V, pneu melo rozmer 205/55R16. Nejlepsi pneu bzdily (na vode) nekde na hranici 46 m, prumer byl cca 48m a Nankang a dalsi asijsky gumy se blizily 56m. Kazdej at posoudi sam. Jen podotykam, ze rozdil tech 8m mezi prumerem a nejhorsim znamena pripadnou totalni devastaci auta, nehlede na zdravi osob vevnitr. Shrnuto a podtrzeno - gumy jsou to posledni, na cem bych setril... To něřeš, nemá to cenu. Je spousta takových, co si pořídí 17"-18"-19" kol a pak je jim líto vyhodit peníze za kvalitní penu a škudlí na tom, nebo na ně prostě nemají. Nikdy jsem to nepochopil a nepochopím, protože na gumách bych já osobně v životě nešetřil, ale někomu to holt nevysvětlíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 tyhle pneu mam pac jsem cestou na dovcu udelal dve pirrelky 205/40 R17 a nechtelo se me davat 7000 za nove tak jsem koupil 2* Nanakang ...jediny co me na nich sejri je ze jsou silene hlucny .. jinak spokojenost ... i na vode drzej ( k memu prekvapeni) No to mě nestraš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Libi se me jak je kazdej chytrej jak nesetri ... ale ono si to rozmyslis dat za 4ks 8 tis nebo 20 tis .. je pravda ze zdravi je jen jedno ale kazdej kdo si koupi ( levne pneu ) o tom vi a musi pocitat s tim ze to nema vlastnosti Michellinky a pod..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.