gdanx Vloženo 17. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 Chtel bych znat Vase nazory na zmenu podsviceni octy na bilou. Zvazuju ze bych hodil do bila kompletne vsechno i s ovladacima prvkama a cerveny nechal pouze rucicky. Ted mi ale spousta lidi rika ze je lepsi si to udelat ala audi styl, ovladace do cervena a budiky do bila, ze budiky pak vic vyniknou a ze cely bily podsviceni strasne stahuje oci .. ted mam klasickou zelenou, predtim jsem mel octu s cervnym a byl sem rad ze uz ji nemam .. tak nevim, porate nekdo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 No já plánuju spíš modrou ,červený ručičky a možná nechám bílý budíky,je fakt že ta bílá dosta tahá oči,máš podobnej efekt jak když proti tobě jede auto s rosvícenými světly. asi tak no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 Zatím jen rafičky, bíly diody ještě nepřisli. Rafičky svítily do růžova i když pod nimy byli červeny LED. Koupil jsem "červenou centrofixu" (15kč) a teď super červená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 Zatím jen rafičky, bíly diody ještě nepřisli.Rafičky svítily do růžova i když pod nimy byli červeny LED. Koupil jsem "červenou centrofixu" (15kč) a teď super červená. hezký,Vašíku jsi king Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 17. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 vasa: a jak to planujes dal?? hodis i ovladace do bila, nebo jen budiky, mam porad strasny dilema nechci aby me to za 6 hodin jizdy v noci oslepilo, ale zas cervena neni zrovna muj kamarad .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 17. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 borg: taky reseni, ale bila, modra, cervena uz je na me prilis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 Přidou LED tak budíky do bíla, podle toho jak to bude tahat oči tak ten zbytek, bud červená ala Audi a nebo bílá, se uvidí. Neboj budu fotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 17. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 hmm, tak to ja snad pockam az jak dopadnes .. tesim se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 borg: taky reseni, ale bila, modra, cervena uz je na me prilis já budu dělat asi buď to co jsem psal a nebo jen modrá a rafičky red,už sem to viděl i vyfocený a nevypadá to tak špatně,myslel sem že tři barvy se budou mlátit,ale v poho sakra štve mě že sem si tu fotku neuložil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Kluci ja mam kombinaci modre budiky a cerveny rucicky a cerveny ovladaci prvky je to supr, ale uz z vyroby jsou pouzity led se snizenou svitivosti. Ja pouzil smd s svitivosti 45mcd a stejne je to jeste zbytecne dost. Navrhl jsem tedy regulator kterej dokaze zeslabit jas az k nule tedy od tmy az po plnej svit a myslim ze na cestu napr do chorvatska se to dost hodi. Jakakoliv barva jina nez zelena driv nebo pozdej ma snahu unavovat oci (po delsi dobe jizdy vnoci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Maro, dej sem fotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Spdi jeste to nemam blejskly ale dam sem aspon tu pristrojovku a zitra nafotim vse ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Spidi jeste to nemam blejskly ale dam sem aspon tu pristrojovku a zitra nafotim vse ostatni No fidiš, že to de... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2005 Zítra bude rádio v bílo červený. Strašná práca.(oproti budíkám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2005 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekrato Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Vašo to rádio vypadá supr. Píšeš, že budíky byly oproti tomuhle brnkačka a tak by mě zajímalo jak si dostal ty bílý pod displej (asi se musí celej vypájet)? V palubce je k nim lepší přístup? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Displej se mi podařilo jemně odehnout. Problém byl velikost LED smd i kontaktů na ně. Na obr jsou LED z budíků a z rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekrato Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Jaký si použil typ těch bílých? Já jsem zkoušel PLCC2 a zdálo se mi, že svítí o dost víc než ty červený(1206). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 kluci kdo z vas je schopen mi to udelat kseftem to podsviceni cenu respektuji chci modre budiky cervene ovladace a rucicky. jsem kousek od Brna prijedu primo k vam.dejte vedet. dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Co je to kousek od Brna...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2005 no Vašíku seš taky šikulka od teď budu, když budu doporučovat kluky tak u nich bude poznámka Praha a k tobě budu psát Morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2005 Jaký si použil typ těch bílých? Já jsem zkoušel PLCC2 a zdálo se mi, že svítí o dost víc než ty červený(1206). Od GM elektronic LED SMD 1206 White 110 mcd/130 st, obědn. číslo 960 037 cena při 10 ks - 20,69kč www.gme.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2005 no taky o tom zacinam premyslet ale kombinace bude bila-cervena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 22. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2005 Spidi tak zhruba 20km blize slavkov. TAK JE NEKDO SCHOPEN MI TUHLE PARADU UDELAT ZA NEJAKY PENIZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.