Přejít na obsah

Fido

Uživatel
  • Počet příspěvků

    173
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Fido

  1. mam škodu octavia 1.8 turbo RS šel mi bily husty kouř z vyfuku kámoš mi řekl že odešlo turbo a olej se vraci do vyfuku tak jsem vyměnil turbo a nastartoval jsem kouř se ustal ale ne uplně když se rozjedu ještě to dost kouři a když jedu na jedničku tak to taha ale zařadim dvojku a nema to silu čím to muže být děkuji moc za rady

    zkouším vypojít baterku aby se řidici jednotka motoru resetovala bylo mi to doporučeno

    Nerad bych tě strašil, ale vypadá to na vodu v palivu, nebo na špatné těsnění pod hlavou....

  2. Jo, to je možný, že když se posadí hever mimo osu prahu, že to tak dopadne. Jinak si to neumim vysvětlit. Přece by nám nedávali inženýři ze Škodovky nefunkční, prahy ničící hever k autu, ne?

    Já vyhodil origo hever a koupil mechanický nůžkový hever a zvedám pohodlně pod nápravnicí. |Nic nezohýbám a hever se vejde do rezervy.

  3. No v prvé řadě by to asi chtělo napíchnout na VAG, jinak projít znovu veškeré vedení od intercooleru až po turbo a kompletní vedení hadiček od AGR ventilu. To jen pro začátek. Důvodů může být mnoho. A proč jsi to čistil. Pokud auto jede jak má,

    tak není důvod se v tom hrabat.

    No já chtěl původně čistit jenom sání a EGR ventil, a pak jsem si řekl, že když už to mám vykuchané, tak se mrknu i na turbo a vyčistím i to. Ale vím o jednom spoji hadic, který jsem ve spěchu moc dobře neutěsnil, tak sázím na tohle. A když né, tak to píchnu u kámoše na vag.

    Jenom mě zajímalo, jestli se s tím někdo nesetkal, abych byl klidnější!

  4. Zdar! Včera jsem čistil na autě (1.9 TDI, 66kw, r.v.99) zpětné vedení výfukových plnů s EGR ventilem a když už jsem to měl rozebrané, tak jsem vyhodil a vyčisti i turbo + intercooler se všema hadicema. No prostě včera jsem celý den ležel pod autem. Všechno jsem vyčistil, vyměnil těsnění a složil zpět do původního stavu, ale když jsem to projel a čekal radost z jízdy, tak po řidání plynu na cca 2500 - 3000 otáček se ozývá hlasité syčení nasávání vzduchu kdesi z motoru a motor okamžitě padá do nouzáku. Startování po delším klidu je taky o ničem - vůbec se mu nechce a ozývají se při tom divné zvuky, ale když nastartuju podruhé ( po cca 1 minutě), tak vše v pohodě. Volnoběžné otáčky nekolísají a motor běží pravidelně.

    Tak v čem udělal soudruh z NDR chybu?

    P.S. Sorry, jestli se to tady už řešilo, ale já to nikde nenašel a to jsem hledal jak jsem mohl....

  5. Zdar! Včera jsem čistil na autě (1.9 TDI, 66kw, r.v.99) zpětné vedení výfukových plnů s EGR ventilem a když už jsem to měl rozebrané, tak jsem vyhodil a vyčisti i turbo + intercooler se všema hadicema. No prostě včera jsem celý den ležel pod autem. Všechno jsem vyčistil, vyměnil těsnění a složil zpět do původního stavu, ale když jsem to projel a čekal radost z jízdy, tak po řidání plynu na cca 2500 - 3000 otáček se ozývá hlasité syčení nasávání vzduchu kdesi z motoru a motor okamžitě padá do nouzáku. Startování po delším klidu je taky o ničem - vůbec se mu nechce a ozývají se při tom divné zvuky, ale když nastartuju podruhé ( po cca 1 minutě), tak vše v pohodě. Volnoběžné otáčky nekolísajía motor běží pravidelně.

    Tak v čem udělal soudruh z NDR chybu?

    P.S. Sorry, jestli se to tady už řešilo, ale já to nikde nenašel a to jsem hledal jak jsem mohl....

  6. Já to upravoval do brzdového světla a nemůžu si stěžovat. Světlo jsem koupil na aukru za cca 300,- a přehození hadičky byla práce na půl hodiny. Okno se teď krásně ostřikuje shora a je to bez problémů. Doporočuju všem, kteří mají problém s tryskou ostřikovače v ose stěrače.

  7. Měl jsem stejný problém a vyřešil jsem ho koupí třetího brzdového světla s ostřikovačem a hadičku jsem k němu dostal pod plastama pátých dveří celkem jednoduše. Vše klape na 100% a už nemusím mít strach ze zalomené trysky.

×
×
  • Vytvořit nový...