Přejít na obsah

Fanouš Ch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fanouš Ch

  1. No, můžeš zkusit ještě tohle, ale jak jsem psal. Potřebuješ kameru 5Q0
  2. Tohle nestačí, je toho potřeba ještě nastavit mraky v přizpůsobení.... Zkusim to dát nejak dohromady a pošlu.
  3. Nic takového jsem tam nikdy neviděl. Maximálně na S2, to jo.
  4. Co třeba napínací kladka. Po zahřátí se zvětší vůle.
  5. Olejové čerpadlo to dělá, když je motor studený. A právě po zahřátí to přestane. Jak na mém S3 2.0tdi, známého na S3 1.6tdi i na švárovo Oktávce 2.0tdi.
  6. Tak s timhle problem nemám. Mám na pozadí Waze a když mi hraje online radio, tak mi do toho hlásí situaci na vozovce, co řidiči nahlasili 🤷
  7. Krásně ji nahrejes fénem a nahneš jak na pinďoura.
  8. Tak to nemáš zapnutý. Je to opravdu znát. 9/2018 Style
  9. Sám jsem si to nakodoval a je to super. Žádný placebo efekt. Je to opravdu dost znát.
  10. Co se týká toho jakoby šustění/tření od rozvodů a po zahřátí je ticho. Tak to dělá olejové čerpadlo. Je to jeho vlastnost. Někomu to dělá, nekomu ne. Nekomu až kolem 200tis/km nekomu při 50tis/km.
  11. Já jsem si ho v Passatu B8 polepil karbonovou folii i s rameckem kolem radia. Vypadalo to dobře.
  12. Zdravim. Já mam tuhle, je to teda z jineho těsta a žádný problém nemám. Autosedačka Britax Dualfix M a size. Ta operka je polohovatelna. Což Vy nemate vůbec tu opěrku a to bude asi ten problém. Vaše sedacka je opěrná o opěradlo auta sedákem autosedačky. Moje je jak přibita, ani se nehne.
  13. Ahoj, mam to same co ty,jen DSG. Tak ze, prvni odkaz, je termostat na DSG prevodovku(uz jsem menil) ten druhy odkaz to take neni. Potrebujes termostat s celym tim plastovim telem. Ten hříbek, nejde samostatne vymenit, je tam (zalisovanej). Take uz jsem menil a mechanik rikal, ze uz to nikdy nechce menit, ze prej musel odstrojit (celej) predek, aby se dostal na vsechny ty hadice co tam vedou...
  14. Jeste bych se s Vami chtel podelit o zkusenost se servisem Skoda Auto... A chipem meho Supa. Auto mi za studena dost skubalo. Nechal jsem jim tam auto do druheho dne, aby nejlepe rano projeli auto a zjistili pricinu... Samozrejme jsem nahlasil, ze mam chip a tudiz si nepreji prehrat software kvuli ojebavani emisi.Podepsal jsem prohlaseni a odesel. Druhy den odpoledne si jdu pro auto a bylo mi receno, ze technik(mechanik) auto projel, skubalo, ale ze neobjevil zadnou zavadu, tudiz je to zpusobene tim Chipem. (chip mam temer tri roky a servis jsem navstivil letos na jare) tak jsem volal na chiptunning a tam mi rekli, ze se stim jeste nesetkali, aby se to podelalo po takove dobe. Co ted? Dal jsem auto k jednomu mechanikovi (na doporuceni) ten mi vymenil vstriky a bylo po skubani. Tak ze do Skodovky, jezdim uz jen na vymenu oleje v DSG!
  15. Ano, to dava smysl. Ale jak pise kolega ''při běžné prohlídce''
  16. To ja ale prece vim,umim cist..... Beru STK s prirovnanim k servisu,proste jsem chtel jen napsat,ze jsem byl kontrolovanej uz podle novych pravidel,vcetne napojeni na diagnostiku (na mereni emisi) je to zapsane v protokolu o mereni,vcetne vypisu z diagnostiky a nikdo na nic neprisel. Tak jak na to muzou prijit v servise??????? Tak ze jak jsem psal vise..... Ví uplny prd.... Edit: nemuze se rozepsat o necem co nevi. Je to proste jen jeho domenka.Uz to pochop :)
  17. Nezlobse na me, ale vis prd :D Piseme ti tady, ze jsme prosli STK, ale ty vis, jak to je :D
  18. Tak to by me zajimalo jak. Mam chip temer tri roky. Na STK jsem byl pred 14 dny, samozrejme legalne jako vzdy a jak jinak, nez ze jsem porosel.
  19. Ted uz budu mit v listopadu tri roky.
  20. Zdravim, mam superb2 r.v.2011 a zapojil jsem si led pasky blinkru. Problem je ten, ze kdyz mam motor vypnuty, tak krasne blikaji, ale jakmile nastartuju, tak prava strana blikne jen jednou. Kdyz vyndam zarovku(z praveho blinkru) pasek normalne blika. Jako by tam slo malo proudu, nebo relatko pousti moc kratkej signal tim padem blikne jen jednou, nebo nevim a nebo je problem v kolisani proudu pri nastartovani. Zapojil jsem obe strany stejne, minus na baterku a plus na svorkovnici (fialovocerny drat) od svetel. Nevite nekdo prosim, jak to vyresit? Jestli by to bylo kolisanim napeti, existuje neco, cim ho ustalit? Diky vsem, za odpoved.
  21. Zdravim, chci se zeptat ohledne regenerace. 103kw chip na 125kw 2.0Tdi 16V CR DSG CFFB. Regeneruji cca kolem 400km ale docela se za mnou kouri, klidne 20km. Kour mi prijde takovej sedej. Je to normalni? Diky tomu vlastne poznam (pri jizde) ze regeneruju. Uz jsem po vymene vstriku, EGR ventilu, cisteni sani (hroznej sajrajt) i klapky atd. Cidlo diferencniho tlaku jsem melil cca pred dvouma rokama. Z 90% jezdim po Nemeckych dalnicich.
  22. Mam take CFFB, ale matne si vzpominam, ze jsem to delal u pantaty pred garazi a ta je trosku dokopce. Maximalne co jsem mohl udelat bylo, ze jsem je ohnul nahoru a nekde zaklinil, ale vim jiste, ze jsem nemel zadne svorky. Jeste si myslim, ze jsem snad vyndaval i baterku, abych se tam lip dostal.
×
×
  • Vytvořit nový...