Přejít na obsah

CzechJura

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem CzechJura

  1. Zdravím, počet USB by měl být uveden v PR číslech, což vyjet umím. Umístění už tam ale není.
  2. To bohužel nemůžu, na tohle nemám oprávnění.
  3. Ahoj, oživuji toto téma s nabídkou toho, po čem tu prahnete 😅 Jakožto člověk z autorizáku, vám můžu za nějakou symbolickou cenu (třeba 50kč na pivo) vyjet kompletní kartu vozu, která obsahuje všechny prvky výbavy, ale i data typu komu byl vůz vyroben (zákonitě to jsou firmy, překupníci atd..) z čehož se dá poznat kam bylo auto dodáno (země), kdy a v kolik hodin sjelo z linky atd.. Pro vás ale bude nejdůležitější seznam prvků výbavy včetně dekodovanych zkratek. Kdybyste měl někdo zájem, domluvíme se. Pokud tento příspěvek cokoliv porušuje, tak se omlouvám a smažu ho. 😅
  4. Ahoj, jelikož se v tom nevyznám, obracím se na vás. Motor se na volnoběh občas zatřese. Není to pravidelné ale poměrně časté. Dnes jsem se mrknul v diag na vstřiky a zajímá mě, v jaké jsou kondici, a zda můžu výše uvedený problém připisovat právě vstřikům. Během jízdy je vše OK.
  5. Ahoj, řeším problém s coming home a leaving home. Koukám u svého Sup 2 na byte 18 a nevím, zda není nastavení špatně. Jen se chci zeptat, co jsou oddělená DRL? Mám mlhovky s jednou žárovkou. Jaká pro mě platí varianta?
  6. Samozřejmě se sníženou svítivostí! Přijde ti, že to snad oslňuje? 😀 Kdo by chtěl vědomě jezdit s rozsvícenými mlhovkami… Chci - trvale zapnuté mlhovky s % svítivosti, aby se vyrovnaly klasickým zadním světlům JAKO NA FOTCE. No a aby se svítivost zvýšila na 100% manuálním zapnutím. Nechci nikoho oslňovat, kdybych chtěl, tak ty mlhovky zapnu manuálně a zbytek neřeším
  7. Ahoj, zde na fóru jsem nic nenašel, tak se přidám do vlákna. Existuje nějaký návod, jak trvale zapnout zadní mlhovky, aby svítily jako zadní světla? Viz foto? Zároveň je však potřeba správná funkčnost při manuálním zapnutí mlhovek (maximální svítivost).
  8. CzechJura

    Dálkový start

    Ahoj, sháním do Superb 2 (2009) automat dálkové startování motoru. Hledal jsem na netu, ale všude jsem našel pouze dálkové startování + alarm (většinou pandora), což nechci. Chci pouze dálkový start. Řešil někdo?
  9. Ahoj, buď neumím hledat, nebo jsem to prostě nenašel :) Chci se zeptat na vaše zkušenosti s úpravou SW na vašem 6 stupňovém DSG. Přesedlal jsem z Passata B5.5 1.9 96kw (115kw) na 2.0 TDI 103kw s automatem. Co se týče komfortu, odhlučnění auta atd. super, ale jinak jsem trochu nešťastný, co se DSG týče. Na křižovatkách odkud potřebuji vystřelit se to auto rozmýšlí, co po něm vlastně chci. Po 1-2 vteřinách si řekne "jo aha, on chce jet rychle", tak se to rozjede. Za mě je v tomhle případě akcelerace strašná. Při jízdě v klidu si ale nemůžu stěžovat. Další věc, co mi leze krkem je to "super" eko friendly podtáčení motoru. Když vím, že budu předjíždět, tak automaticky přepínám na manuál, podřadím a ve vhodnou chvíli na to šlápnu a řadím si sám, protože občas ty koně popohnat je běh na dlouhou trať.. Proto se ptám, jaké máte zkušenosti s úpravou převodovky, popřípadě chipem motoru na 125kw + kdo to dělal. Jsem připravený si za kvalitu připlatit. Nehledám Pepu z garáže. Díky :)
  10. Ahoj, po otevření odkazu mi to pise, ze slozka je prazdna, takze novou verzi nemohu stáhnout
  11. Lidičky jak dlouho se vám připojuje Carista k OBD2? Dobrých 5 minut čekám, než mi mobil vůbec moji ELM327 najde. Po dalších 5 minutách připojování mi to napsalo, ať si aktualizuju aplikaci (Ano, měl jsem já hlupák zapnutá data) - Vypl jsem, smazal data a znovu. Dalších 5 minut vyhledávání - našlo - HURÁ!. Kliknu a po dalších 5ti minutách co se aplikace pokoušela připojit (marně se točící klíček) jsem to vzdal a z té promrzlé plechové lednice. Je to normální? Nebo mám zase unikátní problém jenom já? :)
  12. Nedávno byla měměná za novou. Jsou to asi 2 měsíce.
  13. Ahoj, mam S2 před facelift rok 2009 a potýkám se s chybou, kdy mi ani po zapnutí funkce coming/leaving home tyto funkce nefungují. Nesvítí vůbec nic - zrcátka, SPZ, ani mlhovky, přičemž všechno funguje jak má. Zkusil jsem se na to mrknout přes appku Carista, ale i tam mi to hlásí, že funkce je zapnutá. Neví někdo, po čem jít?
  14. Tudíž pokud mám rok výroby 98, postih by mi hrozit neměl?
  15. Díky za radu, zítra to vyzkouším. Nenapadlo mě, že motor ovládající okno bude mít vliv na tolik věcí
  16. Zdravím, dnes jsem jsem vyndal celou nefunkční stanovacku včetně motůrku a přestala fungovat elektřina ve dveřích. Funguje pouze spodni basový reproduktor. Nefunguje ani central nebo osvětlení při otevření dveří. O podsvícení a funkčnosti tlačítek ani nemluvě. Nějaké rady prosím? Mám oktávku r.v. 1998 před faceliftem.
  17. Zdravím, rád bych vyměnil má stávající světla za bílá, ale nevím, jakou znacku vybrat, aby měly dobrou svítivost a životnost. Mohl by mi někdo poradit kvalitní bílé žárovky, které hned neodejdou? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...