Přejít na obsah

ghost7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    158
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ghost7

  1. ghost7

    Autobatéria

    Nabíječka CTEK 5.0 se po připojení sama zapne na poslední zvolený program a po pár vteřinách začne sama nabíjet, takže po výpadku elektřiny to bude v nabíjení pokračovat.
  2. To jsem si taky říkal, proč to na dílně nenapojili na zdroj a pak nezkoumali dál. No původní baterku jsem si nechal dát do kufru pro nějaké další využití. Baterku jsem v pátek nabil nabíječkou a nechal přes víkend odležet. Po víkendu jsem jí změřil a měla 12.8V. Pojal jsem podezření, že bude baterka ještě dobrá. Ještě jsem zajel k prodejci baterek na zátěžový test a ten mi potvrdil, že je baterka naprosto v pořádku a v dobré kondici. To mě hodně namíchlo, budu to ještě řešit se servisem. Tohle nejde jen tak přejít.
  3. Nejdříve mi servis oznámil, že mám podle testu vadnou baterku a bez její výměny nemůžou pokračovat. Cena baterky v autorizáku 6500,-. Cena dost vysoká, to jsem odmítl a koupil jsem novou Exide EK700 za 3000,- a tu jsem jim dovezl. Po půl dni mi řekli, že je vadná levá el. vzpěra, cena 9500,-. Po její výměně je vše OK.
  4. Po dvou dnech stání jsem přišel k autu a nešlo odemknout, bylo úplně mrtvé. Musel jsem použít nouzový klíč pro odemknutí dveří řidiče. Nefungovalo rádio, přístrojovka, vůbec nic. Baterka úplně vybitá. Přisuzuji to k problémům s 5. dveřmi. Baterku jsem dal na nabíječku a po asi 3 hodinách už šlo nastartovat. Otevírání kufru stále nejde. V pondělí se musím objednat do servisu. Pokračování příště...
  5. Elektrické 5. dveře mi dnes přestaly z ničeho nic fungovat. Otevřel jsem je a už nešly zavřít. Musel jsem je zavřít manuálně. El. zámek se na stisk otevře, ale nejdou motorky zdvihu. Kontroloval jsem vizuálně pojistky 42 a 50 a byly ok. Máte někdo nějaký tip?
  6. Já leju aditivum přímo do tankovací pistole a tu pak zasunu do hrdla nádrže a tankuju.
  7. Dneska jsem to taky řešil. Odinstaloval jsem z telefonu původní verzi a stáhnul a nainstaloval novou verzi 5.1 z APK Mirror. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-5-1-5006-release/ Vše funguje.
  8. Odinstaloval jsem Google aplikaci, která se tím dostane do původní tovární verze (odinstalovat úplně nejde). Potom jsem dal vymazat mezipaměť a vymazat data úložiště. Potom ještě u ní nastavil v Obchod play, aby se automaticky neaktualizovala.
  9. Zkuste vyresetovat v telefonu aplikaci Google, mě to pomohlo. Hlavně si pak nezapínejte Google asistent, ten je jen v angličtině.
  10. Po připojení telefonu s AA se mi vždycky vypne zvuk autorádia. Musím pak přepnout zpět na rádio a znovu na rozhraní AA. Mám verzi AA 4.9.59, která je snad aktuální. Nevíte někdo nějaký fígl, aby se to nedělo?
  11. V nové verzi mi trochu schází zobrazení počasí, co bylo ve staré verzi na centrální obrazovce. Nebo jsem na to zatím nepřišel, kde to je.
  12. Auto lock trunk by melo byt tohle: zamkne kufr po rozjezdu, kdyz budes stat na semaforu, nikdo ti ho neotevre. Zamek kufru se odemkne az po otevreni dveri ridice nebo spolujezdce.
  13. Co je v tom TPI by mě zajímalo. Podle toho co píše jak.cz, můžu asi čekat, že se problémy za nějaký čas vrátí. Kdyby měl k TPI někdo přístup, dejte ho sem prosím.
  14. Přesně nevím. Něco promazávali a seřizovali na rámu střechy. Dělali mi to v Auto Štěpánek na Praze 10.
  15. Vrzala mi panorama při krutu karoserie, třeba když jsem jel přes dlažbu. Dělalo mi to i při ohřátí interiéru, ale jen když byla zavřená. Pokud jsem jí vyklopil nebo otevřel, byl klid. Skřípání se ozývalo z míst nad hlavou řidiče. Měl jsem to na 2x v servisu a podruhé se jim to povedlo ve spolupráci se ŠA odstranit.
  16. Kalibrace mě nepomohla, ale díky za ten postup. Přes Carista diagnostiku mi to hlásí asi 4 chybové kódy sedačky, které nejdou smazat. Tak budu muset znovu do servisu.
  17. Jak se ta kalibrace dělá? Zkusil bych to.
  18. Měl jsem stejný problém asi před měsícem. V servisu to odstranili aktualizací nějaké jednotky. Dnes to znovu nejde, ach jo... A to jsem sedačkou od té opravy skoro nehýbal. Kde je chyba, fakt netuším.
  19. Všiml jsem si, že při sklápění levého zrcátka mi při zaklopení narazí na lištu dveří. Pravé je ok a má po sklopení mezeru asi 4 mm. Jak to máte vy? Půjde to seřídit? VID_20190104_090953.mp4
×
×
  • Vytvořit nový...