Přejít na obsah

sugy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sugy

  1. sugy

    Kessy a Citigo

    Ahoj,jak to dopadlo?
  2. Ahoj, je stále možné sehnat přes tebe nějaké věci na Citigo? Děkuji

  3. Pánové nevíte, zda se dá dokódovat hlasové ovládání pro rádio Bolero, když mám handsfree a multifunkční volant s telefonem? Děkuji.
  4. Pokud použiješ sedačky z FII před faceliftem, tak tam sednou bez problémů. Okraje jsou měkké a uhnou. Neboj, je to ověřené a je jedno, jestli krátká, nebo combi. Ale FII FL má jiné rámy zadních opěr a bez úprav to nepasuje. A i tak to potom drnčí.
  5. No třeba ta moje 1.4 16V ty držáky taky neměla. Nakonec jsem měnil celou nápravu.
  6. Hoši můžete sem prosím hodit nějaký kontakt, kde to koupit? Díky.
  7. Já bych se také rád přidal. Jak jste to tedy na konec vykoumali? Všichni za jednoho, každý sám za sebe?
  8. sugy

    Yeti

    Těmi retušemi si nejsem jist. Díly tvarově odpovídají skutečnosti a pochybuji, že by to fotograf správně vyretušoval. Pokud neviděl odmaskované auto. Jinak nevím, jestli jste si všimli, ale má otevřené velké střešní okno. Což asi odpovídá tomu dělenému a otvíracímu Glasdachu. Něco podobného jako má Tiguan.
  9. sugy

    Couvačky 2x

    Díky za odpověď. Principielně jsem to pochopil. Ale chtěl jsem vědět, jak jsi tam nacpal tu druhou žárovku. Hele jestli jsi boleslavák, tak bych se na to rád podíval v reálu. Pokud by ti to nevadilo. Díky Honza
  10. sugy

    Couvačky 2x

    Ahoj, mohl bys k tomu prosím udělat nějakou fotku, nebo obrázek jak jsi to namontoval? Moc jsem to nepochopil . A kolik tě prosím stálo to zadní světlo? Díky.
  11. Tak jak fachá ta navigace? Všechno bez problémů? Nebo je tam nějaký zádrhel? A jak je to vlastně s aktualizací map? Dají se sehnat?
  12. Ahoj, prosím tě máš k tomu připojený ovladač na rádio, co se dává do Roomstera? A jak to spolupracuje s Maxidotem? Narazil jsi na nějaký zádrhel při zástavbě, případně něco nefunguje? Funguje zorazování parkovacích senzorů? Díky moc.
  13. Hoši, jakou navigaci se pokoušíte rozchodit?
  14. sugy

    Velikost disků

    Já jsem kupoval zvlášť disky (v Havexu v MB) a zvlášť gumy (www.extralevnepneu.cz). Tím jsem to srazil trochu dolů. Ale i tak to byla darda.
  15. sugy

    Velikost disků

    Dohromady asi 23 000Kč. Ale na disky jsem měl 15% slevu. Takže normálně by to bylo trochu víc.
  16. sugy

    Velikost disků

    Kupoval jsem originální disky Kentaur 17" na Roomster Scout. Dají se koupit jako náhradní díl. Gumy jsou 205/40 R17 Pirelli PZero Nero. Fotky jsou tu: Fotky na Škoda fóru Co se pohodlí týče, tak to zatím vypadá dobře. I dlažebky jsem přežil.
  17. sugy

    Velikost disků

    Teoreticky by to mělo jít. Milotec nabízí 18" kola na FII. Ale jinak na fabii je zatím oficiální maximum 16". Scout by měl mít 17". Já mám 17" a vejdou se tam. Ale zkušenosti zatím nemám,mám najeto 12km.
  18. sugy

    VW Lavida

    V reálu to auto zase tak hnusné není. Pokud tedy berete v úvahu, že je to Číňan.
  19. Drobná poznámka, v průběhu výroby Roomstera se měnil potah zadní sedačky a doplňovala se ta sololitová deska. Takže některé sedačky mají zipy po stranách (potah jde dobře sundat) a něco má zip uprostřed. Pro stoleček je sice trošku jiný potah, ale jak vidím tak vy jste si poradili. A šrouy jsou stejné jako na plasty na předních sedačkách. Rámy a pěny sedaček jsou naprosto stejné pro všechny typy. Liší se to jen potahem. To samé je ohledně hlavové opěrky. Pokud ji někdo nemáte, tak se dá doplnit. Úchyty na rámu jsou. Stačí koupit hlavovku a raketky.
×
×
  • Vytvořit nový...