Přejít na obsah

Davča

Uživatel
  • Počet příspěvků

    150
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Davča

  1. Zdravím Vás, někdo z okolí Ostravy,popř. MS kraj kdo mění těsnění za solidní peníze? Luďa je trochu z ruky. Díky za info.

     

    Jinak můj problém je následující.Při jízdě mi po cca 5 min vyskočí teplota do červených,drží se chvíli (cca 30 sec) a poté spadne na normál,po cca dalších 5 min stoupne opět do červených a někdy tam je déle a někdy opět spadne.Ztrácí se mi voda z chladiče a to dosti.Termostat je měněný cca před 14-ti dny.Na víčku je celkem silná bílá emulze.Co se týče topení do auta tak ze začátku topí,jakmile začne vyskakovat teplota,jde pouze studený vzduch,jakmile spadne jde do auta zase teplo.Když se začne teplota v chladiči zvyšovat,začne odcházet tlak z nádobky na chl. kapalinu,začne to profukovat.Jinak hadice od chladiče je natlakována,že nejde zmáčknout.Budu rád za jakoukoliv radu,nejlépe servis.

  2. Kde se dají sehnat hadičky k podtlakům? Mám pocit,že mi to utíká skrz ně,ale i tak by zasloužily vyměnit,jelikož vypadají hrozně. Jsou to ony?

    Hadice 3,5x2 nebo 7,3x3,5 a spona manžety?

  3. Zdravím Vás,mám také problém zřejmě s turbem.Při startu vyjde z výfuku černý kouř.Při jízdě a otáčkách od cca 1800 do 2500 mi auto při přidaném plynu chvíli zrychluje,poté se jakoby odmlčí a poté zase zrychluje,pak zase povolí atd...Při sešlápnutí plynu mi piští auto víc než je zdrávo.Auto nechce jet víc než 110 na rovince.EGR ventil klepe,jak o život.Stoupla i spotřeba.Máte nějaký tip,čím by to mohlo být?

  4. Bylo mi zablokováno téma.Hledá se někdo z MS kraje kdo zvládá vyměnit rozvody na O1,které jsem dostal od manželky.Díky za jakoukoliv informaci.

  5. Zdravím Vás,sháním nějakého dobrého a zkušeného mechanika,který zvládne vyměnit rozvody.Problém je,že jsem je dostal na narozeniny a žena pozapoměla,že to není výměna brzd,oleje atd..Nejlépe z MS kraje,nevíte někdo o někom.Díky za případný kontakt,Smuťa.

  6. Zeptám se ,zda nevíš o někom,kdo by mi vyměnil rozvody.Žena mi je dala k narozeninám a od té doby mi leží ve skříni,zapoměla,že je třeba je namontovat a já nejsem zrovna odborník na takovéto opravy.Nevíte o někom,kdo by to zvládl.Nejlépe z MS kraje,díky za info,Smuťa.

  7. Zdravím Tě,zrovna dneska jsem demontoval mech. ovl. stěračů,jelikož mi to zarezlo a nejelo.Celé jsem to rozebral,vybrousil,vyčistil a promazal,poté nasadil zpět a 100%.Mám nějaké foto táhla v základním poloze,jelikož dnes jsem v práci a končím ráno,pak jedu do Brna na otočku,tak Ti tady mohu hodil ty fotky nejdříve zítra večer.Dej echo,zda je chceš,zatím ahoj Davča.

  8. Koukám,že v tom nejsem sám,ale chytly se mi kromě blatníků i 5-té dveře a levé přední + prahy.Přemýšlím,zda to nechat opravit popřípadě auto prodat nějakému kutilovi,ale auto prodává kastle,takže za ni zřejmě moc nedostanu.Uvidím.

  9. tento týden jsem dal na předek Bilsteiny B4 a nové origo pružiny pro TDi a je to sakra znát, kapku to ztuhlo, ale řízení a ovládání je takové ostřejší a přesnější, hlavně při rychlejší jízdě no paráda, nechápu proč jsem to tak neměl už dříve :palec2:

    ps: vzadu jsem Bilsteiny B4 už měl, na předku jsem měl origo škoda tak jsem to sjednotil...a doporučuji!

    Na kolik Tě vyšly tlumiče s pružinami?

  10. je na to potřeba nějaký spešl klíč ? + jak postupovat abych to nezavzdušnil ???

    Zdravím Tě,jak jsi vyřešil výměnu oleje,popř. i filtru?

    A nebo je zde někdo kdo by mi pomohl vyměnit obě věci za nějakou cenu z okolí Ostravy?Díky Davča.

  11. Zdravím Vás,odešla mi dálka.Při rozebírání klíčku jsem zjistil,že je uvolněná malá součástka,pokusil jsem se to dát opravit,ale nefungoval.Zůstal mi klíč s imobiliserem a potřeboval bych poradit co teď.Chci opět dálku.Jak to udělat s imobiliserem.Mám jen jeden klíč a jeden imo a chtěl bych dva klíče s imo.Chtěl bych buď dálkové ovl. s vystřelovacím klíčem a nebo autoalarm buď Sentinel 1100 nebo Magicar M4000.Poradíte mi jak vyřešit problém s chybějícím imo.Díky za radu,nejsem technický typ :prc: ,tak pokud možno polopatě,Díky. :palec2:

  12. Tak jsem dnes vyrazil se mrknout na Mošnov.Plocha kde se stávalo je již oplocená a střeží ji brána.Ptal jsem se obsluhy u motokár a ten mi řekl,že je to otevřené,pokud tam je někdo v práci.Byl jsem tam v 17:10 v neděli a podle fotek je vidět,že brána je odemklá,ale bylo mi řečeno,že se bude zamykat během půl hodiny.Jinak žádný zákaz.Zbytek uvidíte na fotkách,které přikládám.

    post-13939-1218383832_thumb.jpg

    post-13939-1218383846_thumb.jpg

    post-13939-1218383859_thumb.jpg

    post-13939-1218383870_thumb.jpg

    post-13939-1218383884_thumb.jpg

    post-13939-1218383898_thumb.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...