Přejít na obsah

tadek.h

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil tadek.h

  1. Ahoj, prosím neví někdo co znamená toto?

     

    197904 - Centrální zamykání 
              B140A 4B [008] - nadměrná teplota
              Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání paměti
                 info o závadě:
                        Stav závad: 00000001
                        Priorita závad: 6
                        Frekvence závad: 2
                        Počítadlo resetů: 181
                        Kilometry: 28506 km
                        Datum: 2020.07.07
                        Čas: 13:17:10
     

  2. Poraďte, jak nastavit rozvody u 1,2 HTP 12V po sudnání hlavy. NA spodních kolech jsou dvě značky, ty patří naproti sobě, to je jasné. Ale jak nastavit vrchní ozubená kola?NA druhé straně váčky jsou zářezy pro nějaký aretační přípravek. Ten samozřejmě nemám.Nevíte někdo kde by se dal sehnat,koupit? Pokud bych si něco vyrobil, tak ty zářezy jsou vyoseny a mají být nahoře nebo dole nebo jak?Nenatrefili jste někdo na netu na nějaký návod,jak to dát dohromady? Já totiž hledal, ale nic nenašel......

  3. mno, mozno by ti pomohlo preflashovat rj motora, predtym ako som to daval chipnut tak mal motor male otacky a ked bol studeny tak sa chvelo cele auto, neviem kolko sekund to bolo... po chipe ak je vonku zima tak 1-2s si zavrci retaz ale inak klud ;)

    Me to zavrceni po startu dela taky, je to tak maximalne 2s jak rikas,docela me to ale zneklidnuje.Je to normalni pruvodni jev nebo to signalizuje nejaky problem?

  4. Chtel bych se zeptat která hadice vede od termostatu k chladici na 1,2 47 Kw? Nebo spis ktera se nesmi zahrat pred tim nez se termostat otevre. Ta horni nebo ta spodni co jde k chladici?

  5. Tak se s vámi taky podělím o zkušenosti s vrzáním.Vrzání se u mě projevovalo při přejíždění nerovností a nedalo se přesně rozpoznat odkud vychází.Občas se zdálo, že vychazí z pravé strany palubovky,jindy zase někde ze středu.Podlepil jsem celý kastlík spolujezdce, podložil palubovku pod budíkama jak je popsáno výše ale nic se pořad nelepšilo.Pak jsem začal pochybovat vubec o tom že to vrže palubovka a začal kontrolovat horní uložení tlumičů a všechno možne. No hrozně mě to štvalo! Nakonec jsem po dvou měsících hledáni přišel na to že to vrže kapota motoru, jsou tam takové dvě malé gumičky na té kapotě hned u pantů na které ta kapota dosedne když se zavře. Zkoušel jsem je nejdřiv namazat vším možnym ale pomohlo to vždycky jen na pár dnů.Nakonec jsem je vyhodil uplně a je klid :palec2: Konečně klid jako v hrobě :palec2: Nikdy bych nevěřil že to může byt kapota,protože ten zvuk fakt zněl jak vrzajicí palubovka. No hlavně že je po problému. :)

×
×
  • Vytvořit nový...