Přejít na obsah

liqid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil liqid

  1. Přesně tak, jezdím hlavně dálnici, tam kamínky jen lítají, sklo měním snad každý rok :D Jinak doporučuji, pokud by někdo taky šel na lakování kapoty, si zkontrolovat při předávání slícování. Mně jí usadili křivě, tak jsem ji nechal ještě srovnat.

  2. Ano, od novoty. Dal jsem to do servisu a uznali mi to na záruku, prý se tato závada občas objeví u základní bílé a modré. Při prohlídce našli podobné poškození i na střeše. Kapota a střecha tedy přelakována v rámci 5 leté garance.

  3. V 26. 3. 2019 na 9:17, ronskispeed napsal:

    Isiel som v lavom jazdnom pruhu, pravy bol plny... potreboval sa strcit pred auto v parvom a odobocit doprava. Tak som mu dupol na krk, predbehol auto v parvom pruhu a nasledne zacal brzdit aj s odbocovacim manevrom. Akoze stupam na brzdu a auto ledva brzdilo. Dalsie brzdenie uz v poriadku. Toto sa mi par krat uz stalo. Robi to aj vam?

     

    Tohle mi dělalo auto na mokru, když jsem neměl puštěné stěrače. Někdo tu psal, že vysoušení funguje pouze když jsou zapnuté stěrače a je to pravda, už jsem to otestoval v praxi. Nejvtipnější na tom je, že když jsem to hlásil v servisu, tak na mě koukali jak na idiota, že prý něco takové ještě neslyšeli...

  4. V 30. 4. 2019 na 12:19, alfik21 napsal:

    Ve čtvrtek mám domluvenou prohlídku v autorizáku, tak budu referovat... Osobně si myslím, že jde o špatné lícování nějakého dílu, nějakou malou vůli...

     

    Jak to dopadlo?

  5. Jen taková zajímavost, včera jsem na dálnici mezi MB a PHA potkal FIII na převozkách a místo kulatého loga na zadku, měla pouze písmenka ve stylu Scala. Rozhodně to nebyl nějaký domácí bastl, spíš to vypadá jako lehký facelift :) foto bohužel nemám, míjel jsem ji v zúžení a spěchal do rachoty.

  6.  

    před 19 hodinami, ski1961 napsal:

    @liqid  no to je tedy fakt slušnej mordor..předtím už si platil 7.130,- a ted další 2.000,- tedy za prohlídku v 60K cena přes 9.000,- to jsem fakt ještě neviděl..většinou tak o třetinu méně :-)

     

    jinak jsi si jistý, že za svíčky byla práce skoro polovina ? to se mi nějak nezdá..4 svíčky vycházejí cca 1600-1700,- a zbytek bych viděl tu práci..

     

    Já mám účtovány tři svíčky. Jedná se o litrové TSI.

  7. Nedávno jsem byl u AD, servis v 60 000 km, tentokrát to bylo za 7130 Kč. Nejvíc mě pobavilo, že mi účtují 122 Kč/l za vodu do ostřikovačů, když v kufru byl s ní kanystr. Prostě ukázkový proklientský přístup. A naštvalo mě, že neměli svíčky na výměnu, prej že je to novej motor, ani prý žádný AD v okolí nemá...ať se stavím za dva týdny.

     

    20190314_122646.thumb.jpg.12c3514ec4cfab786604b00b3b047915.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...