Přejít na obsah

F16

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil F16

  1. Nevím, jestli to tady už někdo nepsal (nehledal jsem), ale u mého Kodiaqa (MR 2019) lze Kessy deaktivovat tímto postupem - zamknout dálkovým ovladačem, následně se dotknout kliky (bod pro zamykání) a opět stisknout zamčení na dálkovém ovladači. Pak již auto vezmutím za kliku nebo virtuálním pedálem otevřít nejde, pouze dálkovým ovladačem.

    • Pozitivní 2
  2. Plachtění se deaktivuje, pokud se přibrzdí nebo přidá plyn, tak v tom nevidím žádný problém ......

  3. Špatně nic určitě není, plachtí to i v režimu "Normal" ale jen za určitých podmínek, nevyřazujete vždy, jako u režimu "Eco".

  4. Zdravím,

    začátkem ledna budu mít Škodu Kodiaq ve výbavě STYLE, jedná se o skladový vůz, ve kterém není Phone box (bezdrátové dobíjení telefonu a zesílení signálu). Koukal jsem na netu, že jednotka bezdrátového dobíjení se dá sehnat včetně rámečku ("popelníku"). Nemá někdo zkušenost, zda v této výbavě lze Phone box jednoduše doplnit ? Nevím, zda u této výbavy je příslušná kabeláž již předpřipravená ....... pokud by nebyla, jak je náročné doplnit i tuto kabeláž ?

     

    Předem děkuji za případné reakce.

     

    V.V.

  5. Zdravím,

    včera manželka vyrazila s Fabií (1.4 16V) na cesty a nedojela do cíle :-( byla vypálená pojistka zapalování (pozice 52). Po její výměně došlo opět k jejímu vypálení. Dnes, kdy byl motor studený jsem zkusil pojistku opět vyměnit a motor naskočil, ale jakoby na 3 válce a po vytočení motoru do otáček došlo opět k vypálení pojistky zapalování. poradíte, co by to mohlo způsobovat ?

    Předem děkuji.

  6. V programu RNS510poi mi to hlasí při přidávání poi : Cannot open File H:/tpd/nscWeu_eu_ 20090714/LSD_EXTENSION.LSD. Systém nemůže nalézt uvedený soubor.

    z local save překopíruji adresáře ze soubory a i LSC_Extension_templ.LSC

    a teď si nejsem jist, když takto upravenou mapu znova načtu do RNS510POI tak tam ty body nevidím ...je to vůbec vidět v programu, nebo až když to vypálím tak v navigaci....

    Tak ten soubor LSC_Extension_templ.LSC není v mapách, ale v samotném adresáři programu POI inspector .....

  7. Zdravím, měl bych dotaz na výměnu žárovek: v zadních světlech jsem vyměnil oranžové žárovky směrových světel za LED žárovky a vše OK. Pokud vyměním tuto žárovku v hlavním světlometu za LED žárovku, tak vůbec nevítí (ostatní svítí - blikají, včetně těch zadních). Řešil někdo z Vás tento problém ? Předem děkuji za reakce. V.V.

×
×
  • Vytvořit nový...