Přejít na obsah

kornout

Uživatel
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kornout

  1. Hosi, tak zasadni je, ze do tech kompozitovejch lehcich nadrzi se vejde mene plynu, nez do puvodnich ocelovych. Proto to neni o tolik vic. Ta treti nadrz ocelova bude zrejme mensi kvuli benzinove nadrzi. S tou vahou vzadu to taky nebude tak slavny, preci jen jedna ocelova bude. Roli hraje posunuti vahy dopredu, tudiz nebude potreba tolik tlumit previs karoserie, coz jim usetri prachy za multilink.
  2. Jedu taky už v pátek. Tímto zároveň zvu na pokec do našeho stanu CHIPFORUM.CZ a na čumendu na sprinty, máme new TDI auto (modrý GIV) a v podstatě Mimoň bude premiéra, tak držte palce, ať se něco neposere a v Mimoni čau. PS: když bude počasí, bude i bazén
  3. Výsledky kvalifikace http://www.dragcup.com/uploaded/dragcup-ho...kvalifikace.pdf Výsledky semifinále a finále http://www.dragcup.com/uploaded/dragcup-ho...ice_celkove.pdf
  4. Tak dnes proběhal první ze seriálu akcí DRAG CUP Nové startovní podnínky, tj. startování na semafor, tudíž reakce řidiče se stává podstatnou. Foto z kategorie Diesel.
  5. nebo, ale při objednávání si nezapoměň nakonfigurovat kufr, aby se v tom dalo spát Jedna fotka, bylo to o prsa
  6. Tak výsledky sprintů dieslů do 2500 + speciálů diesel: 1 DP zlatka 2 DP polo 3 Chf pjin 4 Ozzy kuba leon 5 Chf mvole 6 Chf kornout 7 Chf toby 8 Šmehlík mirosla Golf 9 Dlouhý david Ibiza 10 Chf Fafa
  7. njn, hold keramika, prodej Octu a můžeš si to koupit (myslím ty brzdy) Tady na ochutnávku, akorát kola r20
  8. Sraz celkem ušel, cestu tam radši pominu, utrpení, pak to šlo. Povedl se mi dokonce i start při druhé jízdě, tak jsem zvědav na výsledky. Nemáte někdo foto výsledků???
  9. JJ, na VW clubu je prodává ZVÍŘÁTKO. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=98230
  10. V případě vadné váhy vzduchu auto do nouzového režimu NEPADÁ. VAGem váhu vzduchu nepozná každý, musíš vědět co a jak, nikde to žádnou chybu nenapíše. Musí se to diagnostikovat v bloku hodnot.
  11. Praha 6l max??????? Tak to bych chtěl vidět, když 20km jedeš hodinu a do toho se tak 50x rozjíždíš na 1st. Kdyby si napsal kombinovaná, sem tam přes prahu, tak to beru, ale po Praze nemáš šanci, si to zpočítej, kolik je okamžitá na 1, 2 a 3st s lehounkým plynem.
  12. Tak neviděl jsem, že by se trysky BOSCH podělaly, fungujou uplně stejně. Mrkni na Chipforum.cz, tam s nima jezdí víc lidí a NO problem.
  13. kornout

    Alu kola

    Tak moje, schválně kdo pozná co je to zač ? lepší foto nemám Foto na autě zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58183
  14. Napíchni to vag a uvidíš co ti napíše, pak to sem hoď a uvidí se co dál, takhle toho může být víc a řešit to metodou pokus omyl je blbost.
  15. TDI má turbo úúúúplně jiný.
  16. Super téma, klobouk dolů Je postřeh, s tou N1kou bych vydržel, během příštího roku bude možné DPH odečíst i z obyč. auta a nemusí být N1, takže kdo hodláte do podnikání něco pořídit, vyčkejte spolu se mnou Halvně aby bylo za co to auto koupit (krize).
  17. To nemyslíš vážně že ne, beru to jako srandu. Basy to nemá žádný, ale vůbec, vejšky jsou víc výrazné, než u obyč repro, poněvadž nejspíš ty repro v ORS maj nižší citlivost, ale výškové repro jsou totožné. Já nevím, když se to dá víc nahlas tak mě z toho akorát bolí hlava. Sedni si do obyč GIV, to hraje tak normálně, všichni víme proč.
  18. No tak co jsem viděl já, tak stejný nebyly, na mřížkách bylo napsáno Škoda sound a podle vzhledu to jsou český TVM repro a oproti sériovejm jsou podstatně lepší konstrukce. Hrajou skoro stejně jen maj větší zatížitelnost, resp. stejně v sériovém nastrojení dveří, pokud by se vytlumily, tak by 100% hrály podstatně lépe.
  19. Naftová převodovka má těžší stálej převod, třeba ta co mám v autě já jede na 6st. při 3000ot 180km/h dle tacho, tak si vem, co by na to řekl benzín, to by to auto začalo tahat až tak ve 200km/h a na to zase nemáš krouťák. To by jsi musel mít tak 300PS a pořádnej krouťák tak 300Nm min. a stejně si myslím, že ty spodní kvalty by byly na 2 věci, nějaký popojíždění by bylo děs a utrpení.
  20. Taky bych měl jeden dotaz, v autě mám Becker Indianapolis 7950, jde připojit k tomuto autorádiu I-POD, resp. I-Phone?
  21. kornout

    RS-ka

    Co ta sada vyšla? Má totiž taky to samé dilema, s tím, že RS podvozek mám doma, plánuju dát RS nápravy, kvůli stabilizátorům, ale dávat přední pružiny co jsou z benzína na diesel, nevím, přeci jen ta nafta je těžší.
  22. Osobně bych voloi naftu a počkal bych si na CR, převodvka je OK, to DSG maká nádherně, manuál už bych do rodinýho auta nechtěl. Škoda že použily platformu z Passata a tudíž tam nepůjde 3.0TDI, protože právě tento motor budu asi chtít ve svém new autí, takže Škodovka má smůlu, A6 to nejspíš bude.
  23. kornout

    Sraz superbů

    JJ,srazík good, hlavně ta prohlídka byla zajímavá, akorát TO pod tou plachtou mohly ukázat
×
×
  • Vytvořit nový...