Přejít na obsah

lat01ji

Uživatel
  • Počet příspěvků

    101
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem lat01ji

  1. A máš nejdřív zaškrtlý denní svícení Skandinávie (Amerika) a pak bit na svícení přes mlhovky ?
  2. Ještě jeden dotázek , když mám tžeba ve schématu 368 v kruhu - ukostření -3-, v kabelovém svazku vnitřního prostoru, tak kde to mám hledat, když v přehledu kostřících bodů to není.
  3. Zdarec, nemá někdo 4 listy elektro dokumentace dle přiloženého vzoru pro MR 2007. Ty co mám jsou pro MR 2005 a nějak mi nesouhlasí. Díkes.
  4. To bud rád že nemáš naftu.
  5. lat01ji

    Číslo dílo

    Kryt zrcátka 1Z0 857 538 1Z0 857 538 A .... v barvě vozu Blikač 1Z0 949 102 C ... bez osvětlení nástup prostoru 1Z0 949 102 D ... s osvětlení nástupního prostoru
  6. Bez Vag to přizpůsobit nepůjde.
  7. Tam ten origo nevíjde o moc levněji než deset klacků. O tom vím dávno.
  8. To by mě zajímalo kde se to dá sehnat, o opradu ORIGO ne klon.
  9. OK je to v 09, diagnoza za studena byte 18 a 19.
  10. K tomu klepání, přečti si návod k obsluze strana 137 Startování motoru. Po nastartování studeného motoru může dojít k zesílení hlučnosti motoru, neboť se v hydraulickém vymezování vůle ventilů nejprve vytvořit tlak oleje. Také mi to dělá. To je normální jev a není třeba se tím znepokojovat.
  11. Jojo pravdu díš, jedině Made in China.
  12. Moc zajímavá informace. Rozepiš se prosím. Kde, v jaké jednotce, VAGe lze, atd. Jistě nás je víc, koho to zajímá.
  13. OK a další, nikdo neví, nebo je to snad vše?
  14. Je tady toho spousta, ale nikde není napsán ucelený seznam žárovek, které se detekují a následně při poruše indikují poruchu osvětlení. Já to teda nevím, ale pravděpodobně to budou : parkovací tlumený dálkový couvací koncový brzdový Jsou tam další žárovky ? Kdo to ví odpoví. Dík všem.
  15. Já koupil a zatím spokojenost.
  16. Neboj se zabrat docela to drží. Jo a přední strana je ta souhlasná s předkem auta.
  17. No já nevím, ale když auto zamknu aktivuji alarma a ten má jistě spotřebu el.energie. Nevím proč by mělo otevřené auto žrát el.proud, potažmo větev komunikace (komfort). Co ovládá komfort ......... centrál, DO, okna, alarm, dešták, ..... proč by to mělo žrát proud u odemčenýho auta.
  18. Zdravím, to znamená že interiérové osvětlení také svítí jenom za tmy ? (samozřejmně při otevření dveří, nebo dálkáčem) Kde na autě je snímač venkovního denního světla ?
  19. Předpoklady: [25 - Immobilizer] [Meas. Blocks - 08] Select Block 001. [Go!] Hodnota na třetí pozici musí být Yes. Jestliže hodnota je No není možno klíč přizpůsobit. Takto můžete kontrolovat každý klíč. Tak tomu už věřím protože dle kanalu 001 mám na třetí pozici Yes. (u novýho klíče) A jak jsi psal tak to vagem nepřizpůsobím.
  20. Tak to přesně funguje, takže immo v klíči je již přizpůsobený k jinému autu. SMŮLA Děkuji za spolupráci.
  21. sorry jsem LAMA , FAKE jako kaput
×
×
  • Vytvořit nový...