Přejít na obsah

Inhibit

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Inhibit

  1. Jelikož se mi nedaří na vw klubech a golf klubech najít vubec sekci autohifi, tak se zeptám tady mezi svýma, snad se tu najde někdo kdo tomu rozumí. Stejně je to podobný. Mám dát jedný známý do Golfa IV kombi nějaký repra do zadních dveří, z výroby tam žádný nebyly tak se ptám jestli tam bude aspoň přivedená kabeláž? A jestli ne tak odkud a kama ji vést? A taky na co ty repra přichytit, mají golfíci taky nějakou plastovou podložku jako mají octavie? Předpokládám že tam asi vubec nic nebude. Díky za odpovědi.
  2. Inhibit

    BE AWARE

    MJauto bych na black list rozhodně nedával, i já u nich už objednával a nebyl sebemenší problem. Snad pokud už nechceš s MJauto mít nic společného, můžu z vlastní zkušenosti doporučit uživatele tohoto fora Sebo
  3. Mě se parádně řídí při setech Armina van Buurena je to hodně dobrej trance
  4. A jak se ty dva dráty poznaj? Nějaký konkrétní barvy? Vždyť je tam káblů úplná spousta. Kamarád má totiž taky takovej problém.
  5. Včera jsem na netu náhodou narazil na mbank.cz, to by stálo za úvahu ne? Žádné poplatky si nevybíraj.
  6. Za 11 měsíců zatím 28000km
  7. Proč se mění dvouhmota za jednohmotu? V čem je lepší?
  8. Inhibit

    Jaký olej

    Já bych se chtěl jen zeptat na olej 0w3O, známej automechanik mi ho doporučil a tak jsem ho tam nalil ale popravdě moc dobrej pocit z toho nemám! Je to 1.9TDi 66Kw 3\2001 a ten olej je castro long life III, co na to říkáte vy zkušení?
  9. Tak se taky podělím o svou zkušenost. Mám kotouče Zimmerman vrtané a desky Ferodo Premium, najeto s nima 19tis km a brzdily prostě luxusně jezdím denně 100km a více. I poslední den co jsem s autem jel tak brzdili velice dobře, žádné vibrace do pedálu a volantu. Jenomže 14dní jsem marodil a tudíž vubec nejezdil a co se nestane po těch čtrnácti dnech. Kotouče totálně zarezlé! vibrace jsem cítil už při vyjíždění z garáže. No najel sem už 300km a volant i pedál příšerně vibrují vlastně celé auto při brždění hrozně vibruje a ty kotouče jsou pořád místy zrezlé. Co se teda stalo? Zkřivily se ty kotouče protože 14 dní nejely? Vubec mě to hlava nebere, mám chuť celé auto shodit do zmole. Máte někdo pro to rozumné vysvětlení?
  10. Já mám variantu č. 2, najeto skoro 20000Km a brzdí to naprosto skvěle a zatím se nic nevlní a nic nekope, z vlastní zkušenosti můžu jen doporučit.
  11. A má Octavia 1.9 TDI elektrické dohrievanie motoru?
  12. Kamoš když jede se studeným motorem tak mu svítí strašně slabě světla, až když se motor zahřeje tak světla začnou svítit tak jak maj. Co to může být za problém? Alternátor i baterie jsou proměřeny a jsou v pořádku. Měl jste někdo takový problém?
  13. Nevíte někdo o nějakých kvalitnějších výškáčích, který se vlezou do těch trojúhelníků? a jestli jo tak kde je sehnat. Díky
  14. Tecsound taky mají na www.el-diablo.cz
  15. Ja sem to tlumil Tecsoundem 2mm s Alu folií, zkus to tu prohledat, já už dávno zakládal zrovna téma o vytlumení.
  16. Ahoj páni, kamarád se chystá ozvučovat octavku a chce všechno komplet od MACaudio a to přesně toto: přední repro MAC Olympic gold 160/260W, zadní ovály 6x9 200/300W, zesilovač MAC Maximus 4.80 4x55/2x150W RMS, MAC Maximus 2.150 2x140/1x400W RMS, a ještě nějaký SW 250w RMS. Ptal se mě jak by bylo nejvhodnější to pozapojovat, jestli přední repro a SW na jeden zesík a zadní na druhej zesík atd. prostě různý kombinace ale já nevím co by bylo nejvhodnější při těchto výkonech. Tak bych uvítal rady vás zkušených co vlastně s tím. Dík za odpovědi.
  17. Inhibit

    Kdo co dělá

    Taky sem teda napíšu co dělám. Prucuji v Brně ve firmě která se zabývá vývojem a výrobou elektronových mikroskopů. Moje činnost je konkrétně montáž a elektrické propojení mikroskopů. Je mi ale jasné, že ode mě asi žádné služby potřebovat nebudete. Přesto kdyby to někoho zajímalo tak mrkněte na www.tescan.cz
  18. Inhibit

    Odkud jste..

    Tož kósek od Hodonína, ze Ždánic!
  19. Mě to taky píská ale jen když to stojí celou noc venku a je tak nějak víc vlhko, ale zvuk je to strašně nepříjemný! Stačí párkrát zabrzdit a je klid. Takže to zatím víc neřeším.
  20. nenabil! Takže sem ho tím zničil? remote nemá
  21. Nazdar páni. v oktě mám zapojenej zesilovač MacAudio 4kanál, hrálo to velmi slušně a bez jakéhokoliv rušení, o víkendu sem tam přidal 2kanál, kapacitor a SW a teď je to rušený jako kráva. Kapacitor a ten dvoukanál jsou kostřený pod sedačkou jak je uchycený bezp. pás, zkoušel sem to kostřit i jinde ale rušení bylo pořád, a kapacitoru vubec nesvítí diody ani display. Jak poznám jestli je funkční? Nenašel by se tu někdo z vás zkušených kdo by to hodil do kupy? (Brno, Vyškov, Hodonín)
  22. Co takhle koupit 3díl výfuku a vykoupat ho v zinku? Je to vubec možný? nebo je to hovadina?
  23. Zajímalo by mě jestli ste někdo řešil rezonování SPZ , vubec netuším co sní! Poraďte někdo, díky
  24. 97Dnes sem přišel k autu a co nevidím, prasklé čelní sklo! Obrovsky mě to nasralo. Nevíte kolik stojí nové? Octavia r.v. 97 Dá se jezdit i s tím prasklým když mi to nebrání ve výhledu? Co na to policajti kdyby mě náhodou stavěli?
×
×
  • Vytvořit nový...