Přejít na obsah

krozo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    542
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Příspěvky zveřejnil krozo

  1. dělal sem si to sám - je to jednoduchý ale piplačka. nepotřebuješ žádnou jinou folii. na displeji je fólie kterou opatrně čepelý tenkýho nože odpižláš, čím pomaleji tím líp aby si ji neporušil, začneš na rožku a pokračuješ pomalu dál, potom vezmeš líh, tech. benzín nebo něco podobnýho a očistíš zbytek lepidla jak z fólie tak z displeje. a pak jen přiložíš fólii otočenou horizontálně o 180°. zpátky to mám připevněný malýma kapičkama sekundovýho lepidla k displeji v rozích, stačí fakt málo páč ten plíšek to dost přitlačí sám. mrkni do mýho vlákna jak to vypadá předělaný - vpodstatě stejný jako na tvých foto :palec2: ...má tak předělanej i displej rádia, ale tam je asi jiná fólie páč je to světlejší a od spolujezdce špatně čitelný.

  2. jsem pro aby šli vidět hlasující ...je to dobrá věc i do budoucna k ostatním anketám, předejde see spoustě dohadům (když to bude sčítat na 100%) :palec2:

  3. taky mě to zarazilo ...včera když sem se díval naposled tak Olin tam měl 16 hlasů a v detailu jen tuším 12 jmen ...a to mě zarazilo ještě víc :kuk::smich: ...všem ostatním jména seděli s počtem hlasů :palec2: že by administrátorské výhody :)

  4. odšroubuješ, a pod úhlem cca 30 stupňů (zhruba v půlce mezi normálním stavem a vodorovným) opatrným tahem/trhnutím ji odděláš, de to ztuha ale de to, je tam na konci kulička (myslím) za kterou to drží...už sem si ji vyměnil s otcem :palec2:

  5. problémem je toto:

    ty 6000K jsou nějake HID, no name

    ...kolega z práce má ten samej problém a spousta lidí už to tu taky psala.

  6. řešení to není napůl ...tlačit na panty ale zárověň štelovat i zámek doleva/doprava a po každým pohybu kontrolovat na zavřené kapotě, zámek si kapotu po zavření "natahuje" takže zkoušet, ladit :palec2: vím o čem mluvím, s kamošem sem to ladil před vánocema asi hodinu, kapotu sem zavřel/otevřel snad 100x při tom :kuk: museli sme to vyrovnat páč se mi otevřela asi v 70kmh - suprovní zážitek :palec2: (okno naštěstí zůstalo celý)

×
×
  • Vytvořit nový...